Makro:myszka,klawiatura?

Zaczęty przez specteros, Grudzień 11, 2010, 02:39:49 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

specteros

Witam mam klawiature Razer lycosa i myszke razer death adder, czy mógłby ktoś dokładnie wytłumaczyć jak ustawić spam cp potek,gdzie mam cp potki na F11.Czy w ogóle da rade coś takiego ustawić że po wcisnięciu 1 przycisku np na myszce spamował mi x1000000 cp potki i po nastepnym wcisnięciu już przestał? Albo coś innego jakieś propozycje, oprocz cp spamerow itp.

Vearth

Cytat: specteros w Grudzień 11, 2010, 02:39:49 AM
Witam mam klawiature Razer lycosa i myszke razer death adder, czy mógłby ktoś dokładnie wytłumaczyć jak ustawić spam cp potek,gdzie mam cp potki na F11.Czy w ogóle da rade coś takiego ustawić że po wcisnięciu 1 przycisku np na myszce spamował mi x1000000 cp potki i po nastepnym wcisnięciu już przestał? Albo coś innego jakieś propozycje, oprocz cp spamerow itp.
x1000000?
nie da sie
da sie spawmowac male i duze cp potki
male daja 100 cp a duze 200 xD inaczej sie nie da

coshoo

Cytat: Vearth w Grudzień 13, 2010, 05:50:50 PM
male daja 100 cp a duze 200

Małe dają 50 cp

Po sprzedaniu Nostromo do takich rzeczy używam Autohotkey, za jego pomocą praktycznie da się zrobić wszystko jeśli chodzi o macra, problem jedynie w posiadaniu odpowiedniego skryptu bo ten program bazuje na skryptach. No i serwer nie może blokować autohotkeya, gameguard blokuje, nie wiem jak ruoff.

edit.
Jesli byłoby zapotrzebowanie to mógłbym napisać jakiś poradnik do autohotkeya, metodą prób i błędów doszedłem do kilku ciekawych skryptów ułatwiających grę w L2 (cp spam, bidowanie, nawet sterowanie nieaktywnymi oknami L2).
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

specteros

Cytat: Vearth w Grudzień 13, 2010, 05:50:50 PM
x1000000?
nie da sie
da sie spawmowac male i duze cp potki
male daja 100 cp a duze 200 xD inaczej sie nie da

no chodzi mi o duże cp potki te x10000 znaczylo że ma spamować np 50 razy po wcisnieciu klawisza i po 2 wcisnieciu zatrzymac sie

Rival

Cytat: coshoo w Grudzień 13, 2010, 06:04:15 PM
Jesli byłoby zapotrzebowanie to mógłbym napisać jakiś poradnik do autohotkeya

jest zapotrzebowanie, ogromne =P dawaj!