Dylemat - Postać na pvp i LVL UP

Zaczęty przez Arnold, Grudzień 22, 2010, 07:19:30 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Arnold

Witam a więc mam dylemat odnośnie postaci dobrej zarówno na pvp jak i na pve:
Czy aw jest dobry do expa solo buffy+dance ? i czy po "wykoksaniu" go na odpowiedni lvl i dodaniu sk jest dobry na pvp?(i co najważniejsze długo trzeba go "ogarniać"?)
czy może zamiast aw/sk wybrać maga ? proszę o rady.    Dodam ,że w expie pomoże mi buffer+dancer co można doczytać wyżej :) z góry dziękuję wszystkim za wypowiedz ,podpowiedz itp. 
"Sprytna osoba rozwiązuje problem. Mądra ich unika"

m4homet

Według mnie do pvp i szybkiego expa to sh/ps, sps/ee. Sh/ps ma Transfer Pain dzięki, któremu dużej postoisz, mage bane na magów, parę cubików, summony, duży m.atak i niczego sobie cast. speed. Sps/ee b.duży cast.speed, od ee heala, częste mag cryty.
Zwierze na dwie litery ?

----------------------

Arnold

To jest ten problem ja bardzo lubię grać aw ale czytałem gdzieś na forum ,że dagger + tank traci swój klimat a to jest ta cecha którą u nich lubię szczególnie u aw. Proszę o dalsze wypowiedzi na temat "klimatu" dagger + tank jeżeli tak jest to jednak wybiorę sh/... sps nie wybiorę ze względu na ich wygląd(białych elfów) tzw. "gay style"

m4homet

Cytat: Arnold w Grudzień 22, 2010, 07:41:54 PM
To jest ten problem ja bardzo lubię grać aw ale czytałem gdzieś na forum ,że dagger + tank traci swój klimat a to jest ta cecha którą u nich lubię szczególnie u aw. Proszę o dalsze wypowiedzi na temat "klimatu" dagger + tank jeżeli tak jest to jednak wybiorę sh/... sps nie wybiorę ze względu na ich wygląd(białych elfów) tzw. "gey style"
Eh, czy ja wiem.... Myślę, że aw prócz wyglądu, aż tak dużo nie straci.
Zwierze na dwie litery ?

----------------------

ScovY

Co do aw/sk to mogę śmiało powiedzieć ze dobrze ogarnięta postać z dobrym sprzętem potrafi naprawdę ładnie namieszać...
Sps jak dla mnie za mały m atak. Chociaż jesli ktoś lubi ta postac to i tak będzie nią grał. Wg mnie metodą prób i błędów w koncu znajdziesz coś dla siebie.
A co do expa to jak dla mnie magiem jest łatwiej, ale na to bym nie patrzył bo w końcu i tak się wyexpisz i tak. Solo ciągle grał nie będziesz, a grając z klanem jakieś exp pt na pewno znajdziesz.
Currentyl Lineage 2 essence
server red - "ScovY

retired Dragon Network
Infinity x5  - "RobinHood (sold) and many others..

Elvin

Cytat: Arnold w Grudzień 22, 2010, 07:41:54 PM
To jest ten problem ja bardzo lubię grać aw ale czytałem gdzieś na forum ,że dagger + tank traci swój klimat a to jest ta cecha którą u nich lubię szczególnie u aw. Proszę o dalsze wypowiedzi na temat "klimatu" dagger + tank jeżeli tak jest to jednak wybiorę sh/... sps nie wybiorę ze względu na ich wygląd(białych elfów) tzw. "gay style"
Od bialych elfow sie odwal xD Z reszta, to nie ma wygladac tylko mordowac ^^
<3 es/pw

Co do daggera i puszki, to traci ofc swoj klimat, ale jest skuteczne :P Ja do AW bym dal SE, ale to tylko dlatego, ze lubi ninja style xD zabijasz, zabijasz, zabijasz, lezysz xD

Arnold

Ok dziękuje za odpowiedzi jednak doszedłem do wniosku ,że nie opłaca mi się zaczynać grać na DN ponieważ wszyscy już są "wykoksani" a jakbym grał to wybór padł by na aw/sk :D