L2 ICE - [Medium] - x10 Interlude

Zaczęty przez cymbal, Grudzień 28, 2010, 08:20:50 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Duszekk

spokojnie ludzie nic jeszcze nie ruszylo a wy emocje jak na gali z adamkiem:P i po co te glupie docinki ?
www.l2heaven.jcom.pl    Zapraszamy!!!!!!!!!!!

jh0ri

Wiedzialem ze forumowy retard dowali swoje 5 groszy.
Szczeniakowi hehe ile ma pan lat ze tak mnie moze nazywac , dwójka dzieci na karku ? Hmm i żona w separacji.
Тихий!!! Тихий!!!

Rickert

Masz mocno -_-' w bani tardziku, przypomnij sobie swoje posty i jak to -_-' o kogoś wieku.

Ok ja ci przypomnę, skąd wiem - że chodzisz do gimnazjum i jeździsz gimbusem.. do tego dochodził dert. Anyway przypomnij sobie x100 theonline i brak mikrofonu + wypad z wujkiem na ryby.. O.o
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

cieniaseq

Cytat: jh0ri w Styczeń 07, 2011, 02:45:43 PM
Chciałem byc tylko uprzejmy.

Jeśli chcesz być uprzejmy to tak jak napisałem zrób prezentacje, jeśli owej nie ma. Jeśli ci się nie chce owej robić a nie ma to uwierz mi ze jeśli ktoś będzie chciał tam zagrać to spostrzeże Twoja piękna sygne i wejdzie na Twój super pro elo link do serwera.

PS. J**** ruskich =)

Rickert

Yay Cienias nie poznaje Cie. :D

free bump ale k, koniec offtopu. ;d

Uzziach

Jakieś klanu poza tymi jeszcze wbijają  na serva?

jh0ri

Тихий!!! Тихий!!!

serafinPover

mcveigh

No jutro (może) serwer wstanie :] musze sie wyspac xD

Buczo

Mam nadzieje, że wstanie po tym jak ruski padł to pewnie tutaj pogram. Weeee

burak_94

Jak dzisiaj ten server nie ruszy to kij z nim bo pewnie nieruszy jzu wcale

jh0ri

Jak do 15 nie bedzie strony to server nie wstanie .
Тихий!!! Тихий!!!

mcveigh

zbakt

And maybe "Grand Opening" means forum opening and not the game server hahaha

http://whois.domaintools.com/l2ice.com

GenesiZ

Miesięcy bez L2: już nawet nie licze :(

kololuzak20

novy221

jh0ri

Nie tylko tobie sie tak wydaje.
Tylko czekac jak na stronie wyskoczy "Grand Opening January 15.2011"
Тихий!!! Тихий!!!

kololuzak20

to wtedy to juz chyba straca duzą ilosc osob

Duszekk

tak naprawde jak dzisiaj nie ruszy to juz nikt tam nie pojdzie i nie bedzie czekac na ten serwer moze nieliczna grupa ale sam w to watpie nie oszukujmy sie jak nie ruszy dzisiaj to male szanse sa zeby ruszyl w innym terminie wg duzo ludzi by mieli to leca w tak zwanego c****a. Nawet nie ma stronki poczekamy jeszcze troche bo jest spora roznica czasowa w pl a brazyli i sie okaze.

Rickert

Ciężko iść na serwer, na którym nawet QI rate poszczególnych questów nie są podane.. :/

Duszekk

no wiadomo ale co zrobic byle nie okazalo sie to mega fakiem bo ludzie sie nastawili na fajny serwer a jak ktos graczy robi w ciula to juz nigdy nie zrobi zadnego serwera bo nikt nie pojdzie do nich 0 informacji ze strony administracy albo sa tak zajeci praca ze nie pisza albo tacy nieogarnieci albo banda kretaczy i oszustow co robia metlik w glowie normalnym gracza.

kololuzak20

duzo serwerow wstaje w porze wieczorowej, wiec musimy poczekac troche. powinni podac godzine otwarcia, bo jak wszyscy wejda na strone to bedzie przeciazenie ;d

jh0ri

Тихий!!! Тихий!!!