L2 ICE - [Medium] - x10 Interlude

Zaczęty przez cymbal, Grudzień 28, 2010, 08:20:50 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Draugh

Miejmy nadzieję, że dziś wypali.
Czekałem na ten serv od grudnia ^^

yeahu

Ale wy smieszni jestescie....ktos widzial zeby w dzien startu nie bylo wiadomo o ktorej godzinie wstaje ? Nawet na polaczkowych serwerach tak nie ma xD :noob:
Cytat: jh0ri w Listopad 06, 2010, 08:35:49 PM
Nie mogę sie zalogować staje mi po wpisaniu id i hasla
aha.

http://forum.lineage2.com.pl/index.php?topic=40105.0    jeszcze 2 lata rickert i bedziesz mógł sie napić piwa z ojcem !

Cytat: Immunit w Styczeń 06, 2011, 11:37:19 AM
Start odbędzie się jutro a dokładniej jutro
beka xD

HellSign

ciekawe, jednak .... Taka ilość głosów znikąd jest w stanie zapewnić 1000+ ludzi. :

Teraz robią stronę, albo to był fake, do 16/17 odpalą .... I ściągnięcie patcha to moment. Yeahu, wszyscy dobrze wiemy że serwery L2J bez marki padają, a L2OFF mają szansę.
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

yeahu

Albo jestescie taka napaleni na interlude albo nie wiem. To fake 100% widzial ktos zeby stronke robili kilka godzin przed startem ?:D Opsssss no tak nie wiadomo czy kilka godzin przed startem bo przeciez jeszcze nie podali godziny startu ^^
aha.

http://forum.lineage2.com.pl/index.php?topic=40105.0    jeszcze 2 lata rickert i bedziesz mógł sie napić piwa z ojcem !

beka xD

MYLFF

yeahu weź się ogarnij x; co 2 post w tym temacie jest twój każdy z płaczem ze fejk ze niema co czekać ... a sam czekasz na ten serwer, inaczej byś nie dowiedział tego topiku więc skończ to płakanie bo jest to rly zbędne ))

/chciałem dodać post i mi wyskoczyło -Uwaga - podczas pisania wysłano nową odpowiedź..

KTO ? yeahu :F

twoja zawiść twoją własną głupotą

yeahu

Ja nie czekam na serwer bo i tak dzisiaj nie wstanie xD Co do postow to nie placz i tak zaraz modek przyjdzie to pokasuje bo oni to lubia ^^
aha.

beka xD

kiaw

Cóż zapowiada się pięknie.

Co do fake'a: nie wiem czy ktoś chciałby sobie kupić domenę .com + rozpromować serwer pocztą pantoflową do tego stopnia, żeby miał aż tyle głosów w top200 i powiedzieć "hej, wy tempe dzidy to tylko taki dżołk".

mcveigh

No serwer jeszcze nie wstal :( Mam nadzieje ze to nie fake.

Nemezis

Na str zmienili date startu z 2 na 8stycznia zal;d

SilverKris

Shaco1

Ciekawe co napisza 8 stycznia  :D , że jest przesuniety na 15 ? :D

Rickert

WOW! Strona zupdatowana, teraz normalnie wiemy wszystko!
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

CrystaleK

hmm no albo coś się w końcu dzieje i 8 możemy się spodziewać "dobrego" serwa, albo jak ktoś już napisał 8 przeniosą start na 15 itd.. :D:D
CYCKI! :D

carlozzz

Hmm... chyba lepiej dla nich. żeby serwer odpalić w sobotę niż w niedzielę. Niby ma się trochę tego czasu na ewentualne poprawki, a tak ? Następny dzień szkoła/robota. W każdym bądź razie czekamy :)

Btw:
Ma kto jakieś porządne poradniki dot. gladka ?
PM mile widziany :)

Nemezis

Ja jednak twierdze iz napisanie wzmianki dotyczacej przeniesienia startu na 8styczen jest troche nie na miejscu ale jak to juz ktos mowil lepiej niech przeniosa i dopracuja niz walna na odwal sie, a do Rzarziel to sam zalosny jestes czepiajac sie o byle co innego uzytkownika.(Zal-smutek, przygnębienie wywołane jakimś przykrym doświadczeniem, np. porażką, utratą kogoś bliskiego; rozpacz, ubolewanie, żałość, boleść). Jak juz widzisz zal to nie text tylko wyrazenie uczucia. Poczytaj zanim chcesz obrazac innych. Carlozzz dobry poradnik glada masz na forum;>

-AgeN-

Przeniesienie daty nic  nie wnosi, dalej twierdze ze coś nie halo z L2-ice jeżeli miało by coś ruszyć to raz Admini L2-ice mogli by podać więcej szczegółów odnośnie serwera, dwa strona wyglądała by zupełnie inaczej i działało by forum

bartekgazel

Witam  :D

Dla waszych informacji data otwarcia została z powrotem przeniesiona na 2 stycznia ;] Czyli na dzisiaj...
A więc według mnie ten serw to jakaś mała porażka że tak powiem jaja sobie z nas robią  hahaha

I znowu zmiana daty na 8 stycznia :D Jakie cyrki się tam dzieją...

Uzziach

To nie prawda, po prostu strona ci się juz tak zapisała i po odświeżeniu się zmieniło. Też tak miałem.. ;)

carlozzz

Ja tam poczekam do tego 8 a nawet 9. Potem poszukam czego innego :P

LelOO

ja nie wiem gdzie wam to pisze, że przesunięto na 8, mi cały czas pokazuje "Grand Opening January 2, 2011"

nawrot

8 napiszą wam że będzie 16 nie wiem czym się łudzicie.

Nemezis

Tym ze i tak nie ma dobrego interlude low rate same pvp ktore wstaja obecnie jak grzyby po deszczu.Wiec chcac czy nie chcac i tak 8wejde na strone zobaczyc czy dalej nas wkrecaja czy nie.

Sythier

Moim zdaniem nie jest to zaden "fake", ba nawet juz raz kiedys spotkalem sie z czyms podobnym. Webmaster umiescil w indexie tylko logo serwera i date - Grand Opening, a dzien przed otwarciem przelozyl date TYLKO dlatego, zeby przetestowac serwer i dokonac wszelkich poprawek a na koniec zmienil stronke indexowa i w 5 min wszystko dzialalo.

Uzziach

Cytat: LelOO w Styczeń 03, 2011, 08:17:01 AM
ja nie wiem gdzie wam to pisze, że przesunięto na 8, mi cały czas pokazuje "Grand Opening January 2, 2011"
Wpisz ręcznie www.l2ice.com do przeglądarki

cymbal

Oczywiście wszystko wskazuje na to ze to fake. Jednak mam nadzieje ze jest to nieprawda i serwer rzeczywiście wystartuje 8. Wszystko przez to, że nie ma żadnego dobrego Interlude, a wyższe kroniki to jakieś Star warsy :(