L][Orion - x50 - Freya - 11.11.2010

Zaczęty przez Muro Kara, Listopad 06, 2010, 05:08:36 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

yeahu

wraz z rozwojem ? czyli jak wam online skoczy z 15 na 35 to nowy dedyk ?:D
Cytat: jh0ri w Listopad 06, 2010, 08:35:49 PM
Nie mogę sie zalogować staje mi po wpisaniu id i hasla
aha.

http://forum.lineage2.com.pl/index.php?topic=40105.0    jeszcze 2 lata rickert i bedziesz mógł sie napić piwa z ojcem !

Cytat: Immunit w Styczeń 06, 2011, 11:37:19 AM
Start odbędzie się jutro a dokładniej jutro
beka xD

Qb8

Cytat: yeahu w Listopad 11, 2010, 07:43:55 PM
wraz z rozwojem ? czyli jak wam online skoczy z 15 na 35 to nowy dedyk ?:D   <---  :oops:  slaba znajomosc informatyki ;]

gdy server stal na GF   wchodzilo po 130 osob  i   nie bylo przeciążenia tak więc nie bede komentowal tego co napisales :) ale z racji ze sie nie moglem powstrzymac dopisalem cóś :D
11.11.2010 - 20:00  START NOWEGO SERVERA  WIECEJ INFO. WWW.L2ORION.PL

Hs2 Pozdrawia :) :D

Rickert

Tylko się kompromitujesz, robiąc taki server - będąc osobą dorosłą, ewentualnie rozsądną - kupiłbyś dedyk.. teraz za stówe kupisz dedyka który uciągnie te 100ppl.. Nie wierze, że przy miesięcznej wypłacie to dużo.. nawet jeżeli nie jesteś pełnoletni - to pieniądze które dają Ci rodzice zaoszczędzaj! Ja tak nie raz nazbierałem np. ostatnio na mp3. :D 5zł per day przez 5 dni w tygodniu i idzie się dobrze dorobić! ;p
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Duralex

GenesiZ

Cytat: Rickert w Listopad 11, 2010, 07:53:50 PM
Tylko się kompromitujesz, robiąc taki server - będąc osobą dorosłą, ewentualnie rozsądną - kupiłbyś dedyk.. teraz za stówe kupisz dedyka który uciągnie te 100ppl.. Nie wierze, że przy miesięcznej wypłacie to dużo.. nawet jeżeli nie jesteś pełnoletni - to pieniądze które dają Ci rodzice zaoszczędzaj! Ja tak nie raz nazbierałem np. ostatnio na mp3. :D 5zł per day przez 5 dni w tygodniu i idzie się dobrze dorobić! ;p

5zł per day i nazbieram sobie na dedyka za 3 miesiące :D
Miesięcy bez L2: już nawet nie licze :(

Qb8

hahaha Cytat: Rickert w Dzisiaj o 07:53:50

OrzechowyPancernik

Sokol

Rickert

Cytat: Qb8 w Listopad 11, 2010, 08:12:51 PM
hahaha Cytat: Rickert w Dzisiaj o 07:53:50

How to qoute "qb8
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Qb8

GenesiZ

Qb8 mam nadzieję że moje odpowiedzi we Własnym Serwerze Ci się troche przydały i się postarałeś! xD
Miesięcy bez L2: już nawet nie licze :(

Muro Kara

Qb8

jh0ri

Тихий!!! Тихий!!!

Saur0n

W gm shopie cry b 200 za 200k .... pokazuje to poziom servera :D

Qb8

dlatego byl niedawno restart i zostalo juz dawno zmienione

Asert

Nowo startujące Polskie Radio z Japońską muzyką.
Zapraszam
www.mitsuki.pl

Qb8

Saur0n

co z tego jak inne itemy w gm shopie maja nizsza cene niz w sklepie sprzedawane .... po prostu czysty fail :D 100kkk w 2 minuty :D kolejny restart zeby usunac inne rzeczy ... ale to i tak nie wszystkie bo jest ich jeszcze kilka... po prostu ssiecie... a ze caly server juz wie jakie byly faile w gm shopie to tylko zycze powodzenia... daje wam 2 tyg max :D ... i kazdykto trade czytal mial czas aby wykorzystac te 10minut przed kolejnym restartem na zrobienie mamony do konca grania na servie .... czyli kilka dni :D

Qb8

:) nie placz :) ban to nie koniec twojej kariery   :oops:    a wiesz  ze nikt nie robil :] kazdy kto cos zauważył pisal na pm w sprawie tego :) widocznie  w domu nie wychowali :) powodzenia w zyciu  :)

Sokol