KUPOWANIE MARKÓW

Zaczęty przez ajuzak, Marzec 01, 2006, 12:38:20 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

ajuzak

Czesc wszytkim! mam pytanie, czy jest mozliwosc kupienia marków (quest itemow) na rozwoj postaci na 2 poziomie? chodzi mi konkretnie o swordsingera, gdzie mozna takie marki kupic?
z gory dzieki za info!

Thorin

to zalezy od serwera czasem w lux shopie czasem w gm shopie czasem niemozna :P musisz ludzi na serweze popytac bo i ceny sa ruzne
EDIT By Shaman: A Thorin to spamer i gada bez sensu... :) jak przeskrobie to lac mu ostrzezenia ile wlezie bo jest na warunkowym :P

ajuzak

co to lux a co to gm? :)))))))))) prosze jak do dziecka mowic bo skrotow nie znam :P

Thorin

lux to luxury shop znajduje sie w giran jest na kazdym serwerze tam sprzedaje sie bronie i zbroje c za krysztaly na mapie powinien byc zaznaczony co do gm shop to gm shop czyli admin czy gm stawia npc w jakims miescu i wrzuca mu wszystkie itemy np marki bronie zbroje wszystko i ustala ceny i sie kupuje to zalezy od serwera
EDIT By Shaman: A Thorin to spamer i gada bez sensu... :) jak przeskrobie to lac mu ostrzezenia ile wlezie bo jest na warunkowym :P

ajuzak

ahha, dzieki wielkie :) zaraz to posprawdzam :)

eSkel

serwery dragona: marki do kupienia w giran grocery store, na paradise prestigious items shop.. tak jest oznaczony na mapie, luxury shop to bardziej nazwa graczy ;)

ajuzak

no to mam! udalo sie kupic marki u Mammona w giran ;) takze dolaczylam juz do nielicznego grona swordsingerow :) i dzieki wszystkim za pomoc :)