New RPG- Club x15 ?

Zaczęty przez yeahu, Sierpień 03, 2010, 10:31:48 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Kazuya

Cytat: plejor w Listopad 11, 2010, 08:23:31 PM
btw jak wygląda sprawa z SC na rpg? głównie chodzi o 12-13 stage
a jak ma wyglądać ? tak samo jak na każdym low rate albo sobie kampisz rbki/tyrki albo kupujesz za kase ;>
rpg x5 [gh85]

HellSign

Cytat: Kazuya w Listopad 11, 2010, 08:38:00 PM
a jak ma wyglądać ? tak samo jak na każdym low rate albo sobie kampisz rbki/tyrki albo kupujesz za kase ;>

Ogolnie na serwerze sprawa wyglada tak, masz cp grasz nie masz?, nie zaczynaj

i jak masz to juz sc nie stanowi problemu.
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Lokocz

Cytat: HellSign w Listopad 11, 2010, 08:40:02 PM

Ogolnie na serwerze sprawa wyglada tak, masz cp grasz nie masz? znajdz

fixed

HellSign

Cytat: Lokocz w Listopad 11, 2010, 08:52:58 PM
Cytat: HellSign w Listopad 11, 2010, 08:40:02 PM

Ogolnie na serwerze sprawa wyglada tak, masz cp grasz nie masz? znajdz

fixed

a z ciekawosci zapytam kto jest teraz "szukany" ?

Buff?
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

jac0l

CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

HellSign

RPG CLUB x3 Empire

Paskudny

Cytat: HellSign w Listopad 11, 2010, 10:33:04 PM
Cytat: jac0l w Listopad 11, 2010, 10:23:22 PM
SWS;y

:D po reklamie raziela bdkow co niemiara :D
BOWDANCERZY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dd/tank lf ogar cp, mogę boxować pph i se oop  hahaha

Rickert

Hah wiedziałem, że Twoje box pt długo nie przetrwa! :)
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Paskudny

Cytat: Rickert w Listopad 11, 2010, 11:15:19 PM
Hah wiedziałem, że Twoje box pt długo nie przetrwa! :)
Ej bo nie chcę mieć na mianie supportu w jakimś lol pt, a samemu to nie zgarnę kokosów aż tak szybko i ciężko będzie z szybkim noblem, bo wątpię abym dogadał się z LL

plejor

hmm.... a o co kaman z tymi trade botami, bo jak wczoraj się przebiegłem po miastach na x5 to widzę, że zboxowane krasie co chwile stają i szybko siadają, a i czy jest tu offline shop, czy to jest w tym całym bot tradzie? a i czy to jest darmo czy z dotacji lub czy z vote coinów

A tak btw, czy na tym rpg są dozwolone jakieś programy trzecie, bo widze, że dużo ludzi chce bez problemu ciągnąć 2 boxy, a co w tym dziwnego to to, że jednak 2 boxy to już ciężko ogarnąć.

Prokrastynator

z tym ze szybko wstaja i siadaja, to sa tzw 1 minute shopy, czyli zmieniaja asortyment co minute
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

Lokocz

Cytat: plejor w Listopad 12, 2010, 10:21:11 AM
hmm.... a o co kaman z tymi trade botami, bo jak wczoraj się przebiegłem po miastach na x5 to widzę, że zboxowane krasie co chwile stają i szybko siadają, a i czy jest tu offline shop, czy to jest w tym całym bot tradzie? a i czy to jest darmo czy z dotacji lub czy z vote coinów

A tak btw, czy na tym rpg są dozwolone jakieś programy trzecie, bo widze, że dużo ludzi chce bez problemu ciągnąć 2 boxy, a co w tym dziwnego to to, że jednak 2 boxy to już ciężko ogarnąć.
darmowe, na stronie rpg do sciagniecia jest ograniczony funkcjonalnie l2walker, ktorym nie zrobisz tak na prawde nic oprocz wystawienia sklepiku

nie

P0G0

Cytat: Lokocz w Listopad 12, 2010, 10:35:21 AM

darmowe, na stronie rpg do sciagniecia jest ograniczony funkcjonalnie l2walker, ktorym nie zrobisz tak na prawde nic oprocz wystawienia sklepiku

nie

na x30 tym ograniczonym botem mozna bylo bez problemu ciagac BD/SWS/WC do buffowania bez targetu, wiec wcale nie byl taki zly, chyba ze cos sie zmienilo

perfecT

Need BD,WC,BISHOP,SWS,EE,SE,Craft,Spoil
http://l2-exterius.pl/

Zapraszam wszystkich serdecznie !!

Lokocz

Cytat: P0G0 w Listopad 12, 2010, 10:54:12 AM
Cytat: Lokocz w Listopad 12, 2010, 10:35:21 AM

nie

na x30 tym ograniczonym botem mozna bylo bez problemu ciagac BD/SWS/WC do buffowania bez targetu, wiec wcale nie byl taki zly, chyba ze cos sie zmienilo
nie porownuj 30x do 5x..
na 5x w kij ludzi bana wylapalo za to

plejor

a coś takiego jak offline shop nie istnieje, tak?

Lokocz

Cytat: plejor w Listopad 12, 2010, 11:37:22 AM
nie, po co to komu jak jest trade bot ktory jest 100x lepszy?

Paskudny

Wracaj do swojego l2joke świata ;D

plejor

Cytat: Lokocz w Listopad 12, 2010, 11:43:12 AM
nie, po co to komu jak jest trade bot ktory jest 100x lepszy?
zapewne leszy, ale w przypadku, gdy się ma złoma to odpalenie drugiego czy trzeciego okna to już robi róźnicę

Cytat: Paskudny w Listopad 12, 2010, 01:00:45 PM
Wracaj do swojego l2joke świata ;D
Ty Paskudny lepiej się nie wymądrzaj tak bo niektóre customy rpg są bardziej przerażające niż taki l2jokowy offline shop:>

A i oczywiście moja wypowiedź nie ma na celu obrażania serwera czy coś.

coshoo

Cytat: plejor w Listopad 12, 2010, 03:43:04 PM
Ty Paskudny lepiej się nie wymądrzaj tak bo niektóre customy rpg są bardziej przerażające niż taki l2jokowy offline shop:>

Mozna widzieć jakie "customy" są na rpg?
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

plejor

Cytat: coshoo w Listopad 12, 2010, 03:55:21 PM
Cytat: plejor w Listopad 12, 2010, 03:43:04 PM

Mozna widzieć jakie "customy" są na rpg?
grrr.... chciałem się tylko odgryźć paskudnemu, bo uraził moją sfejczoną dumę użytkownika tego forum;p
A szczerze mówiąc to nawet moge nie znać definicji słowa "customy", która wy używacie i o której pewnie jest mowa, a tylko się domyślam.

I niestety nie mogę się wypowiedzieć zabardzo na ten temat, gdyż nigdy nie grałem na offie. Ale wpadło mi w oko, to że moby mają UD, npc buffer i ten trade bot mnie troche zastanawia, (ale ten trade bot to napewno nie custom tylko w tym sensie, że l2 przepuszcza ten program (i tak pewnie na większości  priv serwach, a i na offach to w sumie normalne, że botują) i że bardziej zaawansowany gracz mógłby go używać do bardziej niecnych celów, niż stawianie sklepów). Z tym trade botem to chodzi o to, że jest to l2walker i jest on officjalnie dozwolony.

Prokrastynator

z tum UD u mobów to nie jest żaden wymysł rpg, tak poprostu w tej grze jest, na RuOffie moby tez maja UD
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

Najtoranger

Prokrastynator

jak to PIH mowił, szczyt zera to nie mieć swojego hejtera  :D