L2 AssassiN Low Rate x8 - Gracia Epilogue

Zaczęty przez Jumanji, Listopad 11, 2010, 01:37:08 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

L4mp4rd

Dlaczego Jumanji sam się nie wypowie ?
Był na forum Assassina i nie przejżał ankiety...
Chciałbym (jak i wiele innych osób) mniej-więcej dowiedzieć się czy Jumanji doszedł do porozumienia...
Skoro robi nabór to ma jakieś plany :)
WIPE czy Nowy Serwer, jak wiemy Jumanji próbował zainicjować Projekt Idealnego Serwera w Polsce ?
I jakie tego rezultaty ? Bo z tamtego topicu za wiele się dowiedzieć nie można :)
Pozdrawiam 

Jumanji

Jako Administaracja czekamy na Wasze wypowiedzi. Z tego co widzę dość aktywnie działacie tworząc na naszym FORUM ankietę. To też nam odpowie na pytanie jakie jest zaiteresowanie i zapotrzebowanie na serwer na kronice GE. Na obecna chwilę wypowiedzi udzieliła niewielka liczba osób, o ile sie nie mylę - 7 osób. Wszystkie podjęte decyzje wiążą się z zainteresowaniem ludzi. Jeżeli zainteresowanie bedzie na tyle duże niewykluczone, że powstanie coś szybciej niż myśleliśmy. Dalekie mi jest wypowiadanie się i podejmowanie decyzji pochopnie. Mogę tylko zdradzić i potwierdzić, że faktycznie coś sie dzieje.

Prawdą jest też, że rekrutujemy ludzi do L2AssassiN. Także do prowadzenia forum i serwera Team Speak 3. Wiem z doświadcznia, że nie jest to łatwe.

Cytat: L4mp4rd w Styczeń 02, 2011, 06:34:58 PM
WIPE czy Nowy Serwer, jak wiemy Jumanji próbował zainicjować Projekt Idealnego Serwera w Polsce ?
I jakie tego rezultaty ? Bo z tamtego topicu za wiele się dowiedzieć nie można :)

Ten temat jest prowadzony oddzielnie i jak wspomiałem wcześniej nie chciałbym, aby toczył się w tym topiku. Powiem tylko, że jest dużo bardziej złozony, niż postawienie nowego serwera, ale idzie w dobrym kierunku, tak sądzę.
Szlachetny człowiek wymaga od siebie, prostak od innych. Największym powodem do chwały nie jest to, że nigdy nie upadamy, ale to, że potrafimy się po upadku podnieść.   FORUM: http://teamspeakserver.pl/forum

Hoshi

W skrocie Jumanji, robcie wipe i postawcie server od nowa, ofc na Gracii Epilogue bo Freya zasysa strasznie :P
Teraz jest totalny deficyt mid rate serverow bez buffa jesli idzie o epiloga, czy tez z podstawowym buffem bez mana potek.

L4mp4rd

Najlepiej bez żadnych Bufferów...
ew. Dla Newbie do 76 lvl

Hesser

Btw ilość głosów w tej ankiecie pewnie nie będzie za duża, nie wiele ludzi ma konta na forum assasina więc nie mogą głosować, co nie zmienia faktu, że jak na razie wszyscy są za ; p

L4mp4rd

Cytat: Hesser w Styczeń 02, 2011, 07:39:06 PM
Btw ilość głosów w tej ankiecie pewnie nie będzie za duża, nie wiele ludzi ma konta na forum assasina więc nie mogą głosować, co nie zmienia faktu, że jak na razie wszyscy są za ; p

Nie wszyscy, ktoś zagłosował na "Nie Wiem" :)

Hesser

L4mp4rd

http://forum.l2assassin.com.pl/topics11/wipe-vt1161.htm

Zapraszam do Rejestracji i Głosowania i krótkiej Wypowiedzi :)
Pozdrawiam

Hematron

Także zapraszam do głosowania! Potrzeba jak najwięcej głosów.

Duralex

Czekam na wypowiedz jumanjiego w sprawie wipe.. ja po starcie napewno sie pokaże, nie wiem jak mój clan..

L4mp4rd

Miłoby było, gdyby serwer powstawał już po reklamie o koło 20 Stycznia :D Myśle, że 2 tygodnie by wystarczyły na solidną reklame.
Administracja się zajmie serwerem, a my gracze reklamą nacwielu forach internetowych,nk,fb,komunikatory...etc

Duralex

Feria sie zbliżają także moment startu ok. 20 stycznia byłby jak najbardziej trafiony

Brianoc

Ja mam feria w polowie lutego wiec jest ejszcze czas ;p
a.k.a Szakalaka

Bot coder!

L4mp4rd

Cytat: Brianoc w Styczeń 03, 2011, 09:20:35 PM
Ja mam feria w polowie lutego wiec jest ejszcze czas ;p

Ja również od 14 lutego  :) Uroki Zach-Pom ;P
Wiadomo, że serwerek jakby miał start na początu lutego czy końca stycznia byłby najbardziej trafione.
Jak pisaliście wcześniej ferie :) A co z tym idzie ? Gracze to kochają bo mozna siedzieć 24/7 :P Tak więc AssassiN nie nakrzekałby na online..
Tak myśle... :P Serwer byłby nowy więc każdy by spędzał ogromną ilość czasu przy L2 :P (Wiadomo, jest też real :) ) Wiadomo :D Na początku jest wielki wyścig, kto pierwszy 76, kto pierwszy S itp. itd.
Pozdrawiam: Lamaprd

http://forum.l2assassin.com.pl/topics11/wipe-vt1161.htm

zaboroo

Raczej S na Epilogue nikt na początku nie składa, tylko od razu lecą z S80, bo szybciej zdobyć można
EU Retail - Franz - 2007-2009 - sold

01.04.2011 - L2Ex x5

81 EE - Sold

Hoshi

Cytat: zaboroo w Styczeń 03, 2011, 10:13:16 PM
Raczej S na Epilogue nikt na początku nie składa, tylko od razu lecą z S80, bo szybciej zdobyć można

Dla niektorych lepsze sa S od s80 ;]

Fat4lity

Cytat: Hoshi w Styczeń 03, 2011, 10:28:21 PM

Też mam do nich sentyment, głównie przez Interlude ;) Ale na Epilogu lepiej zebrać się na s80, bo dają fajne bonusy ;) Nawet obecnie na offie przykładowo na Teonie ludzie z X biegają w Dynasty setach i wolą je nawet od Vesperów w które jak zauważyłem głównie ubierani są bufferzy, czasem łucznicy ;)

Jumanji

Mamy zgodnie z Waszą ankietą na naszym FORUM czas około 6 dni do jej zakończenia liczę na Waszą współpracę. Jest to też czas na to żeby zebrać siły i podjąć dobrą decyzję. Niech się wypowie jak największa liczba osób (najlepiej na forum gdzie znajduje się ankieta), byłoby miło widzieć tych ludzi nie tylko wirtualnie.
Szlachetny człowiek wymaga od siebie, prostak od innych. Największym powodem do chwały nie jest to, że nigdy nie upadamy, ale to, że potrafimy się po upadku podnieść.   FORUM: http://teamspeakserver.pl/forum

Laner

Cytat: Fat4lity w Styczeń 03, 2011, 10:42:24 PM

Też mam do nich sentyment, głównie przez Interlude ;) Ale na Epilogu lepiej zebrać się na s80, bo dają fajne bonusy ;) Nawet obecnie na offie przykładowo na Teonie ludzie z X biegają w Dynasty setach i wolą je nawet od Vesperów w które jak zauważyłem głównie ubierani są bufferzy, czasem łucznicy ;)

Nie chodzi o sentyment, dla niektórych klas IC>S80 i dlatego Ski są cały czas crafcone.

Hoshi

Cytat: Laner w Styczeń 04, 2011, 12:55:10 AM

Nie chodzi o sentyment, dla niektórych klas IC>S80 i dlatego Ski są cały czas crafcone.

Chodzilo mi wlasnie dokladnie o IC-ka :)

Brianoc

Cytat: Jumanji w Styczeń 03, 2011, 11:21:31 PM
Mamy zgodnie z Waszą ankietą na naszym FORUM czas około 6 dni do jej zakończenia liczę na Waszą współpracę. Jest to też czas na to żeby zebrać siły i podjąć dobrą decyzję. Niech się wypowie jak największa liczba osób (najlepiej na forum gdzie znajduje się ankieta), byłoby miło widzieć tych ludzi nie tylko wirtualnie.

Zanim wystartujemy nalezy zaangazowac wszystkich graczy aby reklamowali serwer, np taki mini event kto da wiec linkow do roznych prezentacji serwa dostanie czapeczke :)
a.k.a Szakalaka

Bot coder!

ONYX2

Cytat: Brianoc w Styczeń 04, 2011, 03:05:54 PM
Zanim wystartujemy nalezy zaangazowac wszystkich graczy aby reklamowali serwer, np taki mini event kto da wiec linkow do roznych prezentacji serwa dostanie czapeczke :)

Heheh, a kto to potem sprawdzi :). Ja tam mogę linki na potęgę słać :).
L2 Official Franz/Naia: Necro/Soultaker 76
L2 Official Franz/Naia: Spoil 70

TO JEST CZAD: http://www.lineage2.com/gd/
NEW ENGINE.

Lineage® II: Goddess of Destruction™, the largest ever content update to the immersive fantasy MMORPG of elite PvP combat, maximizes your fun. Fight in stylish and lively battles with new powerful classes and skills. Take your character to new heights with 14 more levels. Play time to achieve endgame level speeds up dramatically. New group features like the party match system and revamped group sizes and character.

Brianoc

tu chodzi o reklame przynajmniej miesieczna
a.k.a Szakalaka

Bot coder!

ONYX2

Myślę, że to jest podstawą. I my musimy w tym pomóc.
L2 Official Franz/Naia: Necro/Soultaker 76
L2 Official Franz/Naia: Spoil 70

TO JEST CZAD: http://www.lineage2.com/gd/
NEW ENGINE.

Lineage® II: Goddess of Destruction™, the largest ever content update to the immersive fantasy MMORPG of elite PvP combat, maximizes your fun. Fight in stylish and lively battles with new powerful classes and skills. Take your character to new heights with 14 more levels. Play time to achieve endgame level speeds up dramatically. New group features like the party match system and revamped group sizes and character.

Hesser

Cytat: Hoshi w Styczeń 04, 2011, 01:58:56 PM
Cytat: Laner w Styczeń 04, 2011, 12:55:10 AM

Chodzilo mi wlasnie dokladnie o IC-ka :)

A ja nie lubie s80 i z sentymentu wolę eski, poza tym co wygląda lepiej niż draco set  + draco luk z elfem / mrhocznym, czy IC u DA z panterką obok ; )