Problem z zalogowaniem się :(

Zaczęty przez Shaetano, Listopad 08, 2010, 12:00:25 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Shaetano

Witam, Mam pewien problem przy logowaniu się na prywatny serwer.
Otóż jest to serwer l2w00t epilogue Freya, a problem polega na tym, że po reinstalacji L2 i update do wersji Freya, oraz po sciagnieciu patcha z systemem prywaciaka i podmienieniem go ze starym "system" gra zatrzymuje się przy wyborze serwera juz w odpalonym L2.
Niby wszystko jest OK... jednak, kiedy odpalam L2 wpisuje auto login i hasło, przenosi mnie do wyboru serwera, kiedy klikam confirm, nic się nie dzieje. Po powrocie do strony logowania, przy probie ponownego zalogowania się, na dole pojawia się komunikat że konto jest w tym momencie uzywane, gdy wpisuje login po raz kolejny, znów przenosi mnie do listy wyboru serwerow... po nacisnieciu confirm znow nic się nie dzieje.
Przypuszczam że problem tkwi w hostach, otóż u mnie wygląda to tak:

localhost name resolution is handled within DNS itself.
      127.0.0.1 localhost
      ::1 localhost
#178.63.102.136 l2authd.lineage2.com
#178.63.102.136 l2testauthd.lineage2.com

probowalem też bez "#", IP servera sprawdzilem poprzez /run/cmd. przy wpisaniu netstat -n przy woborze owego serwera na liscie dostepnych serwerow. Nie mam pojecia co jest nie tak, wszystko działało do pewnego czasu, i że tak powiem popsulo się nagle, i od tamtej pory mam ten sam problem przy logowaniu się na każdy prywatny serwer L2. Prosze o pomoc :) i dziękuje z góry

Holek

EsTeCzteryRkA

usun folder system i zrob update prezz l2launchera
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Kamal

Zobacz czy na forum w00ta nie ma innego systemu zuploadowanego

Shaetano

Usnunalem system, wylaczylem firewalla ktory byl wczesniej juz wylaczony :D nadal to samo a na l2w00t nie ma nic nowego sciagnalem wszystko co nowe

Soulern

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel