Nowy gracz.

Zaczęty przez Stoned, Styczeń 04, 2011, 12:45:14 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Stoned

Witam Was. Mam takie pytanie. Chciałbym zacząć gre na Lancerze. Otóż opłaca się nowemu graczowi wbijać tutaj? I co sądzicie o grze Destroyerem? ;)

Quentim

Zielony i smierdzi mu z dupy  :oops:

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

EsTeCzteryRkA

Cytat: Stoned w Styczeń 04, 2011, 12:45:14 AM
Witam Was. Mam takie pytanie. Chciałbym zacząć gre na Lancerze. Otóż opłaca się nowemu graczowi wbijać tutaj? I co sądzicie o grze Destroyerem? ;)
Pewnie ze sie oplaca masz czas do 11 stycznia jezeli dobrze pamietam zeby sie bardzo szybko wykoxac, tzn jest teraz event ktory pozwala prawie urzymywac 4 lvl vita na maxa a do tego ta kronika jest przyjazna expieniu takze mozesz zaczynac smialo
Co do deski to troche ja znerfowali ale i tak na high lvlu potrafi mocno bic z dobrym sprzetem, takze wszystko zalezy od wyfarmienia
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Stoned

Aha no dzięki :) Ogólnie to nie musi być koniecznie destro tylko klasa, którą będzie się dobrze grało i w późniejszym czasie trochę pvp ;) Każdą chyba już klasą grałem, ale nigdy na ofie :)

Thombstone

W H5 doszlo dosyc duzo nowych skili, jedne sa dobre inne zle i tez sie zastanawiam czy nie grac na ru offku ale brak czasu na cp zmusilby mnie do gry phantom summonerem i spoilem ^^ A to jest totalny masochizm...

pokit

Thombstone

np backstaby itd u spoila ... nie wiem na kij mu takie cos, grac jako dagger? no wai
Sprawdzalem mojego phantom summonera na 46 lvl i znerfowali mu dsa i dodali 1 nuka z duzym reusem wtf?
Ale jedne z lepszych to to ze dali do gorcery ssc bssc i ssd bssd

Stoned

Taki mały offtop/ Nie chce mi przyjść kod na mila (bo muszę updatować klienta na H5, a mam freye bo od kolegi zgrałem jak była ta wersja). Czy na polskie maile zawsze tak długo idą?
/offtop off
I tak jeszcze myślę nad wyborem chara :)

Thombstone

Musisz miec ruskiego clienta freya ofc... i mozesz zapuskatrem upnac do h5
Maile polskie sa zrabane, ja urzywam chyba gmaila ale to nic.

Stoned

No ofc mam ruskiego :D Naab nie jestem. I właśnie na tego updatera musze kod wpisać, ale na maila mi nie przychodzi.

tytusDeZoo

Tak skladanie mobow na 1 hita to dopiero porazka.
Zly skill boli przez cale zycie :)

Jak chcesz zaczac grac na ruoff z polakami to przed wyborem postaci sprawdz jakie sa poszukiwane w polskich klanach bo inaczej bedziesz musial expic sam. Jesli lubisz expic sam to wybierz postac pod to.

Deska dostala nerfa ale nadal jest jednym z najlepszych dd w grze + niezle operuje lanca co pozwala expic szybciej (ta opcja w przypadku deski raczej w party ).W h5 dostala rusha co niweluje jej najwiekszy mankament na pvp czyli wolne bieganie. Nerf polega na obcieciu statow na frenzy z tego co widzialem .
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

Thombstone

BTW Stoned o jaki kod ci chodzi ja nie pamietam ze po zalogowaniu wyskakuje male okienko jak sie zalancza gre. Wylanczam je i tyle...

Stoned

Aha rozumiem :) Dzięki za pomoc :) Sam raczej grać bym nie chciał :) w lipcu grałem na ru-off, ale samotna gra mi się znudziła. Dlatego wolałbym pograć z polakami i mieć jakieś pt :)

Thombstone

A wracajac do okienka wydaje mi sie ze to jest haslo na clienta bo na innym koncie ustawilem sobie i musze podawac haslo pod gre. Oprocz logowania sie do zapuskatra

Thombstone

aha a na jaki adres e-mail wyslales o2? interia? gmail? wp? czy onet?
Z tego co ostatnio zmienialem email na koncie to dopiero na 2 dzien przyszedl mi informujacy mnie o probie zmiany na Gmailu

Stoned

Na wp. W sumie zmieniłbym na yahoo, ale nie wiem jak :) Ruskiego to tylko tyle się nauczyłem co trochę czytać w lipcu (chodzi o literki) więc coś głębszego do zrobienia to nie dam rady :P

Thombstone

sorki za spam ale mozesz przeszukac wszytkie opcje w panelu 4game i znalezc gdzie pisze email tylko z nim tez jest problem bo zmiane emaila trzeba potwierdzic

Stoned

O właśnie dostałem kod :) To pora pobrać klienta.

Drah

Cytat: Thombstone w Styczeń 04, 2011, 12:34:49 PM
np backstaby itd u spoila ... nie wiem na kij mu takie cos, grac jako dagger? no wai
Sprawdzalem mojego phantom summonera na 46 lvl i znerfowali mu dsa i dodali 1 nuka z duzym reusem wtf?
Ale jedne z lepszych to to ze dali do gorcery ssc bssc i ssd bssd

shoty d i c są w grocku od kilku ładnych kronik :P

Stoned

Niby do pobrania mam 2,2GB. Tez Wam tyle pobierało? Bo z chęcią już bym zaczął grać :)

Drah

mnie przy upie z f do h5 ściągało 700 mb

i jak coś zapraszam na van Holtera ( zaraz się zacznie pojazd :P )

Thombstone

drah chyba od freya dodatku bo nie pamietam by w epilogu byly a co dopiero w freya (troszke mnie l2 irytuje z zmianami pod 80 lvle caly czas), ale dodali teraz duzo zmian dla przedzialu 40+ tylko zas lokacji brak

Stoned

Jeszcze takie pytanie. Wszystkie serwery były otwierane w tym samym czasie? Czy któreś są starsze, a któreś młodsze?

Bubacz

Cytat: Thombstone w Styczeń 04, 2011, 02:17:39 PM
(...), ale dodali teraz duzo zmian dla przedzialu 40+ tylko zas lokacji brak

30-47 to tanor, po co inne lokacje?
---
ShiningWill - Me haz shield!