Epic Phail

Zaczęty przez HellSign, Grudzień 08, 2010, 03:32:22 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Polopiryn

Cytat: kochamziolo w Grudzień 20, 2010, 06:57:07 AM
jak dla mnie to kilka rzeczy jest troche przesadzone ale i tak serwerek w porzadku...hahha tak btw cyka to znaczy "suka"? bo to mi pisza najczesciej po pvp :P

Jedyną przesadzoną rzeczą to są nuki i hity rzędu 10k :) A tak to się zgadzam z tobą :P.
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

bula

a jaki moze byc dmg od nukerow 150 + enli w ludzi w max S grade jewelach?

Polopiryn

Cytat: bula w Grudzień 20, 2010, 10:05:31 AM
a jaki moze byc dmg od nukerow 150 + enli w ludzi w max S grade jewelach?

150 się zgadza, ale raczej bez enli :P. Tateo wymiatają czego od nich oczekujesz ;p.

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Gandam

oczywiscie ze na ELi :P chyba ze taki przeskok miedzy necro a reszta ;) bo ja nie wyciagam na pewno takich hitow :)
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

Polopiryn

Cytat: Gandam1989 w Grudzień 20, 2010, 11:28:27 AM
oczywiscie ze na ELi :P chyba ze taki przeskok miedzy necro a reszta ;) bo ja nie wyciagam na pewno takich hitow :)

No ja dziś od donata 19k :P

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

xXxFelekxXx

Ja tam z tssa bije z cryta po 8-16k :p ale z nukiem z vesperem jest problem :/

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

driki

server jest taki sobie DotA go zniszczyła :)

Thiefed

bula

Cytat: driki w Grudzień 21, 2010, 12:36:54 AM
server jest taki sobie DotA go zniszczyła :)

Thiefed
fajnie

HellSign

"Dota go zniszczyła" ? - nie rozmieszaj mnie, jak i zapewne Ty tak i reszta polaczków quitneła na polskie low serwery z online mniejszym od 300, tylko dlatego że zmieniacie serwery co tydzień, a powód zawsze się znajdzie.

Jak jest donate party, to jezeli o moje mage cp chodzi to assist i kto by to nie był leży.

edit :

tutaj nie ma donate na eq +++, po prostu wy lole weszliście w clean s gr i myślicie co ja bym tutaj nie zrobił, na rpg, cerberusie, offie jest tak samo najpierw trzeba coś dofarmić.

My dofarmiając S80 odczuwamy różnice, a będzie ona nie wielka między s84 pt a pt FULL s80 attri
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

driki

niestety nie e-napinaczu ja miałem dynasty i w sumie dawałem rade tylko znudziła mnie cyrylica +mase vesperów i sorka ale czym kolwiek bys nie był sh z full vesper/ati oe skille zejdzie na vort+slug so GG ja dostałem za 12k i 16k majac atri wind 2 party i 1500 m defa wiec GL ;d

jak jeszcze z dynasty sh atri itp daje rade tak od sh donaste vesper+bron 6-10 majac nawet soul barrier padam na 2 nuki xd

co do Polaczkowania ogarni dupe mamy grać zeby tacy jak ty niby nami nie "gardzili" betonie to my decydujemy gdzie gramy i na jakich zasadach to ze masz takie zdanie o nas to swiadczy ze "ynteligenty" jesteś oceniając ludzi który ten server sie po prostu nie spodobał/znudził?

HellSign

Twój problem to nie mój, nie płacz tutaj.
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Nervoson

Cytat: HellSign w Grudzień 21, 2010, 11:33:52 AM

Jak jest donate party, to jezeli o moje mage cp chodzi to assist i kto by to nie był leży.

Ale Ty fajny jestes

HellSign

czytanie ze zrozumieniem, CP na assiscie i tak jedzie donatów.
RPG CLUB x3 Empire

xXxFelekxXx

1500 mdefa kamaelem z sb? To na fajnym buffie latasz.

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

Nervoson

Cytat: HellSign w Grudzień 21, 2010, 12:40:06 PM
czytanie ze zrozumieniem, CP na assiscie i tak jedzie donatów.
Czytanie ze zrozumieniem.

driki

Cytat: xXxFelekxXx w Grudzień 21, 2010, 12:42:13 PM
1500 mdefa kamaelem z sb? To na fajnym buffie latasz.
jak to jest być betonem do końca życia ? słowo kluczowe "Nawet" użyj "Musku"

"Dota go zniszczyła" ? - nie rozmieszaj mnie, jak i zapewne Ty tak i reszta polaczków quitneła na polskie low serwery z online mniejszym od 300, tylko dlatego że zmieniacie serwery co tydzień, a powód zawsze się znajdzie.

edit :

tutaj nie ma donate na eq +++, po prostu wy lole weszliście w clean s gr i myślicie co ja bym tutaj nie zrobił, na rpg, cerberusie, offie jest tak samo najpierw trzeba coś dofarmić.

My dofarmiając S80 odczuwamy różnice, a będzie ona nie wielka między s84 pt a pt FULL s80 attri
kto tu płacze ze "Polaczki" odchodzą servera? ja ci daje powody dla którego tak się dzieje a ty ***** ograniczasz się do tekstów "nie płacz"
NICE

bula

Cytat: Nervoson w Grudzień 21, 2010, 12:37:19 PM

Ale Ty fajny jestes
a moze paszol won do dzialu ruoffa?

Nervoson

Cytat: bula w Grudzień 21, 2010, 01:22:23 PM

Ale Ty fajny jestes
Z maryjuszem sie zmówiłeś czy co?

bula

Cytat: Nervoson w Grudzień 21, 2010, 01:37:48 PM

Ale Ty fajny jestes
nie, tylko potem znowu bedzie flejm ze ludzie z privow pisza w dziale ruoffa a ludzie z ruoffa maja wyjebane na privy, no jakos jak widac nie do konca

Bluzg

Spoko płaczciedalej, emo quitujcie dalej, ale udzi nie ciagajcie za soba ... polaczki

driki

A co to psy ze ich ciągne za sobą? wyrażam swoje zdanie i jeśli oni tez odchodzą to jednak musiało im się nie podobać na tym servie

non stop mówicie o jakimś placzu wat de fak ? moda na puacz?

obecnie to wy "Płaczecie" bo was ubywa xd

Nervoson

Cytat: bula w Grudzień 21, 2010, 02:42:24 PM
Cytat: Nervoson w Grudzień 21, 2010, 01:37:48 PM

Ale Ty fajny jestes
nie, tylko potem znowu bedzie flejm ze ludzie z privow pisza w dziale ruoffa a ludzie z ruoffa maja -_-' na privy, no jakos jak widac nie do konca
Mam wyjebane na privy, ale mi chodzi o tego typa.

SnowY

Aha. Ty łapiesz od donata za 12k/16k, a ja w TTS-ie bez atri w armorze za 5/6k. Hmm. Ktoś tu w hugo robi, ale opowiada przeżycia  jak wyłapał M.crita od gościa na ELI + Inspector xD.

Zrób sobie PT z inspectorem i przez 15 sec rozpizgasz każdego donata na 4 hity.

Pozdro.

driki

PT donatów zrobi sobie pt z inpektorem i przejedzie przez ciebie -_-'ą betoniarka :X takie gadanie

równie dobrze można isc na ru offa bo i tak 95% to cyrylica?
co 3 koleś nie lata z bronia +12?
dostajesz od typa za 6/5k nie mając resist atri? hehe ciekawe ja sam bije ludzi (zapewne bez atri) sps-em(am 150 atri tylko bez enchantu skilli) własnie do 4/7k nie mówie co robi sh vesper ++ oe skill i 300 atri :) widocznie na takiego nie trafiłeś :)

HellSign

Koniec gry atm dla polaków :

Klan rozwiązany, gra w 2pt na serwerze nie ma sensu. 
RPG CLUB x3 Empire