Jak najszybciej wyrobic lvl i gdzie?

Zaczęty przez niuniusa, Luty 16, 2006, 11:07:27 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

niuniusa

Jak i gdzie mozna wyrobic najszybciej lvl i zebrac duzo adeny???
Jesli to wazne robie BW...

Xavierr

Na jakim levelu??

Cytat: niuniusaJesli to wazne robie BW...

to chyba taka zbroja, bo z klasą BW się jeszcze nie spotkałem. (jeśli składasz jakiś item to bij to, co dropi matsy na niego)
You watch the world exploding every single night
Dancing in the sun a newborn in the light
Say goodbye to gravity, say goodbye to death
Hello to eternity I'll live for every breath

niuniusa

28 Lvl  i szukam miejsc  gdzie uzbieram duzo adeny  i szybko exp!!!

Xavierr

Proponuję silenosy i skeleton raidery koło Giran :D do 30 pózniej na death pass

Ashurei

Ja na 28 bym siedzial na Bugbear (czy jak im tam) kolo giran liczac na drop :P

blueberry1000kg

Na 30 lvl nie na DP tylko na FoS :P Na 40 do DP.
Wszyscy jesteście faje :P

Xavierr

Cytat: blueberry1000kgNa 30 lvl nie na DP tylko na FoS  Na 40 do DP.

To chyba na jakimś servie, gdzie jest się biednym, nie ma się na ssy, bije się zielone moby. Myślę, że raczej chodzi o jakiś priv, a nie oficjal

Darkdancer

na 30 do 40 najlepiej na DP potem DV i CT
PARADISE 4EVER
eureka 7x
prophet

Feanor

Od 30 do 40 mozna na Field of Silence. Jak jesteś łucznikiem i masz dostęp do buffów może na FoS zacząć już około 25 lvlu (lienriki mają piekielnie mało życia i są latające - wrażliwość na strzały). od 40 lvlu zależy. Można w Sea of Spores, Cruma Tower, The Cemetery, Dragon Valley. Ja biłem Blade Stakato w Garden of Eva. Potem można zejść na dół i bić Garden Guardy - dużo życia, ale wypada mnóstwo kasy. Jeżeli masz party polecam też Doll Master. Od około 50-52 lvlu polecam exp w party (Lineage 2 jest grą drużynową, na wyższych lvlach solo po prostu się nie opłaca, no chyba że jesteś SH :D) w Lair of Antharas na Cave Beast, Bloody Queen i takich kulkach na 62 lvlu (zapomniałem jak się nazywają :/), ewentualnie Bloody Queen. W większym party można zapuścić się w głąb LoA i bić wszystko. Niestety na taki lvlu z Karikami jest duży problem, więc aż tak głęboko lepiej się nie zapuszczać ;). Fajnie jest też w Tower of Insolence na 1 pietrze. Są tam nieumarłe mobki - Ghost of the Tower i inne. Dają całkiem ładny exp. Ale trzeba uważać na agresywnego i silnego Seer of Hallate.

Zdravim
Feanor
www.linezeus.gr

Feanore lvl 52+

uriziel

hmmm właśnie ja mam pytanie bo zaczołem gre wczoraj i mam problem mam już 17 level i chodze do okoła gludin castle i nie moge znaleźć jakiś mobów na których by mi exp szybko wzrastał i żeby był jakiś konkretny drop . licze na waszą dobrą rade z góry dziękuje
-_-WpAdaMz w tRaNs tO rAgGa bOuNcE-_-

KingRusher

PH 28 do 34
DP 35 do 40
CT 40 do 52