L2DC Freya L2MMORPG x5

Zaczęty przez nxt, Lipiec 28, 2010, 04:15:58 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

nxt

Witam.

Pracujemy nad nowymi zabezpieczeniami ... Już niebawem będą wprowadzone na live ... Na ta chwilę GM`owie są czujni i karą za używanie tego typu programów jest zbanowane konto lista banów rośnie.
A chyba nie tędy droga ...

13/12/2010

A teraz dla tych zainteresowanych ...

Dzisiaj w nocy odpalony zostanie nowy Event Gift of Vitality w raz z pierwszym restartem od startu czyli 14 Grudnia o godzinie 2:00 AM  Serwer zostanie wyłączony na około 5 min.
Więcej informacji na temat Eventu przygotowaliśmy na naszej stronie zapraszamy www.L2MMORPG.com

Za utrudnienia przepraszamy. !!

Administrator Lineage2 - L2MMORPG Network
e-mail: [email protected]
www.L2MMORPG.com
Pozdrawiam  !

Cozzie

Cóż, osób jest na serwerze w miarę w miarę więc nie czuje się pustki. Trochę lipa, że na tyle graczy nikt nie zainteresował się eventem świątecznym bo jest naprawdę fajny fajny ale samemu ciężko uwolnić mikołaja :P Jedyne co to to, że gram od paru dni a żadnego GMa czy to na liście GMów czy gdzieś w mieście czy na spocie nie widziałem ani razu... Ukrywają się czy co :P?

Co do botów... Są faktycznie, problemem jest to, że inni gracze na to zlewają i nawet tego nie zgłaszają. Oprogramowanie do wykrywania botów zawsze będzie ułomne i albo nie wykryje wszystkich botów albo wybanuje też osoby które botów nie używają a np. koxają mechanicznie od moba do moba.

Mam pewne zastrzeżenia, poruszane też na forum serwera - zmiana na Freye. Serwer reklamowany jako Epilogue a tu ledwo tydzień po starcie ma być zmieniana kronika. Wszystko fajnie, wiadomo, że L2DC ma już wersję do Freyi ale jednak liczyłem, że będą jacyś developerzy na serwerze, którzy zajmą się samodzielną naprawą bugów. Bez kitu, czy tylko Allseron sam pliki poprawia?

Btw. kiedy będziecie na stronie L2DC :P?

achi

Dzisiaj zostały zbanowane ponad 54 konta za używanie bota. Prosiłbym aby wziąć to jako przestrogę oraz nie dawać nam powodów do następnych banów.
Pozdrawiam
Head Game Master L2MMORPG
www.l2mmorpg.com

Linthar

Ciekawe, używałem i nie dostałem, a co do rangera, powo z jego wykryciem skoro nawet na rpgu nie mogą sobie z tym poradzić ;]

nxt

Ban List

http://l2mmorpg.com/index.php?option=com_content&view=article&id=94&Itemid=102

Już w nie długim czasie przygotowane zostaną nowe zabezpieczenia... Więcej informacji znajdziesz na forum L2MMORPG

www.L2MMORPG.com

Pozdrawiam!

Linthar

Tylko idiota gra na OOG , ale nie wchodźmy w szczegóły. Życzę powodzenia, aczkolwiek do tego żeby wyłapywać boterów potrzebujecie więcej graczy , realnych, a nie botów, bo co mi z tego , że expiłem na loa i biegło 2 kolesi jak były to boty, kolesie na oog nie zauważą tego co robię, bo widzą tylko kółka, czy tam kwadraty ;f

achi

Drodzy gracze!
Dzisiejszej nocy tj 19.12.2010, 00:00-02:00 gmt+1 nasz serwer zostanie przeniesiony na nową kronikę jaką jest freya. Zapraszamy do gry!
www.l2mmorpg.com

Odys

A beda dzialac zamki ? Bo na ta chwile nie da sie zdobyc mimo skastowania krytsztalu  :oops:

mariucha

achi

www.l2mmorpg.com

Odys

Spore przesuniecie w planach. Wedlug mnie nie bedzie z tego nic dobrego :?

ONYX2

Moim zdaniem do błąd z tym przejściem na Freye za wczesnie, już online rósł, a teraz zapewne spadnie. Tym bardziej, że GE Server fajnie się zapowiadał, a tu ZONK i FREYA. Chwile sobie pograłem i zmiana echhh....
L2 Official Franz/Naia: Necro/Soultaker 76
L2 Official Franz/Naia: Spoil 70

TO JEST CZAD: http://www.lineage2.com/gd/
NEW ENGINE.

Lineage® II: Goddess of Destruction™, the largest ever content update to the immersive fantasy MMORPG of elite PvP combat, maximizes your fun. Fight in stylish and lively battles with new powerful classes and skills. Take your character to new heights with 14 more levels. Play time to achieve endgame level speeds up dramatically. New group features like the party match system and revamped group sizes and character.

nxt

Post 1.

Witam was drodzy gracze Świata Lineage2.

Update serwera L2MMORPG do kroniki Freya zakończyło się pełnym powodzeniem. 
Serwer wystartował bez żadnych errorów z czego też jesteśmy bardzo zadowoleni.

Już niebawem przygotowane zostaną nowe Eventy
Jesteśmy przekonani że czas spędzony z nami będzie czasem niezapomnianym !!! Dla Ciebie i twoich bliskich.!

* Christmas Event

* Name: Saving Santa !!!

Więcej na ten temat dowiesz się na Forum L2MMORPG

www.L2MMORPG.com

Best Regard!

Post 2.

//Naito -- Proszę używać opcji edytuj następnym razem.

Post 3.

Lineage2 - L2MMORPG Network ;

Event: Trick or Transmutation

Sir Edward - alchemista po długim czasie ukończył badania nad tworzeniem Kamienia
filozoficznego. Zatrzymal on materialy potrzebne do stworzenia kamieni
filozoficznych w alchemicznym kufrze, Kocha on pokazywac jak to jest zrobione,
aczkolwiek alchemiczne kufry zostaly zgubione podczas ataku potworów. jeśli jestes
w stanie znalesc alchemiczny kufer, mozesz zatrzymac cokolwiek znajdziesz w srodku.
Cudowne skarby będą dla tego kto stworzy kamień filozoficzny.

INFO

- Gracze mogą zdobyć wiedzę o Sztuczek transmutacji poprzez rozmowę z przyzwańcem
alchemisty.

- Alchemiczne kufry wypadają podczas specyficznego czasu. Czas ten jest podany w
terminarzu niżej.

- Gdy gracz zdobedzie klucz do kufra może otworzyć jeden z kufrów zawierający
przedmioty potrzebne do stworzenia Kamienia filozoficznego.

- Gracze muszą posiadać wszystkie potrzebne materiały i muszą zapisać receptę na
Kamień filozoficzny do swoich Ogólnych książek recept w celu stworzenia Kamienia
filozoficznego.

- Gdy gracze mają już gotowy stworzony Kamień filozoficzny, mogą kliknać na nim dwa
razy po czym otrzymają losową nagrodę konkursową. Nagrody zależą od koloru kamienia którego używasz.

A oto i lista kamieni:

Wymagania do stworzenia kamieni:

Nagrody z poszczegolnych kamieni:

//Ryane
Double post - 5% ostrzezenia!

by Next mueheh joke ?

mariucha

True, a co do tego questa trick of transmutation, to jest on stary jak świat, Ty nxt nawet nic tam nie dodałeś od siebie. Copy - Paste tylko na tyle Cię stać ??????

Fat4lity

Cytat: mariucha w Grudzień 27, 2010, 03:27:18 PM
True, a co do tego questa trick of transmutation, to jest on stary jak świat, Ty nxt nawet nic tam nie dodałeś od siebie. Copy - Paste tylko na tyle Cię stać ??????

Nie questa a eventa ;) Ale to prawda. Co więcej skopiował obrazki z lineage2.com bo nie dodał żadnych zmian, więc wystarczy dać samego linka do oficjalnej strony. Nie rozumiem po co te screeny.

mariucha

Mój błąd, myślałem oczywiscie o evencie. Miło, że ktoś czyta ze zrozumieniem jeszcze, bo coraz trudniejsza to sztuka ^^

nxt

Cytat: Fat4lity w Grudzień 27, 2010, 04:54:41 PM
Cytat: mariucha w Grudzień 27, 2010, 03:27:18 PM

Nie questa a eventa ;) Ale to prawda. Co więcej skopiował obrazki z lineage2.com bo nie dodał żadnych zmian, więc wystarczy dać samego linka do oficjalnej strony. Nie rozumiem po co te screeny.

Witam ... !

Chyba do tego forum jest ze jeśli w google znajdę przetłumaczony Event To korzystam. Fakt mogłem przepisać link .... :D

Nie podpisałem pod postem swojego autorstwa ... !!! A to co piszecie to lekka przesada ...

Pozdrawiam!!!!

www.L2MMORG.com

Odys

Ma takie pytanie do Administracji serwera. Do kiedy bedzie trwal event z ratowaniem swietego mikolaja ? Nigdzie nie moge znalezc takiej informacji

nxt

Cytat: Odys w Grudzień 30, 2010, 01:06:45 PM
Ma takie pytanie do Administracji serwera. Do kiedy bedzie trwal event z ratowaniem swietego mikolaja ? Nigdzie nie moge znalezc takiej informacji

Retail Event Saving Sant:

Od 20/12/2010 Do Dnia 31/12/2010

Kilka słów o Freya L2MMORPG Network

Od kilku dni na serwerze Erica Lineage2 - L2MMORPG Network posiadamy pełną i w 100% zgodna z retailem drop/spoil listę,
poprawne staty wszystkich mobów w świecie Lineage2.
Serwer posiada zabezpieczenie (w pełni skuteczne) przed botami oraz innymi wspomagaczami typu l2control,walker co powoduje iż rozgrywka na naszym serwerze staje się wyrównane.(Prace trwają nadal)
Jak już wspominałem wcześniej działajace vitality powoduje że expi się szybko, miło i przyjemnie.!!!
W sklepach znajdziecie nowe itemy do A-Grade !!!! I nie tylko sprawdz i przekonaj się sam !!!!

Raz w miesiącu będzie rozpoczynał się  Retail Event: Rabbits To Riches, The Valentine Event, Gift of Vitality, New Era, Trick Transmutation, Saving Santa, Priest Of Blessing,Master Of Enchanting, Heavy Medal,
Character Birthday, Evas Inferno, Fifth Anniversary...
GM`owie przygotowane mają specjalne gry i zabawy dla graczy świata Lineage2 - L2MMORPG
Do wygrania wspaniałe nagrody.... !!!!!
Drop/spoil recek i keypartsów na nowe armory,działajace questy na recki/keye w lokacjach z Freya powoduje że bez problemu można dogonić tych którzy już grają na Erica jakis czas.

Chodz serwer sam w sobie jest bardzo młody szanse mają wszyscy gracze!!

Zapraszam więc każdego na serwer Erica 5x Lineage2 - L2MMORPG Network .

* Jak się połączyć Click !

http://www.l2mmorpg.com

Pozdrawiam oraz życzę Szczęśliwego Nowego 2011 Roku !!

mariucha

Nic nowego 75% tych Eventów z configu ^^.  Reszta z Maxcheaters lub L2RuBase
Daj w końcu coś od siebie.

LubiePlacuchy

Dal od siebie przeciez nazwe serwera i wymyslil raty, malo?? Czego ty wiecej wymagasz.

Odys

Dlaczego za wszelka cene prubujecie sie chwytac ostatnim palcem i czepiac serwera chodz nie macie tak naprawde juz do czego ? 99% serverow uzywa gotowych eventow. Zajmijcie sie moze czyms pozytecznieszym co  ?

noxtor

Serwer przyjemny... Gram tutaj od tygodnia i mam juz 74lvl.  Gra sie naprawde przyjemnie a GM dba o graczy. Nie jest to może retail, ale napewno serwer ktory calkiem niezle sie zapowiada.. Gra coraz więcej osob i ciągle przychodzą nowi gracze:)

L4mp4rd

Jaki online sie utrzymuje na serwerze ??

ONYX2

tak ok 100 osób, ze sklepami ok 200. Tak więc bez rewelacji, ale da sie grać
L2 Official Franz/Naia: Necro/Soultaker 76
L2 Official Franz/Naia: Spoil 70

TO JEST CZAD: http://www.lineage2.com/gd/
NEW ENGINE.

Lineage® II: Goddess of Destruction™, the largest ever content update to the immersive fantasy MMORPG of elite PvP combat, maximizes your fun. Fight in stylish and lively battles with new powerful classes and skills. Take your character to new heights with 14 more levels. Play time to achieve endgame level speeds up dramatically. New group features like the party match system and revamped group sizes and character.