>>Exterius Clan Recruting ppl or Const PT on RPG CLUB x15 <<

Zaczęty przez sily, Październik 16, 2010, 02:00:11 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

sily

Hi everyone, we are international clan and we decided to play RPG x15. We have around 120 people atm. And we looking for new members, const, or groups of people. We use ts3/vt. If you interestng join our forum and make application.

Clan name: Exterius
Ally name: New Age
Leader: Sily
Clan Setup: Const PT
Communicator: Teamspeak 3
>>Clan Site<<

Wtam wszystkich, postanowiliśmy z klanem zagrać na nowym RPG x15, Jest nas w tym momencie około 120. Szukamy pojedyńczych ludzi,const lub grupki playerów. Uzywamy TS3 lub Venta. Jeżeli jesteś zainteresowany/ana złóż podanie na forum.

Nazwa klanu: Exterius
Nazwa Ally: New Age
Lider: Sily
Setup: Const PT
Komunikator: Teamspeak 3
>>Forum Klanu<<

gustd

Cytat
Post subject: Podanie
Posted: 24 Oct 2010, o 13:45

1.19
2.Chyba od początku l2 ( Korean Bety)
3.Mogę grać prawie wszystkim dostosuję się lecz naciskał bym na Pala/Sh/Th z powodu takiego że kocham pvp ;p
4.Używasz TS3/VT? Oczywiście
5.4-12h
6.Mam na imię Piotrek moje hobby to motoryzacja i l2
7.BozeDajSkilla

19 lat i gra od korean bety? hahaha a to dobre :D

Cytat: DonK. w Grudzień 24, 2010, 04:53:44 PM
Regulamin "zmieniono" po tym jak okazało się że admin chciał kupić ode mnie adene za złotówki :)
Teraz zgodnie z regulaminem offów  hahaha hahaha hahaha można sprzedawać/kupować.

thorm1989

a wymiatasz na bdku?
jesli jestes naprade kozak, i jestes w stanie solowac gs'a na wc bufie, to potrzebujemy konkurencji dla mariusza
.i.

gustd

coś czuje, że ten clan będzie konkurencją dla OOC w "MASS over 9k PVP" o core xd

Regulamin "zmieniono" po tym jak okazało się że admin chciał kupić ode mnie adene za złotówki :)
Teraz zgodnie z regulaminem offów  hahaha hahaha hahaha można sprzedawać/kupować.

Polanin

100 ppl na forum, newest member: Igntxgcixepjh
Ktoś wam tak zespamował ? Czy sami se konta robiliście :D

sily

z 10 userow bylo ze spamu ;) ale juz nowe forum jest wiec trochę się przesiało towarzystwo :)

perfecT

jac0l

Cytat: gustd w Listopad 01, 2010, 12:04:32 AM
coś czuje, że ten clan będzie konkurencją dla OOC w "MASS over 9k PVP" o core xd
Na pewno lepszy niż twoje epic const party:)
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

gustd

Cytat: jac0l w Listopad 12, 2010, 05:16:03 PM
Cytat: gustd w Listopad 01, 2010, 12:04:32 AM
Na pewno lepszy niż twoje epic const party:)

no jasne, przecież twoje dalej istnieje.

Dickert

my może dojdziemy do was constem w składzie BD+TK+BISHOP+PS, ale to nie jest pewne. Damy znać jak server ruszy albo za kilka dni jak wszyscy zaczniemy grać.

jh0ri

Ten Klan jest na skraju nędzy i upadku .
Wszyscy gracze od niego odeszli  :noob:
Тихий!!! Тихий!!!