Kolejny raz:/ szybka refleksja pls

Zaczęty przez WhoIam, Luty 25, 2006, 06:02:03 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

ktora?

TH
8 (18.2%)
AW
9 (20.5%)
SR
4 (9.1%)
HE
7 (15.9%)
Glad
16 (36.4%)

Głosów w sumie: 43

Głosowanie skończone: Luty 25, 2006, 06:02:03 PM

WhoIam

Siemanko mam pytanie do dyskusji ktora klasa jest najlepsza w PVP - gram na serwie z dzialajacym CP i sie zastanawiam nad TH, SR, HE, AW, czy Gladam, pomozcie z gory dzieki:>

em

jak CP dzialaja biesz Glada :D ma najwiecej CP ze wszystkich postaci :D zamnim jaka kolwiek postac zbije CP dla galda ten potrafi niezle jej zajsc za skore :D
em powrócił na forum ;D

WhoIam

aaa ogolnie jezeli chodzi jesszcze o klimat, szybkosc i latwosc expienia? ale pvp na polu GLOWNYM:>

Beatronix

o klimat musisz sie zatroszyć sam bo każda klasa jest klimatyczna (chyba że połowa serwra nią gra...) w szybkosci expienia góruje TH i HE no i SR łatwość expienia - HE, SR do PvP wszyscy są dobzi z tych co tu wymieniłeś

Anclen

Zamknij oczy i pomysl jaka postacia gralo by Ci sie najlepiej i ja wybierz. Gra jest tak wywazona ze kazda postac ma swoje zalety i wady na PvP i kazda ma swoj klimat, wiec nie oczekuj ze my podamy ci postac idealna do wygrywania na PvP bo wtedy tylko taka postac biegala by na serverze. Najwazniejsze sa umiejetnosci gracza i przy podobnym lvlu i ekwipunku to one moga decydowac o zwyciestwie.
dowiedzialem sie ze moj avatar wprawdzie odzwierciedla dobra postac ale z takiego anime ze plakac mi sie chcial .... co za niefart ;/

Darkdancer

a podasz adres tego serwerka?? jak CP na nim dziala to bym sobie go oblukal:)
PARADISE 4EVER
eureka 7x
prophet

Ameno

Nie bierz TH, bo to nudna postac:P

Dug

Takie topici imo sa bezsensowne, poczytaj, sproboj kazdego na jakims high rate serwie i sie przekonasz i zobaczysz ktory styl gry Ci najbardziej odpowiada ;)

IMO Lucznicy ownuja :P
dug

Użytkownik zbanowany

Dymek69

Na high rate jest wszystko zbuggowane. Gralem ostatnio SK zeby zobaczyc jak sie gra i mial shield stuna :D NA 70 lvl 5k p.defa. Szkoda gadac, necro mial summony warlocka, i takie inne zbuggowane skille.
Knowledge Reigns Supreme Over Nearly Everyone

WhoIam

Cytat: Darkdancera podasz adres tego serwerka?? jak CP na nim dziala to bym sobie go oblukal:)
to serw L2j :> aa na l2j to raczej na kazdym dziala CP:]

Cyceron

Ja bym brał glada, bo to moja ulubiona postać ale wszystko zależy od gracza :> . Gladem nie expi się najszybciej ;] ale też nie wolno ;] .

NightBird

ja proponuje glada cp + dzialajace poprawnie skille glada (bo jesli cp dziala to zakladam ze grasz na l2j a tam dziala) expi się nim w miare dobrze a w pvp czy pvm mozesz walic dualami w miedzy czasie zmienic na blunta i stunowac  :twisted:
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

KrEdA

do PvP ? zależy z kim każda klasa jest dobra na kogos innego np. ja swoim TH gladow rozwalam bez wiekszych problemow tak samo naprzyklad PR ale z SR mam b. duzy problem bo jest duzo za szybki :) a np. SR przegrywa w wiekszosci przypadkow z HE itd...glada mam na sporym lvlku i od sporej nprawde ilosci luda dostaje wpi*rdol wiec swoja droga nei jest do the best ;) a co do expa to SR rzadzi ;)
Bo paradise trafił szlag ;)

CrazyNinja

-_-

KrEdA

na mass moze tak ale ja mowie o 1vs1
Bo paradise trafił szlag ;)

NightBird

każda postac na swoj sposub dobra ale ja bym brał BLADEDANCERA bo to moja ulubiona postac :p niestety go nie wymieniles....

Z tych postaci które podałeś to :

GLAD GLAD GLAD GLAD GLAD GLAD GLAD GLAD - owner :p
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

Mariusz15

Gladiator , oraz HE ale Glad to owner wygra praktycznie z kazdym jezeli cp  beda dzialac ale gracz musi tez cos umiec
Lineage II Dragon Network

Imie : Avax
Rasa : Elf
Clasa : Elven Scout
Lvl : 22
Clan : Brak
Alliance : Brak

Szukam Dobrego polskiego klanu na tym serwerze jak jest ktos komu sie przydam to PM me w Grze :)

Darkdancer

ja bym wybral albo bladedancera albo destro:) ale niestety ich nie wymieniles
PARADISE 4EVER
eureka 7x
prophet

Tyr

takie pomieszanie klas :? kazda na swój sposób jest dobra :)
Lineage 2 Classic EU

hrypek

Jak juz mam taki wybor stawiam na Aw,glad czemu? z tego powodu ze ich nie doceniaja a poza tym jaki urok ma  wygrany pojedynek z th czy he wszyscy mysla ze oni sa the best a tu taki zonk nauczta sie ze wszystkie postacie dobrze prowadzone moga zrobic krzywde nie tylko te najlatwiejsze do prowadzenia, ciekawe jak czuje sie nobek(nevbie) grajac he czy th i  przegrywajac z magiem pewnie zmienia postac bo to przeciez tak jakby hindusi wygrali wojne swiatowa.

W sumie caly temat jest do bani jak juz ktos sie waha i pyta o zdanie innych znaczy to, ze bedzie mialo miejsce to napisane powyzej.
Doombringer Gaav - 81
DeathAdders clan on Luna server.

CORE eu

Warsmith Funnyguy