TresureHunter

Zaczęty przez mcr, Listopad 11, 2005, 01:37:00 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

mcr

Jesli komus sie bedzie nudzic i nie bedzie mail co robic to moze napsiac cos niecos o skilalch TH.... Glownie chodzi o te skille typu lure itp. Mozna tez napsiac o zbrojach jakie powini nosic TH po 52 lvl. A zna ktos jakies dobre sposoby na szybki exp ?? ( x5 serwer ) Mam juz 57 lvl i biore songi od SwordSingera i buffy od prophetow mieszam to z sueriorhaste i smiagm do loa?? Czy sa jakies inne miejsca warte uwagi ??
-kasa
-exp
-drop

THX FOR HELP !
Arke zbudowali amatorzy, profesjonalisci Titanica.

milan9

Najlepszy wg mnie dla TH jest bw light, ze wzgledu na defa... Co do expa to kolo 60 lvla mozesz juz smigac do LOA, na buffach SWSa i Propheta expi sie tam dosyc szybko i przy okazji leci duzo kasa... Najgorzej jest z expieniem na lvlu 70+, bez party jest ciezko :D

Thaald

Dla TH powyzej 52 to tylko i wylacznie DoomLightArmor ma najlepszy bonus do dexa a co za tym idzie czestsze krytyki,wiekszy atkspeed,uniki,speed itp
Jezeli dajesz rade bez wiekszych strat hp i mp w loa to jak najbardziej jest to odpowiednie miejsce, jezeli musisz czesto odpoczywac to polecam cementery

FullMetal Alchemist fan

Anthras

Mam pytanko
Gram na Starisie, robie sobie TH, mam 32 lvl sprzęt top D, i nie wiem gdzie mam expic. Prosze, pomóżcie

System

32 lvl hmmm prubuj kolo cruma tower :D
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

Ryltar

Dla TH to BW light ze wzgledu na podwyzszenie MEN ktory daje bonusy do m.def.

Anthras

Ja mojemu TH kupie Doom Light, ponieważ jest lepszy, BW dodaje tylko MEN, A Doom dodaje dexa a co za tym idzie czestsze krytyki,wiekszy atkspeed,uniki,speed itp 8)

Ryltar

Ta am tez wiecej P.def albo mozna wybrac zawsze dla dmg BW heavy.

Bzyk

Dobą sparwą jest tez zubei set po którym masz o wiele częstsze criticale

Ryltar

Po zubei? zubei daje + 4 evasion chyba pomylilo ci sie z doomem ktory daje + 3 do dEX.

Art00Det00

Ja rowniez sklanialbym sie do bonusa +3 DEX, braki w p.def zostana wypelnione przez wieksze evasion i sprawniejsze zabijanie. A jesli chodzi o bonus MEN to jest on niezbyt wysoki, lepiej rzucic 2-3 scrolle enchant armor na jewelery. Human warrior ma straszie slaby MEN i bonus ze zbroi nic mu nie pomoze:P

Sytri

ja tam preferuje dooma do expa  zubei do pvp  

zubei +  buff prophet+bd+sws+elven leder (agality i antiresist ) i jestes nie do pokonania

co do lure  co tu duzo pisac wyciagamy nim moby

ale jezeli ktos cie wkurzy  a niechcesz go pekowac   to zabwa wyglada tak:
przykladowa lokaja sains necropolis wlaczam UE  biore sciagam na siebie 5 mobkow  podcodze z nimi do kolesia i na kazdego wrzucam switch  :) po chwili koles ma na sobie 5 mobkow  :P  jak zginie  feikujesz  wlaczasz silent i odchodzisz :P

switchem tez wiele razy uratowalem ludziom zycie podczas grania w party jak nie bylo bishopa czy elven eldera
Nick You
Cp Vodkadrinkers

Ryltar

Wg.BW jest bardzo ladnie do pvp zrobiony zwieksza i def i m.def.

Sytri

Cytat: RyltarWg.BW jest bardzo ladnie do pvp zrobiony zwieksza i def i m.def.

Def rekompensujesz sobie  evasionem  m.def coz kazde pvp  powazniejsze jest zazwyczaj na full buffie wiec
Nick You
Cp Vodkadrinkers

Ryltar

Wolisz miec 300 czy 500 m.defa? bo ja wole miec 500 a defa tez wole te 700 niz 500 i 6 eva wiecej bo jak ci lucznik j***** po plerach to bedziesz wolal BW :)

Armagedon

jaki tatoo ma nosic TH :?:  :?:  :?:

KrEdA

BW light? BW jest dla bufferow nie dla TH, dagger praktycznie i tak ma male szanse na PvP 1vs1 z magiem wiec czy bede mial 450 czy 500 m defa to zadna roznica 1 hit w ta czy tamta...gram TH wiec wydaje m isie ze troche wiem doom daje do dexa co zwieksza dmg ze skilla wiec jak na moj gust to +500(albo mniej albo wiecej ;P) do deadly to moze byc sporo
Bo paradise trafił szlag ;)