Orcish Poleaxe i SA

Zaczęty przez Ihriel, Luty 21, 2006, 12:41:35 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ihriel

Właśnie dopadłem to ustrojstwo i chce założyć SA. Do wyboru jest CriticalStun (15% szansy że podczas krytyka zastunuję moba/y - no właśnie, czy wszystkie moby, które aktualnie biję?) oraz Long Blow i Wide Blow - mniej więcej rozumiem, o co tu chodzi, ale czy mógłby ktoś dokładnie przybliżyć i pomóc wybrać najlepszą opcję?
Z góry thx.

sebeq

Bierz Critical Stun, bedzie to stunowac wszystkie moby obok Ciebie

skeema - sagittarius/sorcerer @ambereye

Xavierr

Cytat: sebeqBierz Critical Stun, bedzie to stunowac wszystkie moby obok Ciebie

15% szansy podczas krytyka, no to raczej nie za bardzo i jak już to tylko te moby przed tobą.

Pozostaje tylko Long/Wide blow. Wydaje mi się, że long jest lepszy
You watch the world exploding every single night
Dancing in the sun a newborn in the light
Say goodbye to gravity, say goodbye to death
Hello to eternity I'll live for every breath

sebeq

Zalezy na jakim serwie...na extremie (staris) lanca i orish sa zdeczka zbugowane;) stun wchodzi chyba za kazdym razem

skeema - sagittarius/sorcerer @ambereye

Xavierr

Nom, na l2 extreme to się zgadzam :)

-->Ismael jeśli grasz na l2 extreme to zgadzam sie z sebeq(iem) i crit stun będzie najlepszy
You watch the world exploding every single night
Dancing in the sun a newborn in the light
Say goodbye to gravity, say goodbye to death
Hello to eternity I'll live for every breath

Ryltar

Ja bym bral Wide Blow bo lubie brac slabsze ale wiecej mobow naraz.

Ihriel

Nie gram na l2 extreme i nie wiem, jak na moim servie się ten bug sprawdzi (mimo wszystko nie chciałbym jeno na nim polegać).
Interesują mnie zaś pozostałe opcje - LongBlow (zwiększający zasięg ataku) bardziej widziałbym np. dla OL, który rootuje moby, a następnie bez straty hp je wszystkie zabija (chyba że już sam fakt używania takiej broni i rzucenia roota zapobiegnie przed utratą hp - nie jestem tego pewny, poprawcie mnie).
WideBlow - zwiększa kąt uderzenia lancą - czyli nie trzeba sobie mobków specjalnie ustawiać, żeby skutecznie używać Pole?

Saladin

Ja bym sie zdecydowal na Wide, to jest urocze :)
Nie udzielam pomocy przez PM...