L][Orion - x50 - Freya - 11.11.2010

Zaczęty przez Muro Kara, Listopad 06, 2010, 05:08:36 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

yeahu

Cytat: jh0ri w Listopad 06, 2010, 08:35:49 PM
Nie mogę sie zalogować staje mi po wpisaniu id i hasla
aha.

http://forum.lineage2.com.pl/index.php?topic=40105.0    jeszcze 2 lata rickert i bedziesz mógł sie napić piwa z ojcem !

Cytat: Immunit w Styczeń 06, 2011, 11:37:19 AM
Start odbędzie się jutro a dokładniej jutro
beka xD

Qb8

11.11.2010 - 20:00  START NOWEGO SERVERA  WIECEJ INFO. WWW.L2ORION.PL

Hs2 Pozdrawia :) :D

Sokol

Bo niestety z czystej ciekawosci wybrałem... Byś czytał co ludzi pisza..

Qb8

PuFF

Saur0n

QB8 wbrew twoim mysla sam dazylem do zbanowania mnie na tym serverze przy okazji uswiadamiajac wam (lub probujac bo jak widac nie dociera) ze najpierw powinniscie sie nauczyc wlaczyc komputer a potem  po pewnym czasie probowac stawiac server ... no ale tu jest odwrotnie,  zeby postawic server trzeba tez miec wiedze o l2 a tu jej niestety nie ma co bylo widac bo ustawieniach  gm shopu lub akcji kiedy wam pokazalem co jest zle " jaila chcesz" :D Zreszta gram w ta gre juz tyle czasu ze to nie jest akurat najgorszy server jaki widzialem ale jest jednym z najgorszych .... i ludzie ktorzy nie wiedza o l2 praktycznie nic bo takim trzeba byc zeby postawic cry B dla przykladu z cena jednostkowa 1k kiedy w sklepie po 7,5k mozna je opylic nie powinni nawet sie dotykac do stawiania serverow bo marnuja czas ludzi... no a niektorym jak mi daja okazje do wysmiania pewnych osobnikow :D

Qb8

to świadczy o twojej  kulturze ;] tak, ze powodzenia w zyciu a wszelkie bugi zglasza sie do administracji a nie krzyczy sie na
"!" o tym co ludzie maja robic i  pisac "adeną"   napisy typu "GM SSIE" nawiazujac do poczatku  chamstwo,  gburstwo  i knurstwo sie szerzy. Idż ogarnij  internet :) pzdr

mariucha

"Gburstwo i Knurstwo" ^^ - co to?

Cytat: Qb8 w Listopad 12, 2010, 11:26:46 AM
To sobie sprawdz i server nie upadnie ;]

Zakład, że padnie?

Grande

Gburstwo- prostactwo, chamstwo, brak kultury osobistej, popadanie w skrajnosci

RahimOk

niestety ale ten serwer to jedna wielka porażka ! przykro mi ale nie polecam nikomu tego czegoś :P

PuFF

Cytat: Grande w Listopad 13, 2010, 05:24:31 PM
Grubianstwo ew Grubiańskość tak sie powinno pisac.

Rickert

Cytat: PuFF w Listopad 13, 2010, 10:02:55 PM
Yay, te lekcje Ci rzeczywiście pomogły.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Grande

Cytat: PuFF w Listopad 13, 2010, 10:02:55 PM
Nie jestem pewien ale to różnie można odmieniac wkoncu mówi sie że ktos jest gburem jak i mówi sie że ktoś jest grubiański tylko nie wiem do końca które określenie jest potoczne i jak to sie ma do określania innej osoby.
Ale w sumie co my bedziemy teraz o j. polskim rozmawiać, wkońcu przeznaczenie forum inne jest, a nie jakieś głupoty.
A co do serwera może i chęci były ale faktycznie wyszło jak zawsze czyli do d...

Qb8

Powiem tak osoby, ktore negatywnie oceniaja ten server zapewne naleza do tych co nawet nie wiedza  jak aa dostac :D oj a byly takie przypadki i to ktos jeszcze sie wpisywal tu... Ludzie oceniaja  bo poprostu sobie nie radzą, a to buffer za drogi a to  dye za drogie, jezeli ktos by  naprawde ogarnial wiedzial by ze  lepiej by bylo robic bufferow i w nich inwestowac (od epiloga)a mianowicie mowie o enchantowaniu skiili no ale cóż wiecznie żył nie będę  :oops:

PZDR [AD]Hs2  8)

sestokacjusz

robienie bufera na tych ratach to chyba cos macie  nie tak z mysleniem  czy wy w ogóle graliscie wczesniej  w jakiegos l2j ba czy wy w ogóle macie dostep do konta off zeby  wiedziec jak co ustawic  powiem tak dlugo gram duzo widzialem   ale to bije na razie wszelkie rekordy

PS>> wiem jak dostac aa :oops:

Qb8

Wiesz nie mowie w tym przypadku o tobie, specjalnie ulatwilismy zdobywanie aa  robiac  gk do cata.

UgliBiBagli

Cytatspecjalnie ulatwilismy zdobywanie aa  robiac  gk do cata.
Dzięki Tobie moje życie nabrało sensu. Jesteś moim idolem i autorytetem.
QQ

Qb8

rexatras

wasz serwer jest kompletnie nie przemyślany... co mi z tych bufferów jak na moby wystarczy mi buff z npc buffera a pvp u was jest dość rzadko spotykane z racji 10 farm przy 20 osobach online... trochę to przemyślcie

Qb8

Cytat: rexatras w Listopad 14, 2010, 11:43:31 PM
wasz serwer jest kompletnie nie przemyślany... co mi z tych bufferów jak na moby wystarczy mi buff z npc buffera a pvp u was jest dość rzadko spotykane z racji 10 farm przy 20 osobach online... trochę to przemyślcie

"co mi z tych bufferów jak na moby wystarczy mi buff z npc buffera"
sam sobie przeczysz
a co w razie  duzego online ?

Gandam

Cytat: Qb8 w Listopad 15, 2010, 08:02:34 PM

sam sobie przeczysz

nie bedziesz mial takich zmartwien spoko  :oops:
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

Qb8

Cytat: Gandam1989 w Listopad 15, 2010, 09:26:07 PM
Cytat: Qb8 w Listopad 15, 2010, 08:02:34 PM

sam sobie przeczysz

nie bedziesz mial takich zmartwien spoko  :oops:

Spoko :oops:

Saur0n

gburstwo :D rzeczywistosc nie chamstwo czysta rzeczywistosc.... i kazdy kto bedzie gral tu 10minut lub dluzej a gra w l2 dosc zeby spotkac dobry server napisze to samo ... zreszta jak mialem zglosic buga jak pisze sie stojac kolo gma ze sie buga znalazlo on sie rusza i ni -_-' ... po prostu czyste amatorstwo, brak profesjonalizmu i trucie ludziom dupy ktorzy mogliby robic co innego niz probowac server stawiany przez bande nastolatkow z bloku na kompie u tatusia...

Qb8

Cytat: Saur0n w Listopad 15, 2010, 11:00:34 PM
gburstwo :D rzeczywistosc nie chamstwo czysta rzeczywistosc.... i kazdy kto bedzie gral tu 10minut lub dluzej a gra w l2 dosc zeby spotkac dobry server napisze to samo ... zreszta jak mialem zglosic buga jak pisze sie stojac kolo gma ze sie buga znalazlo on sie rusza i ni -_-' ... po prostu czyste amatorstwo, brak profesjonalizmu i trucie ludziom dupy ktorzy mogliby robic co innego niz probowac server stawiany przez bande nastolatkow z bloku na kompie u tatusia...

Oganij Downa  :oops:
od zglaszania bugow jest forum
napisac poradnik jak korzystać z forum ?