l2walker na rpg-club x15

Zaczęty przez djk_25, Styczeń 01, 2011, 11:36:59 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

djk_25

czy ma ktoś zainstalowanego walkera na x15 i czy działa ok? czy w ogóle jest możliwość grania na walkerze?

Draghar

Jasne. Każy botuje minimum 8 boksów, takie full pt składasz sobie kozackie i jazda.

Tak na poważnie..

Nie spotkałem jeszcze bota. Chodziły podobno na początku grudnia jeszcze, ale jakiś update był i wszystkie boty padły. Podobno trwają pracę no ale....

Myślę, że tutaj Ci nikt o tym nie opowie dokładniej :)

djk_25

Duralex

Prace już zakończone można botować do następnego updatu

djk_25

a czy ktoś botuje? jak tak, to jakiej wersji walkera używacie? ciężko go skonfigurować, czy może nie trzeba w ogóle konfigurować, tylko podać ścieżkę, tak jak na Dragonie np?

Tirius

Na tym forum o walkerach sobie nie porozmawiasz.
"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

Neologis

Cytat: djk_25 w Styczeń 02, 2011, 07:03:36 PM
a czy ktoś botuje? jak tak, to jakiej wersji walkera używacie? ciężko go skonfigurować, czy może nie trzeba w ogóle konfigurować, tylko podać ścieżkę, tak jak na Dragonie np?

Powiem Ci tak, jakby ktoś miał walkera, to na pewno się nie podzieli bo będzie farmić sam, i też dla tego, aby utrudnić to administracji.
L2 Phoenix:
Faraday - Sorc/BP

djk_25

moje zdanie jest takie, ze zakaz gry na walkerze jest bez sensu. wtedy gra nastawiona jest tylko i wylacznie na gre w party. bo wejdz np. do kaktakumb samemu, bez mozliwosci otwarcia drugiego okna z bishopem lub buferem na walkerze. nie mozliwe

Solar

Cytat: djk_25 w Styczeń 04, 2011, 08:11:39 PM
moje zdanie jest takie, ze zakaz gry na walkerze jest bez sensu. wtedy gra nastawiona jest tylko i wylacznie na gre w party. bo wejdz np. do kaktakumb samemu, bez mozliwosci otwarcia drugiego okna z bishopem lub buferem na walkerze. nie mozliwe
Witaj w świecie mmo XD W Dragon Age sobie zagraj jak samemu ci smutno a chcesz mieć komputerowego kompana :P

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

Rival

moje zdanie jest takie, ze zakaz gry na walkerze jest bez sensu. wtedy gra nastawiona jest tylko i wylacznie na gre w party.

quote for epicness

PedoBear

3/4 rpg boty i boxy :P Jak ktos sie nie spotkal to albo siedzi w wiosce startowej, albo nie gra w ogole  hahaha
Nie na darmo ten server juz hen temu nazwano botlandem  :noob:
A jezeli uwazasz, ze gra w pt jest glupia, to po h*ja grasz w mmo jak jej sensem jest granie w pt ...

Prokrastynator

PedoBear ładny rage w kolejnym juz temacie o rpg, jaki to ten serwer jest fee, fail bł i teraz butthurt?
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

RazielIII

Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

jac0l

Cytat: Prokrastynator w Styczeń 05, 2011, 10:24:31 AM
PedoBear ładny rage w kolejnym juz temacie o rpg, jaki to ten serwer jest fee, fail bł i teraz butthurt?
to jest kolejny ziomek z vvrata. pierszy raz słysze żeby o rpg ktoś napisał botland lol. Raziel teraz znów ostry rage na rpg a za 2/3 miechy tam zaczniesz grać?
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

Lokocz

Cytat: jac0l w Styczeń 05, 2011, 03:02:48 PM
Cytat: Prokrastynator w Styczeń 05, 2011, 10:24:31 AM
to jest kolejny ziomek z vvrata. pierszy raz słysze żeby o rpg ktoś napisał botland lol. Raziel teraz znów ostry rage na rpg a za 2/3 miechy tam zaczniesz grać?
znow 4 miesiace bicia mobow zeby quitnac  hahaha

djk_25

Cytat: PedoBear w Styczeń 05, 2011, 07:48:12 AM
3/4 rpg boty i boxy :P Jak ktos sie nie spotkal to albo siedzi w wiosce startowej, albo nie gra w ogole  hahaha
Nie na darmo ten server juz hen temu nazwano botlandem  :noob:
A jezeli uwazasz, ze gra w pt jest glupia, to po h*ja grasz w mmo jak jej sensem jest granie w pt ...

widzisz gdzies w moim poscie zdanie 'gra w party jest glupia'? czytaj ze zrozumieniem. napisalem, ze jest skazana na gre w party. czasami lubie poexpic samemu, bo nie chce mi sie sluchac pierd....nia farmazonow innych graczy. party jest dobre na rb.

PedoBear

póki, co najlepsza rzecz, ktora dziala to Clockman remote ... Ale trzeba walnac donate 10 $ zeby zrobic dzialajace wiec dzieciaczki bez karty kredytowej sobie nie pobotuja  :beksa: Fajnie, ze walneli update po 2 miechach botowania :X Kumpel sie pochwalil dzis, ze ma juz 85/80/80/80 xD Nie dam linka ale wystarczy w google wpisac do programu  hahaha

RazielIII

Cytat: PedoBear w Styczeń 06, 2011, 12:50:19 AM
póki, co najlepsza rzecz, ktora dziala to Clockman remote ... Ale trzeba walnac donate 10 $ zeby zrobic dzialajace wiec dzieciaczki bez karty kredytowej sobie nie pobotuja  :beksa: Fajnie, ze walneli update po 2 miechach botowania :X Kumpel sie pochwalil dzis, ze ma juz 85/80/80/80 xD Nie dam linka ale wystarczy w google wpisac do programu  hahaha
slyszalem cos o tym, jakis nowy bot cos jak ranger i smiga na rpg

http://i53.tinypic.com/24nn2np.jpg
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

PedoBear

Bot, ktory korzysta z wewnetrznych scryptow l2 odpalasz jak command channel :P

RazielIII

Cytat: PedoBear w Styczeń 06, 2011, 12:59:05 AM
ponoc nie do wykrycia ;p

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

ShamaU

Jestes idiota.

pardi

Cytat: RazielIII w Styczeń 06, 2011, 01:01:09 AM
Cytat: PedoBear w Styczeń 06, 2011, 12:59:05 AM
ponoc nie do wykrycia ;p

ponoć Hitler miał podbić cały świat.

Wszystko jest do wykrycia i do zblokowania na jakiś czas. RPG jest najlepszym serwerem na chwilę obecną więc nie dziwcie się ze ludzie kombinują jak mogą żeby działały programy/programiki. Admini zaraz coś zblokują ~2/3 tygodnie później znowu ktoś to obejdzie i tak w koło maryjuszu.
@PSN: pardinek
pogram: bc2, bf3, mw, mw2, mw3, bo, bo2, moh, moh wf,  fifa11 pogram !

PedoBear

Tia fajnie l2w nie dziala juz z miech :P I sie na razie nie zapowiada, ze naprawia tylko drama i flame leci juz 30 strone :P

Prokrastynator

to było oczywiste ze wkoncu cos zacznie działac, wkoncu to najbardziej popularny i topowy serwer, a takimi wrathami i innym badziewiem nikt sobie dupy nie zawraca, proste
a ty Pedo ładnego faila musiales zaliczyc skoro caly dzien taki emo rage
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

PedoBear

A przegladalem forum i pare rzeczy mnie rozbawilo, co ludzie piszą o tym servie zamiast się pośmiać wybrałem drogę flame i nawracania :p