L2DC Freya L2MMORPG x5

Zaczęty przez nxt, Lipiec 28, 2010, 04:15:58 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

achi

Head Game Master L2MMORPG
www.l2mmorpg.com

achi

www.l2mmorpg.com

SpeedyGonzales

Cytat: achi w Grudzień 07, 2010, 05:49:09 PM
dualbox dozwolony

:( 
a kotek do zmiany profki jest?

Brianoc

a.k.a Szakalaka

Bot coder!

achi

www.l2mmorpg.com

jh0ri

Тихий!!! Тихий!!!

achi

www.l2mmorpg.com

Miamori

nie da sie pobrac systemu ze strony... spory fail z waszej strony przed samym startem

za kazdym razem przerywa pobieranie w polowie :)

achi

jeszcze komus nie dziala system?
póki co 260 online + i rosnie
www.l2mmorpg.com

Ryane

Ale o zabezpieczeniach chyba nie pomysleliscie. L2net - 0 problemu. Wiec skrypt na manora raczej tez bedzie dzialac. l2c, l2r, fishbot tak samo. Ciekawie czy tak samo bedziecie mogli byc zadowoleni z online jak ludzie zaczna botowac i wyciagac wszystko z manora.

achi

www.l2mmorpg.com

ARCYK

Pograłem troszkę i powiem, że gra się całkiem przyjemnie no ale ten online mnie zniechęca :p

SpeedyGonzales

Cytat: Ryane w Grudzień 07, 2010, 09:10:39 PM
Ale o zabezpieczeniach chyba nie pomysleliscie. L2net - 0 problemu. Wiec skrypt na manora raczej tez bedzie dzialac. l2c, l2r, fishbot tak samo. Ciekawie czy tak samo bedziecie mogli byc zadowoleni z online jak ludzie zaczna botowac i wyciagac wszystko z manora.

na l2necie idzie smigac az huczy xD

ONYX2

Fakt dobry serwerek na boterkę (l2.Net888:) i szybki koks, ale większość serwerów ma z tym problem. Zmieńcie protokół połączenia w systemie i sewerze, i troche ludzi odsiejecie.
L2 Official Franz/Naia: Necro/Soultaker 76
L2 Official Franz/Naia: Spoil 70

TO JEST CZAD: http://www.lineage2.com/gd/
NEW ENGINE.

Lineage® II: Goddess of Destruction™, the largest ever content update to the immersive fantasy MMORPG of elite PvP combat, maximizes your fun. Fight in stylish and lively battles with new powerful classes and skills. Take your character to new heights with 14 more levels. Play time to achieve endgame level speeds up dramatically. New group features like the party match system and revamped group sizes and character.

achi

System antybotowski bedzie juz wkrotce wprowadzony póki co za zlapanie na bocie przysluguje ban a gmow mamy zazwyczaj sporo online więc nie raze uzywac tego rodzaju oprogramowania
www.l2mmorpg.com

SpeedyGonzales

Hahah, smiechu warte. Ja wczoraj od 20 do 24 prawie non stop na bocie. I dzis gdzies od 8 rano. Pozdro

DeryL

Teraz online 204 myślę, że server ma szanse 400+ ludzi, ci co się spodziewali, że będzie więcej ppls mogą być trochę zaskoczeni.Na razie nie widziałem żadnych restartów itp itd.Wszystko wskazuję, że server się rozrośnie i będzie nawet dobry ale jednakże bez rewelacji.

aqqvirus

Cytat: SpeedyGonzales w Grudzień 08, 2010, 02:18:27 PM
Hahah, smiechu warte. Ja wczoraj od 20 do 24 prawie non stop na bocie. I dzis gdzies od 8 rano. Pozdro

TO MAMA NADZIEJE ZE JZU CI ZAFUNDUJA BANA NA IP I NARA LAMUSIE. TAKICH TYPOW TO DO GLEBY I IM PORYJACH INO SKAKAC AZ CI TE BOCENIE WYLECI Z TEJ TWOJEJ ZAQTEJ PALY

Cytat: DeryL w Grudzień 08, 2010, 02:41:59 PM
Teraz online 204 myślę, że server ma szanse 400+ ludzi, ci co się spodziewali, że będzie więcej ppls mogą być trochę zaskoczeni.Na razie nie widziałem żadnych restartów itp itd.Wszystko wskazuję, że server się rozrośnie i będzie nawet dobry ale jednakże bez rewelacji.

no na poczatek 400 jakby wskoczylo to by bylo miodzio chodz ja nie licze na tyle na razie ale sadze ze z czasem zrobi sie nawet wiecej niz 400

//Soulern: Tak, tak, jesteś fajny. 10% warna za obrazę innego usera/przeklinanie.
Ciekawostka: Ten post został zgłoszony przez dwóch userów po czterech minutach od jego napisania, w odstępie... czternastu sekund.

SpeedyGonzales

L2 jest gra w ktorej jest lepszy ten co wiecej gra. Nie kazdy ma tak duzo czasu na gre wiec sobie radzi w inny sposob

GenesiZ

Miesięcy bez L2: już nawet nie licze :(

SpeedyGonzales

No jesli myslisz o ratach x1000+ to tak. tam liczy sie szczescie ze uda Ci sie wbic itemy na +++

Brianoc

Cytat: SpeedyGonzales w Grudzień 08, 2010, 03:29:08 PM
L2 jest gra w ktorej jest lepszy ten co wiecej gra.

Wlasnie na low ratach liczy sie czas bo koxa sie dlugo i tak samo itemki sklada
a.k.a Szakalaka

Bot coder!