A gradowy miecz...

Zaczęty przez stff, Luty 28, 2006, 09:41:56 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

stff

witam ponownie mam pytanie co do A grad duala czy można je nabyć w sklepie?
Bo zabardzo nie znalazłem. Kumpel mówi że trzeba składac tylko jak? jakie składniki są potrzebne i ile to kosztuje ? thx :D

Ryltar

Skladniki 2 bronie i Ancient Adena i ruszasz na poszukiwania dwarfa w katakumbach czy tam nekropoliach.

stff

Ashurei

Dwarf = Kras = Krasnal = Kurdupel :P
W tym wypadku chodzi o Blacksmith of Mammon

EDIT: By nie bylo pytan... Blacksmith of Mammon to NPC pojawiajacy sie w Catacombs (nie wiem dokladnie ktorych)

Rake

Cytat: Ashureinie wiem dokladnie ktorych

I bardzo dobrze że nie wiesz bo pojawia się w wybranych losowo katakumbach lub nekropoliach :P
[

Zychu

Jako dualki A grade polecam Damascus*Kashenberk(jesli masz mozliwosc zakupu/wydropienia enchantow A grade, conajmniej 4, w przeciwnym wypadku Damascus*Damascus bedzie najlepszy) poniewaz przy enchant +4 dodaja +25% hp:] Dla BD taki bonus jest "taki se" ale Glad z takim czyms powinien skakac i spiewac bo +25% hp u glada to jest 1-1,5k:p Na buffach do 2k wzwyz dochodzi(ja gladem nie chwalac sie wyciagalem 11500 hp na phropetowych buffach do hp:P Taki gladzik moze niezle zamieszac w mass pvp;]) Damascus*Damascus dodaje chyba +4 accuracy, ale uwazam ze ten bonus jest nieprzydatny bo obaj duelisci(BD i Glad) maja naprawde niezle accuracy a w razie czego jest skill(u glada tylko) accuracy ktory zwieksza o 10 w razie czego, i jedyna zaleta Dama*Dama jest niezly p.atk, no i bardzo fajny bonus ma Kashenberk*Kashenberk +8% atk speed. Moim zdaniem genialna sprawa ale ten dual zadaje maly dmg jesli mam porownac z Dama*Dama.