Osobne ściąganie patchy

Zaczęty przez mistrz03, Listopad 20, 2010, 11:26:19 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

mistrz03

Witam mam nienajlepszy net i mam zamiar kupic L2 z 12 aktualizacjami niestety pozostaly mi jeszcze 2 do sciągnięcia a na mój net to nie pójdzie  :( Więc mam zamiar pobrac te dwie aktualizacje Gracia Epilogue i Freya na kompie w pracy zgrac na płytki i przenisc na mojego kompa i tu pojawia sie problem mianowicie nie wiem z jakiej strony to ściągnąć aby wszystko dobrze działało  :D
Gram na Offie i raczej nie będę grał na privach ;)

Kamal

Wystarczy, że będziesz miał Freyę. Nie ściąga się wszystkich kronik, bo to nie ma sensu :D

Mi działała zawsze ta z GamersHell

br2yd4l

Ściągasz sobie całą ostatnią kronikę i instalujesz. Tak jak kamal napisał :P
Potem EWENTUALNIE robisz check-files jeśli jakiś event był spory od tego czasu (dogranie rzeczy, które się różnią, w eventach często dodają jakieś małe pierdoły typu czapki, młotki etc)

Whtever walks in my heart,
Will walk alone...

mistrz03

Aha thx a które mam pobrać jezeli chcem grać na offie na jakimś Europejskim servie to z UK ??

Bo tam jest pare opcji :)

br2yd4l

No.. to masz jedną opcję: Naia. Po prostu ściągasz zwykłego l2 freya client

Whtever walks in my heart,
Will walk alone...

mistrz03

No tak ale ja wyzej napisalem ze kupilem L2 w sklepie z 12 aktualizacjami

Kamal

A jak to wygląda? Ile tam jest płyt?  :shock:

mistrz03

Niech ktos przeczyta to co napisalem na górze a potem odpowie   :)

Kamal

Cytat: mistrz03 w Listopad 21, 2010, 10:08:47 AM
Aha thx a które mam pobrać jezeli chcem grać na offie na jakimś Europejskim servie to z UK ??

Bo tam jest pare opcji :)

Pobierasz skąd masz bliżej (Fryce). To są serwery pobierań ^^ Pobierasz TYLKO to.

MastJedi

Cytat: mistrz03 w Listopad 20, 2010, 11:26:19 PM
(...) nie wiem z jakiej strony to ściągnąć aby wszystko dobrze działało  :D
Nie ściągaj z żadnej stronki...
Zainstaluj najnowszą kronikę jaka masz, a updater sam się uruchomi i dociągnie potrzebne pliki. Żeby się nie stresować zrób instalację przed spaniem (zostaw na noc) albo przed wyjściem do szkoły/pracy/kina/randki/party... Po powrocie jest duża szansa, ze będziesz miał wszystko gotowe :)

Pozdrawiam
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

mistrz03

Troche źle sie wyrazilem mówiąc ze mam wolny internet mianowicie net mam szybki tylko mam blueconnecta z małym limitem transferu danych i nie wiem jak bym sie staral to i tak mój net tego nie podniesie  :P Dlatego musze pobrac to w jakims innym miejscu tzn. szkole pracy itp.

Acid

Cytat: mistrz03 w Listopad 20, 2010, 11:26:19 PM
Więc mam zamiar pobrac te dwie aktualizacje Gracia Epilogue i Freya

Freya
http://www.gamershell.com/download_62436.shtml

I to wystarczy aby zagrać na offie. Ew drobne updaty ściągniesz sobie przez patchera.

mistrz03

Aha wielkie thx  :D
Temat do zamknięcia  :)