pk`owanie

Zaczęty przez 2fast2kill, Luty 25, 2006, 08:09:02 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

2fast2kill

Mam dosyć banalne pytanie ale jak stac sie pk? Mam BD na 71lvl i jak chciałem spkować jakiś kolesi z niższym lub tym samym levelem klikałem na nich brałem attack i pisało "inccorect target" jak chciałem ich jakims skilem potraktowac było tak samo. Później stworzyłem Destroyera i było tak samo nie mogłem nikogo uderzyć bo było "inccorect target" ale jak ktoś mnie chce uderzyc to może nawet jak ma wyższy lvl i dopiero wtedy ja jego tez moge uderzyc, czemu tak sie dzieje?

Xavierr

Żeby zaatakować gracza który ma biały nick trzymaj ctrl i klikaj myszką na niego.
You watch the world exploding every single night
Dancing in the sun a newborn in the light
Say goodbye to gravity, say goodbye to death
Hello to eternity I'll live for every breath

Zychu

Yyy, ja bym na twoim miejscu nie pekowal BD;p Doleci do ciebie jakis dagger i zdeleveluje cie nawet nie bedziesz wiedzial kiedy a sprzet bedziesz dropil hurtowo;p

WhoIam

Zychu ma racje, BD na pk ciulowy tak samo na pvp:P BD to only supprot nic poza tym

Ryltar

BD z PW nie mogliw czoraj zabic mojej mew a wy chcecie nim isc na pk :P

Xavierr

Czemu my. On się zapytał jak zaatakować to mu powiedzialem :P

Zychu

Heh z tego jego BD zostanie kupa smieci jak sie ludzie dowiedza ze biega tu gdzies PK w top B :lol: Zara sie zleci brygada, TH, lucznikow i magow bo kazdy ma ochote na jego dualki i armorek ktore z PK leca zwawo oj zwawo.

2fast2kill

ale ja nie Bd chce pk byc tylko Destroyerem a nim chyba mozna nie?

Xavierr

Każdym można :mrgreen:

Tylko, że przed destrem wszystko ucieknie...

2fast2kill

no nie wiem dzisiaj walczyłem z łucznikiem on pierwszy zaczął i walczyliśmy blisko siebie ja miałem 50 lvl on mówil mi że ma 45 i przegrałem, ale może przez to że dopiero sie ucze grac Destro  :?  ale i tak mam kompleksy że mnie łucznik zabił  :(  :(   :(

Beatronix

2fast2kill lolek z ciebie :P

Thorin

:P heheheahaeheah nie nie beatonix spokojnie nie kazdy jest asem jak ja :P któr zjada takich betonixuw i inne huhra :P stary chcesz sado maso zrub se magiera albo th i z bogiem :P ale i tak nailepsze jest pkowanie masowe tka zwany przezemnie street fight zbiera sie 10 osub kumple bondz klanowicze zabawa jest przednia lokujem sie np w cruma :P i zabiamy w 10 wsszystko kogos zabija sprzent podniosa nasi i ich tez zabija zabawa na 102 :P
EDIT By Shaman: A Thorin to spamer i gada bez sensu... :) jak przeskrobie to lac mu ostrzezenia ile wlezie bo jest na warunkowym :P

Beatronix

thorin a ty nie wiesz jaka jest zabawa jak sie zbiera drugie takie party w cruma i idzie tłuc tych pkowców normalnie wypas jakich mało a do tego jeszcze sprzęt i respekt sie zbiera  :twisted:  a jak później wyklinają pkowcy nas od noobów stupid loli i w ogóle poezja :D

2fast2kill

no pewnie sam tłukłem moim BD takich PK (cięzko uwierzyc ale wygrałem chyba 2 razy :]), ale powiedzcie mi czy Destro po 52lvl cały czas tak wolno expi bo od 20-40 nie było problemu ale od 52 to troche jest??

Arthas

No raczej to kolej rzeczy...
Im wyzszy lv tym wolniej sie nabija procenciki...

Thorin

i wszyzskot jasne koguciku :P wiesz batonix ta zabawa masz racie w 2 strony tak se mozna pomyslec jak zabawa kiedys w policjatuw i zlodziei :P jedni chca byc tak i maja z tegofun inni chca byc tak chociasz zazwyczaj policiantuw bylo mniej i niechetniej :P do lapania przestempcuw ja tam wole biegac i zabijac wszystko i wszystkich co sie ruszaja a na koniec siebie samego :P jest fun i tyle :P
EDIT By Shaman: A Thorin to spamer i gada bez sensu... :) jak przeskrobie to lac mu ostrzezenia ile wlezie bo jest na warunkowym :P

Beatronix

wczoraj w loa zatłukłem 5 osobowe party tylko za to że mnie ksowali :) :) a ile pmów dostałem że ja noob lol i w ogóle ze w tak zaludnionym miejscu pkuje itd :) a i spekowałem ich Blade Dancerem (2 spell singerów mnie ciągle leczyło  :twisted: )

System

a tamci ktore lvl mieli 50 czy wyzszy? ^^
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

Beatronix

wyższy (w b gratach więc napewno 52) ale napewno nie większy niż 60 :)

Zychu

Do pekowania najlepszy jest TH i SR z wojow.

Thorin

o tam gadasz :P nawet bishop moze pozabijac wszystkich :P jesli na swych uslugach ma okolo 20 kolesi w a zeczach :P i wtedy powiemy ze niema lepszej klasy od bishopa :P do pk :P

System

kazda klassa jest dobra tlyko trzeba umiec grac ta klassa... ;]
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

Thorin

wcale nie zle to ujoles kazda klasa jest dobra :P jesli masz szczescie albo przeciwnik zrobi glupi blond czyli wszystko sporawadza sie do szczescia tak samo jaki zlom ma lvl itd wszystko to szczescie l2 to 1 wielkie szczescie i tylko to