L2 ICE - [Medium] - x10 Interlude

Zaczęty przez cymbal, Grudzień 28, 2010, 08:20:50 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

HellSign

Cytat: yeahu w Styczeń 05, 2011, 03:48:43 PM
Cytat: IloveKarma w Styczeń 05, 2011, 03:42:08 PM
Mage Cp szuka Bishopa który gra w godzinach 15-23 :)  gg 831453
kroplówka i do przodu, jo ?:D

Praca -> Jedzenie -> Gra -> Umycie się -> sen -> praca ... :)
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

yeahu

Cytat: HellSign w Styczeń 06, 2011, 03:54:02 PM
Cytat: yeahu w Styczeń 05, 2011, 03:48:43 PM
Cytat: IloveKarma w Styczeń 05, 2011, 03:42:08 PM
Mage Cp szuka Bishopa który gra w godzinach 15-23 :)  gg 831453
kroplówka i do przodu, jo ?:D

Praca -> Jedzenie -> Gra -> Umycie się -> sen -> praca ... :)
to i tak na dłuższa mete kroplóweczka xD
Cytat: jh0ri w Listopad 06, 2010, 08:35:49 PM
Nie mogę sie zalogować staje mi po wpisaniu id i hasla
aha.

http://forum.lineage2.com.pl/index.php?topic=40105.0    jeszcze 2 lata rickert i bedziesz mógł sie napić piwa z ojcem !

Cytat: Immunit w Styczeń 06, 2011, 11:37:19 AM
Start odbędzie się jutro a dokładniej jutro
beka xD

Magnets

Cytat: Wildstyle w Grudzień 28, 2010, 08:45:48 PM
Wybieram się na ten serwer razem z grupą znajomych. Chcesz do nas dołączyć? Link do strony

haha Celes---> Banda Zjebów cieszę się niezmiernie będzie kogo bić

mcveigh

Jeszcze 2 dni i miejmy nadzieję! ze serwer wstanie i bedziemy mieli go do dyspozycji :D I sie zastanawiam kogo robic bo jeszcze dokladnie nie wiem bd, sh lub sps xD

Antonator

ciekawe czy wstanie na moje niema co liczyc  xd

Duszekk

Jesli serwer ruszy i szuka ktos CP oraz klanu zapraszam na rozmowe na GG:929286 Mam juz kilka CP ale jesli bd taka potrzeba bezproblemu zalatwie druzyne ogarnieta na kolejne .

www.l2heaven.jcom.pl       zapraszam do zwiedzenia galeri,video oraz przejscia na forum
www.l2heaven.jcom.pl    Zapraszamy!!!!!!!!!!!

SilverKris

HellSign

Za długo zwlekają z witryną, może będą tak przeciągać otwarcie do kwietnia, a później wyskoczą z tekstem "Prima Aprilis"
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

LelOO

Cytat: SilverKris w Styczeń 07, 2011, 12:13:28 PM
  8)Jak ktos bedzie szukał klanu to  polecam ---->  http://www.syndicate2.fora.pl

hehe powiem wam że macie lepszą stronkę od niejednego lol serwera :D

Duszekk

jeden wielki znak zapytania jesli chodzi o ten serwer jesli bedzie fail to chyba jeden z wiekszych fake l2 12k glosow a nie otwarli by go to QQ

jh0ri

Тихий!!! Тихий!!!

Nemezis

Wstanie... Po co by robili tyle zachodu i oplacali reklamy zeby robic fake. A z innej beczki kurna grafika mi siadla i dopiero na srode bedzie nowa lee na obecnej nie odpale l2;p

jh0ri

Тихий!!! Тихий!!!

Duszekk

no wlasnie ja zadnej reklamy nie widzialem xD

Nemezis

Nie wiem ktos pisal w tym temacie na ktorejsc stronie wczesniej ze cos ponoc reklamowali.

Duszekk

gdyby sie reklamowali to bym sie nawet cieszyl bo serwer ma ruszac jutro a nie widac efektow

jh0ri

Reklamowali chyba na top 200 .
żeby cos reklamowac najpierw trzeba miec to cos ^^
Тихий!!! Тихий!!!

Nemezis

Z taka iloscia glosow powinno cos z serva byc bynajmniej ja mam taka gleboka nadzieje, na dzien dzisiejszy nie oszukujac sie nie ma gdzie pograc przynajmniej na Interlude. A Duszekk kojaze cie z avalona jesli mnie pamiec nie myli;D

Duszekk

kurcze powiem CI ze wbilem na avalona 5min temu na oczko xD i nic tam nie ma chyba a ze nie ma zadnych interlude x10 etc to fakt;/ jak jutro ten serwer nie ruszy to ******* bo mam fajna ekipe ale bez serwera jedyne co mozemy pograc na kurniku ^^

Nemezis

A no na avalonie to ja ostatnio bylem jak masowe opuszczanie go bylo;] Jak masz dobra ekipe to moze sie skusze na dojscie o ile miejsce bedzie ale to juz w grze sie dogadamy nie bedziemy tu spamowac hehe. A co do ICE to pozostaje tylko czekac no i miec nadzieje ze cos z tego bedzie bo jak to juz wiele osob mowilo dobrze wrozy 12k+ glosow, pozyjemy zobaczymy.

jh0ri

A jak nie to znalazłem wczoraj fajny server IL (patrz sygna) tylko ze Rosyjski... i jakiś czas juz stoi.
Тихий!!! Тихий!!!

cieniaseq

Cytat: jh0ri w Styczeń 07, 2011, 01:53:13 PM
A jak nie to znalazłem wczoraj fajny server IL (patrz sygna) tylko ze Rosyjski... i jakiś czas juz stoi.

A ja mam pytanie do Ciebie po co reklamujesz tutaj jakiś ruski syf, jeśli ktoś by chciał tam pograć to o ile się nie mylę to jest prezentacja tego serwera gdzieś, a jeśli nie ma to proponuje Ci zrobić, a nie reklamować go w temacie L2 Ice.

jh0ri

Тихий!!! Тихий!!!

Rickert

Cytat: cieniaseq w Styczeń 07, 2011, 02:30:31 PM
Cytat: jh0ri w Styczeń 07, 2011, 01:53:13 PM

A ja mam pytanie do Ciebie po co reklamujesz tutaj jakiś ruski syf, jeśli ktoś by chciał tam pograć to o ile się nie mylę to jest prezentacja tego serwera gdzieś, a jeśli nie ma to proponuje Ci zrobić, a nie reklamować go w temacie L2 Ice.
Gruby nie denerwuj się, na tego idiotę już XX ludzi ma wyrobione zdanie, szczeniakowi nie wytłumaczysz. :P
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted