Jasność pulpitu przy grze w L2

Zaczęty przez Midan, Maj 22, 2010, 09:07:30 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Midan

Witam.

Problem z którym się borykam polega na tym, że przy grze w lineage 2 oraz po jej wyłączeniu jasnosc pulpitu jest wręcz ogromna. Nawet przy zmianie jasnosci w grze na "average". Nizej nie dam bo gooffno bede widzial... Czy jest jakis sposób na naprawienie tego świństwa?
Serwer: Teon
PM: Midan (SwS)

Solar

Nie wyłączając  l2 za pomocą ctrl+q (tylko jeżeli ma się l2w :P) tylko wychodź normalnie :p. Ale da się to naprawić otwórz sobie profil kolorów w tym dziadostwie co instaluje się z sterownikami do kart graficznych

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

Midan

No tak, tylko nie wiem jakie opcje, troche probowalem ale nie ma efektu (mowie o panelu NVIDIA, l2w nie uzywam).

Madith

tez tak mam, ze jak mi sie np wylaczy l2 poprzez jakis error czy crash to pulpit jest strasznie jasny :D ale nigdy sie nie zastanawialem czy to sie da naprawic ^^
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

Midan

Ja mam jasny do tego stopnia ze przy moim skinie Windows 7 nie widze pasków na Pasku Zadań....  Próbowałem juz z opcjami w grze itp ale nic nie daje rady :-/  Z tego co widziałem to nawet na retailowym forum nie widedza co to jest a dzieje sie to od C3 czy C4.... oO

danieldaniel11

ja tak mam jak gram. ale tak jest zawsze każdy tak ma. jak się wyłączy l2 to powinno byc normalnie... dziwne. może sterowniki są coś nie ten teges

montezuma

Cytat: Midan w Maj 22, 2010, 09:07:30 AM
Witam.

Problem z którym się borykam polega na tym, że przy grze w lineage 2 oraz po jej wyłączeniu jasnosc pulpitu jest wręcz ogromna. Nawet przy zmianie jasnosci w grze na "average". Nizej nie dam bo gooffno bede widzial... Czy jest jakis sposób na naprawienie tego świństwa?

jest to problem przy niektórych typach monitorów, nie można tego naprawić.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Koszałek Opałek

U mnie to samo - po wlaczeniu FireFox'a wszystko wraca do normy.
Ten efekt wiaze sie z ustawieniami Gamma w L2.

"Myśląc, budujemy z niewidocznego materiału coś, co siły do siebie przyciąga - dla naszej pomocy lub szkody,
stosownie do charakteru myśli, któreśmy wysłali."

"Myśli nasze tworzą nasze oblicze i nadają mu właściwe indywidualne piętno.
Nasze myśli określają ruch, postawę i kształt całego ciała."