L2DC Freya L2MMORPG x5

Zaczęty przez nxt, Lipiec 28, 2010, 04:15:58 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

aqqvirus

a co na low nie liczy sie szczescie czy Ci wyjedzie item czy nie a jak wyjdzie to czy np bedzie np special albo czy uda Ci sie wbic bron an ++ albo i nie uda dropnie cos rb albo nie dropnie szczescie jest zawsze potrzebne i na low i na hr

ps. mam gdzies te ostrzezenie nie bedzie mi taki dzwigal cisnienia boter. a z 2str to 14 sekund jest nowym rekordem ? :D ciesze sie bardzo wkoncu w czym mozna byc nr1 :D albo bynajmniej w top :D

Mazaw

Kumulus

Cytat: Mazaw w Grudzień 09, 2010, 06:58:03 PM
Serwer fail 250-/+ online nie ma się z kim bić
Ot błyskotliwa wypowiedź.
Trzeba było ruszyć dupsko  i przeczytać sobie cały wątek o tym serwerze.
Szczególnie o "adminie"  tego serwera, jego przeszłości, relacjach z tutejszymi modami i adminami innych serwerów.
Przeczytać jego wypowiedzi z multikont w tym wątku.
Tylko idiota by tam zagrał.
Bez urazy.

Szukasz serwera, szukaj takiego który stoi minimum kilka miesięcy, ma aktywych i ogarniętych adminów.
Z polskich masz w tej chwili z 4-5 takich. Na których warto zagrać.
Złodzieje na Dragonie - barcwelona, Reina/Arkaren (tak, tutejszy VIP to zwykły złodziej:http://forum.lineage2.com.pl/index.php?action=profile;u=6396), HansPL/DarckanPL, XSALSAX aka xleonsiox

achi

Cytat: Kumulus w Grudzień 09, 2010, 07:13:11 PM
Ot błyskotliwa wypowiedź.
Trzeba było ruszyć dupsko  i przeczytać sobie cały wątek o tym serwerze.
Szczególnie o "adminie"  tego serwera, jego przeszłości, relacjach z tutejszymi modami i adminami innych serwerów.
Przeczytać jego wypowiedzi z multikont w tym wątku.
Tylko idiota by tam zagrał.
Bez urazy.

Szukasz serwera, szukaj takiego który stoi minimum kilka miesięcy, ma aktywych i ogarniętych adminów.
Z polskich masz w tej chwili z 4-5 takich. Na których warto zagrać.
Online wcale nie jest tragiczny 250 + wciągu pierwszego dnia na istniejące warunki (myślę tutaj o konkurencji typu rpg club/asterios/cerberus) więc trudno narzekać na start. Jeżeli chodzi wam o przeszłość szkoda tutaj robić kolejną dramę na ten temat  były wzloty i upadki na tym to niestety polega mieliśmy trochę problemów ale nie poddaliśmy się i próbujemy działać dalej. A poza tym serwer ma dość dobre pliki brak lagów dlaczego więc masz o nim tak złe zdanie ?? skąd masz pewność, że błędy które kiedyś popełniliśmy się powtórzą?  Na błędach człowiek się uczy i powinieneś wziąć to pod uwagę.
Head Game Master L2MMORPG
www.l2mmorpg.com

SpeedyGonzales

Fail to zaliczyl niestety Twoj "klan" co prawda na poaczatku miales troszke osob ale wystarczylo zeby pierwsza osoba odeszla to juz sie polecialo xD wiec trzyyyym

BlackSpell

Fail jest cały czas jechałem na bocie od początku po 10h dziennie zero reakcji nawet gracze nie reagowali. Online 250 tylko ile z tego to offline shopów. Chcesz zrobić z ludzi idiotów zmieniając nick offline shopa na biały? Nie oszukuj się z tym online i popraw wreszcie pierwszą pailake. Ogarnij swoich adminów bo to jakieś gbury. Polgara na beta testach sprawiał/a osobę, która nie ma pojęcia w ogóle o L2. Póki co podziękuje za serwer i czekam na coś ciekawszego z większym online.

achi

www.l2mmorpg.com

DeryL

BlackSpell

Cytat: achi w Grudzień 09, 2010, 09:18:06 PM
10h dziennie? serwer stoi od wczoraj

Nie wiem masz problemy ze zrozumieniem tego?

Od wczoraj a to ciekawe: "Start Server Lineage2 - Low Rate L2MMORPG  December 7 20:00 GMT+1 "

Jaki admin taki serwer :)

Eligos

buhehehe przeciez to serwer Insekta i spółki z l2rox  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha i więcej nie trzeba dodawać  :D

no cóż GL w nowy projekcie  :afro:
:oops: :D :) :( :o :shock: :bump: :? 8) :x :P :afro: :noob:

RPG-CLUB  x15 NADCHODZĘ!!

aqqvirus

TY wraz z tym swoimj lol klanem 2 osobowym  to jest fail a server sie rozwija i to bardzo dorbze bo jak widac z dnia na dzien rosnie online o 10 a weekend przed nami i sadze ze lekko bedzie 350 a po weekendzie juz ponizej 300 nie zejdzie tak sadze i taka mam nadzieje

Odys

Jak na razie nie mam wiekszych zastrzezen do serwera moze przez to ze dopiero mam 38 lvl. Wszytko przedemna ale czas pokaze... Do tej pory gra sie dosc przyjemnie i bez wiekszych problemow takze polecam

Drah

na temat failów to kto jak kto ale ty się nie wypowiadaj :D

YASB

Ile zajmie  tak teoretycznie zrobienie 3rd,subki, nobla ?  Tak powiedzmy grajac 3 h dziennie,tyrkiem np ? ( patrzac na raty servera oczywiscie )
Bo tutaj trzeba q na to,rajt  :)?

achi

online 300~ ciagle rośnie zapraszamy!
W grze został uruchomiony nowy event "Gift of Vitality" więcej informacji na naszej stronie www.
www.l2mmorpg.com

Mazaw

Cytat: aqqvirus w Grudzień 10, 2010, 10:03:07 AM

TY wraz z tym swoimj lol klanem 2 osobowym  to jest fail a server sie rozwija i to bardzo dorbze bo jak widac z dnia na dzien rosnie online o 10 a weekend przed nami i sadze ze lekko bedzie 350 a po weekendzie juz ponizej 300 nie zejdzie tak sadze i taka mam nadzieje

2 osobowym klanem ? nas byly 3 const tylko problem w tym ze po dniu stwierdzilismy ze sie nie oplaca grac powtorka z poprzedniego startu...
serwer low rate to powinien miec online 600+ a tu taka kupa.

Prov

ludzie  placzecie o online to pojdzcie sobie na takiego cerberusa/rpga tam na to narzekac nie bedziecie
"Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie."
Prov - Feoh -  SixthSense™

zabur

Cytat: Mazaw w Grudzień 12, 2010, 01:33:35 PM

2 osobowym klanem ? nas byly 3 const tylko problem w tym ze po dniu stwierdzilismy ze sie nie oplaca grac powtorka z poprzedniego startu...

Drogi Mazawie, Twój const clan?/party? nie wiem jak to nazwać, zostańmy może przy samym const widziałem ludzi może z 5 przez pare dni lvl klanu 0 :) i ciągłe pisanie rekrutacja supportu (mając 2 dd w klanie, wiem bo byłem jednym z nich) 0 ogarnięcia 0 0 0 niczego? Chciałeś server 600+? Po co jak Ty na takim się nawet nie możesz odnaleźć...pozdro BringMeToLife

achi

online ciągle rośnie mimo tego że wiele osob po starcie stwierdziło że nie chce tu grac z powodu online. Gdybyście nie odeszli online był by już pewnie 450~ a może nawet i większy. To że nie mia dużego postępu jest skutkiem tego, że wielu graczy odeszło nie dając nam nawet tygodnia .
www.l2mmorpg.com

Mazaw

Cytat: zabur w Grudzień 12, 2010, 02:26:36 PM
Cytat: Mazaw w Grudzień 12, 2010, 01:33:35 PM

Drogi Mazawie, Twój const clan?/party? nie wiem jak to nazwać, zostańmy może przy samym const widziałem ludzi może z 5 przez pare dni lvl klanu 0 :) i ciągłe pisanie rekrutacja supportu (mając 2 dd w klanie, wiem bo byłem jednym z nich) 0 ogarnięcia 0 0 0 niczego? Chciałeś server 600+? Po co jak Ty na takim się nawet nie możesz odnaleźć...pozdro BringMeToLife

Przez pare dni level klanu 0 ? po pierwsze start serwera gralem tylko do 22 bo nie mialem potem czasu nastepny dzien wchodze o 16 o 17 postanawiam pojsc z tego serwera wiec cool story bro ze pare dni. 2 const mialy przyjsc na serwer ale olali to jak zobaczyli online.
Nie mow mi ze bylo nas 5 osob bo chyba ja wiem lepiej.

zabur

O kurczątko, pewnie grałem z inny Mazawem hm... Ja,Ty,BD,SE fakt 4 osoby. Racja, następnego dnia wszedłeś ja tez wbiłem zobaczyłem ze brakuje BD powiedziałeś ze ktoś wszedł na jego konto i wyszedł z klanu lecz później owy BD wysłał mi pm i sobie pogadaliśmy powiedział mi, że przeszedł do innego klanu i tyle. Wiec nie mów mi ze  było nas więcej czy coś w tym stylu.
BTW. wybieranie się na server 4 osobowym klanem z nadzieją rekrutowanie ludzi na starcie :) podziwiam Cie, podzro.

Mazaw

Cytat: zabur w Grudzień 12, 2010, 05:10:57 PM
O kurczątko, pewnie grałem z inny Mazawem hm... Ja,Ty,BD,SE fakt 4 osoby. Racja, następnego dnia wszedłeś ja tez wbiłem zobaczyłem ze brakuje BD powiedziałeś ze ktoś wszedł na jego konto i wyszedł z klanu lecz później owy BD wysłał mi pm i sobie pogadaliśmy powiedział mi, że przeszedł do innego klanu i tyle. Wiec nie mów mi ze  było nas więcej czy coś w tym stylu.
BTW. wybieranie się na server 4 osobowym klanem z nadzieją rekrutowanie ludzi na starcie :) podziwiam Cie, podzro.
FAIL
nie bd lecz tank BD poszedl do klanu z ktorym wczesniej gral a drugi bd jeszcze nie zaczal grac nie czepiaj sie jak nie masz czego...
mowilem wyraznie byly 2 inne const moich kumpli ale powiedzialem im jak sie tu sprawy maja i zdecydowali ze nie beda tu grac

aqqvirus

Cytat: achi w Grudzień 12, 2010, 02:55:16 PM
online ciągle rośnie mimo tego że wiele osob po starcie stwierdziło że nie chce tu grac z powodu online. Gdybyście nie odeszli online był by już pewnie 450~ a może nawet i większy. To że nie mia dużego postępu jest skutkiem tego, że wielu graczy odeszło nie dając nam nawet tygodnia .

SWIETE SŁOWA

chodzi  tak jzu w weekend przekroczylismy 350 :D i w wtoreczek bedzie server mial tydzien dojdzie event gift vitality to sadze ze pojawi sie wiekszy nawal ludzi bo to odpowiednia pora na szybszy kox zeby dogonic coniektorych boterow z klanu OCC

Linthar

Ładnie to ująłeś - boterów. Ranger jak i net mi działają elegancko, a nikt tego nie sprawdza. Bierzesz 3 kumpli, każdy db (8 charów) i macie praktycznie const. Ustawiasz bota i jedziesz, taka gra na takim serwerze.