CO DALEJ??

Zaczęty przez virion, Luty 22, 2006, 10:03:20 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

virion

Gram WC i mam 52lvl i nie wiem co mam teraz wybrac tzn.jaki set i jaka bron.Od 40lvl gralem duale+heavy ale cos mi sie zdaje ze to nie zadobra kombinacja.Prosze o szybka odpowiedz.

Sytri

znajomy ma  dual tsurugi + sls  i emi +8  armor bw light
do buff ma avadona +  homek  acumen

ma lvl 65 i naprawde wymiata
Nick You
Cp Vodkadrinkers

virion

Ale mi chodzi czy robe+staff czy heavy+blund?(bo nie mam kasy na te wszystkie rzeczy) :cry:

Jancia

Na moby polecam jednoręcznego blunta i heavy, a na pvp robe i staffa. Wybierz w zależności na czym bardziej ci zależy :P
Server: Teon
KrejziBicz -Shilen Saint 77/Blade Dancer 52+
Kathia -Warsmith 40+

virion

Kasy duzo to ja nie mam.A czy oplaca sie grac robe+staff na moby??jaka zastosowac taktyke?

Bacar

PvE:BW light set + dual sword(skill:warcrystaldaje niezlego kopa do P.atk+self buffy +maszyna do siekania mobow) ,PvP: BW light set lub Avadon robe set +SOES(stun lub sleep + drainy i debuffy warcrayera=smierc wszystkiego co sie rusza) i wymiatasz z tego co wyczytalem bo sam mam dopiero troche ponad 30lvl ;)

LoL EU/US : Hayame

FFXIV: ARR
Server: Moogle
IGN: Hayame Kisumi
Job: Bard
FC: SeeD

Jancia

Staffem niebardzo opłaca się chodzi na moby ze względu na manę... drain kosztuje koło 2 razy więcej niż czar na podobnym poziomie u typowego nukera (SH/sps/sorc) a poza tym nie mamy już wielu możliwości, tylko podpalenie praktycznie.
Kathia -Warsmith 40+

virion

Bacar

A ja mam pytanie co do sprzetu C garde co nosic bo mam dual strombirgery i thece i czy taki zestaw moze byc??A co sadzicie o Heavy armor bo mysle nad kupnem takowej na 40 ;)

LoL EU/US : Hayame

FFXIV: ARR
Server: Moogle
IGN: Hayame Kisumi
Job: Bard
FC: SeeD

Jancia

omg... o sprzęcie dla overlorda/warcrayera jest już tyle postów, że nie chce mi się więcej pisac, wszystko zalezy jak chcesz grac, jak dla mnie mozesz biegac nawet bez armoru i broni.
Kathia -Warsmith 40+

virion

sebeq

wszyscy OL jakich znam nosza DC robe

skeema - sagittarius/sorcerer @ambereye