destro vs tanki

Zaczęty przez Balzac, Luty 12, 2006, 08:41:36 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zychu

Tylko ze u Destro hp regeneruje sie porazajaco szybko:P Bez buffow 50 hp na sec z potem 200 hp na sec.(na 62 lvlu gralem destrem Beatronixa). A ty tez nie dyskryminuj destro tylko dlatego ze jest powolny:P Zanim ty go z luku zabijesz... On se gólnie pota i tak jak mowile 200 hp na sekunde!! I predzej ci sie strzaly skoncza niz on padnie;p Strom cubic to ciota i sam sie o tym przekonalem bo mi zdejmowal ze 150 hp ledwo i to praktycznie w ogóle nie atakowal. Podczas calej walki walnal mnie tylko raz. Destro ma dwurak wiec tarcze to mozesz praktycznie odlozyc. Crush of Doom to skill ktory sie czuje na plecach. Ponad 2k CP to bardzo duzo to wiekszosc ma od 700-1200. Glad wymiata i nie da sie zaprzeczyc:P Glada na oficjalu tak bym stuningowal ze w pvp bylaby masakra:P Ja bym wymiot na Extreme robil ze szkoda gadac jakby dzialal Final Frenzy i Duelist Spirit:] Pod koniec to nawet TH przegrywali ze mna pvp a czasem DA niektorzy(ale chyba ci co nie umieli grac). Jeszcze nie mialem ladowanka do 7 lvl:D I ty pewnie tez bys mial problem gdybym mial duelist spirit:] Porownaj sobie jak mam 400 a.speed a prawie 600 a.speed. Widac roznice?;p Masz Final Fortress a ja Final Frenzy na jedno wychodzi:P Dajta mi tylko i wylacznie dobry Duelist Spirit i ja wam ku*** pokaze:D(No i oczywiscie zeby dobrze dzialaly ofensywne skille)

PS. Thorin a jak ci idzie pvp z TH i innymi dagerami?:] Leczysz sie tak szybko ze nie zdazy ci walic 500 dmg na sekunde?:]

Thorin

:P heheheaheahheahea a co to ma do rzeczy :P wiadomo ze :P z th przegram bo co to za sztka nawet naiwkeszydebil umie grac 3 guziki po kolei heheheaheaheaheaeheaheahheahe i wkulko a ze tk maly dmg i wono atakuje przegra wiem bo z sztyleciazem niewygram i co to wiem :P oj zychu nagle jako postawe pryzjoles jak troszke oczernilem destro czy tam glada :P hehehaheaheaheaheaheah wiesz l2 to taka glupia gra :P ze tu 80% to luk 15% umiejetnosci a 5 hmmm glupota :P zeby tu byla wporwadzona fizyka i kilka innych zeczy :P nawet co do skili to by bylo co innego :P a nie tu szczescie wjedize krytyk niewejdize krytyk wjedize sleep niewejdize sleep wejdzie stun niewejdzie stun bede szybszy niebede szybszy on sie pomyli ja sie pomyle mozna tak tony wymieniac :P i to jest smieszne w tej grze chociasz wydaje mi sie ze tylko sztyleciaz sie niepomyli :P 3 guziki naciskac w kulko :P jak niezabijesz zostaniesz zabity heheaheaheaheaheahea :P
EDIT By Shaman: A Thorin to spamer i gada bez sensu... :) jak przeskrobie to lac mu ostrzezenia ile wlezie bo jest na warunkowym :P

Ryltar

CytatBez buffow 50 hp na sec z potem 200 hp na sec.(na 62 lvlu gralem destrem Beatronixa)[list=]

Z kumplem robilismy destra na serwie razy 35.Na 80 lvl gdy uzywal relax regenerowal sobie 400hp jak siedzial.Nie wspomne o tym ze mial 10k hp a z buffami mial 16k hp,5k patk i 2k defa :> bez buffow z moimi tancami byla juz inna zabawa :)

Beatronix

thorin - co do tego szczęscia to dlatego m in ja (i zychu) lubmiy destro i glada (też grałem gladem zycha i na początku mnie zabił paladyn na 54 a po odrobinie ćwiczeń zabijałem praktycznie wszystkich :D) bo to są postacie którymi trzeba kombinować bardzo żeby byc dobrym w pvp i gra sie nie sprowadza do bezmyslnego naciskania 2 czy 3 klawiszy i dlatego tak bardzo chce sobie pograć w Guild Wars!!!!!!