CRITICAL ERROR na każdym serwie interlude.

Zaczęty przez Selios, Listopad 30, 2010, 05:46:27 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Selios

Próbowałem już wszystkiego reinstalka clienta instalowanie systemu na nowo. gdy klikam login na każdym serwie wyskakuje mi to cholerstwo.

Ryane

Selios

Kamal

Klucznik

mam to samo ale z tym ze nie na kazdym servie

Z góry informuje ze jeśli ktoś mi powie żebym użył Google albo jest 151241 tematów na ten temat to jest w błędzie, bo problem dotyczy tylko tego serwera i nie mogę go uruchomić bo występuje  General protection fault.   Przeszukałem 20 stron z Google i tutaj o tym błędzie i nic nie działa żeby to naprawić. Zrobilem pokolei z listy co zrobic z tym błędem  z tej strony http://www.computerhope.com/issues/ch000224.htm

i ta strona jest dobra guide do Critical errors :> ----->>>>http://www.maxcheaters.com/forum/index.php?topic=74299.0  . A chodzi  o błąd jak klikam w login i wpisuje hasło to wywala do Windowsa
(General protection fault!

History: NConsoleWnd::RequestAuthLogin <- NCAuthWnd::OnLoginBtnClick <- NControl::SendEventMessage <- NCButton::OnClickButton <- NCButton::OnLButtonUp <- NCVirtualWndMain::PassToFocusedWindow <- NCVirtualWndMain::PassToFocusedWindow <- NCVirtualWndMain::PassToFocusedWindow <- NCVirtualWndMain::DispatchWndMsg <- NConsoleWnd::DispatchWndMsgX <- NConsoleWnd::MasterConsoleEventProcess <- UEngine::InputEvent <- UWindowsViewport::CauseInputEvent <- UWindowsViewport::UpdateInput <- UViewport::ReadInput <- APlayerController::Tick <- ALineagePlayerController::Tick <- TickAllActors <- ULevel::Tick <- (NetMode=0) <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop),

nawet wpisując cokolwiek wywala ten błąd.
    Nigdy grajac 5 lat w ten shit ;s nie mialem takich problemow z l2 :>.  Inne serwery interlude mi działają bez problemu. Może na tym serwie trzeba jakoś inaczej to wklejać/instalować. Otóż napisze co pokolei robię może naprawdę przez to ze jade na lekach i jestem chory nie mogę szczaiĆ co robię źle.
Mam vista home BASIC 32 bit to nie jest przez viste bo wszystko inne mi działa freye, epilogi , final gracie,

A wiec robię tak instaluje interlude, usuwam wszystko z systemu l2, instaluje patcha firepoint, wgrywam zangielszczenie i odpalam l2.exe  z system. i wyskakuje ten error :> lf help :<
p.s jeszcze raz problem wystepuje tylko na tym serwie wiec prosze mi nie pisac ze ze nie ten temat, nie ten dział. bo jest setki tematow na ten temat ale nie działa nic z tego co tam piszą :>
POZDRO LOL

Kamal

Reinstall interlude, nadpisanie systemu (nie usunięcie), odpalaj jako administrator, zaraz coś jeszcze wymyślę ;)

Klucznik

Cytat: Kamal w Styczeń 05, 2011, 04:41:59 PM
Reinstall interlude, nadpisanie systemu (nie usunięcie), odpalaj jako administrator, zaraz coś jeszcze wymyślę ;)
jak pisalem robilem to juz xd lf cos nowego :>
POZDRO LOL

Kamal

Solar

Cytat: Klucznik w Styczeń 05, 2011, 04:56:44 PM
Masz win 7 czy viste?

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

Klucznik

Cytat: Solar w Styczeń 05, 2011, 05:20:30 PM
Cytat: Klucznik w Styczeń 05, 2011, 04:56:44 PM
Masz win 7 czy viste?
viste przeczytaj moj post wyzej tam napisalem wszystko
POZDRO LOL

Solar

CytatA wiec robię tak instaluje interlude, usuwam wszystko z systemu l2, instaluje patcha firepoint, wgrywam zangielszczenie i odpalam l2.exe  z system. i wyskakuje ten error :> lf help :<
p.s jeszcze raz problem wystepuje tylko na tym serwie wiec prosze mi nie pisac ze ze nie ten temat, nie ten dział. bo jest setki tematow na ten temat ale nie działa nic z tego co tam piszą :>
:o?jak zangielszczenie?

Luna
Franz
Lancer

Klucznik

Cytat: Solar w Styczeń 05, 2011, 06:58:56 PM
CytatA wiec robię tak instaluje interlude, usuwam wszystko z systemu l2, instaluje patcha firepoint, wgrywam zangielszczenie i odpalam l2.exe  z system. i wyskakuje ten error :> lf help :<
aaaa przeniesli mi moj post tutaj i nie dalem ze to jest do serwera Firepoint >....;s
to jest tylko na serwerze ten error firepoint(chce tam zagrac bo tam graja moi znajomi)  tak jak napisalem ... mam problem tylko z tym serwerem i nie moge na nim grac tam jest zangielszczcenie gdyz to jest ru server ;> i trzeba wgrac zangielszczenie
@ kamal net przeinstalowywany z 10x wszystko bylo w guide zrobilem tylko ten serwer mi nie działa :> nie wiem ;s inne serwery interlude mi działaja :>
moze problem jest z tym patchem bo nawet po rusku bez instalacji zangielszczenie mi nie działa. wgrywalem juz zuploadowane systemy od znajomych ktorzy tam graja tez nie działa.
myslalem tez ze to wina instalki mam 5 roznych instalek do interlude sciaganych z innego zrodla. na ten serwer kazdy nei działa. reszta serwerow na tych instalkach działa ...
POZDRO LOL

Solar

Cytat: Klucznik w Styczeń 05, 2011, 07:30:50 PM
aaaa przeniesli mi moj post tutaj i nie dalem ze to jest do serwera Firepoint >....;s
to jest tylko na serwerze ten error firepoint(chce tam zagrac bo tam graja moi znajomi)  tak jak napisalem ... mam problem tylko z tym serwerem i nie moge na nim grac tam jest zangielszczcenie gdyz to jest ru server ;> i trzeba wgrac zangielszczenie
@ kamal net przeinstalowywany z 10x wszystko bylo w guide zrobilem tylko ten serwer mi nie działa :> nie wiem ;s inne serwery interlude mi działaja :>
moze problem jest z tym patchem bo nawet po rusku bez instalacji zangielszczenie mi nie działa. wgrywalem juz zuploadowane systemy od znajomych ktorzy tam graja tez nie działa.
myslalem tez ze to wina instalki mam 5 roznych instalek do interlude sciaganych z innego zrodla. na ten serwer kazdy nei działa. reszta serwerow na tych instalkach działa ...
Olej ten serwer.......... to wygląda patologicznie zangielszczenie do zruszczonego angielskiego klienta

Luna
Franz
Lancer

Klucznik

Cytat: Solar w Styczeń 05, 2011, 07:48:37 PM
Cytat: Klucznik w Styczeń 05, 2011, 07:30:50 PM
Olej ten serwer.......... to wygląda patologicznie zangielszczenie do zruszczonego angielskiego klienta
ale musi byc jakis sposób zeby uromic ten server firepoint...  moze wina tych plikow caly czas kombinuje :<
moze zmienie UI windowsa ;s i to cos pomoze ;s
POZDRO LOL

Rickert

Wszyscy(20+/-) osób gramy na tym serwerze z zangielszczeniem i zero problemów, więc solar jak nie jesteś w stanie pomóc, stfu..
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Solar

Cytat: Rickert w Styczeń 05, 2011, 10:45:07 PM
Wszyscy(20+/-) osób gramy na tym serwerze z zangielszczeniem i zero problemów, więc solar jak nie jesteś w stanie pomóc, stfu..
To wyślij mu swój system i cieszcie się tym dinozaurem

Luna
Franz
Lancer