L2 ICE - [Medium] - x10 Interlude

Zaczęty przez cymbal, Grudzień 28, 2010, 08:20:50 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Nemezis

Albo maja odmienny pomysl na reklame grajac ludziom na psychice;d. Jaka jest roznica czasu w ogóle??

jh0ri

Тихий!!! Тихий!!!

zbakt

Różnica czasu między Polską a Brazylią wynosi ( + 5 godzin ) w okresie marzec – październik i ( + 3 godziny )październik - marzec.

Jeżeli siedzi w brazylii.

Rickert

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

SilverKris

Ja już miałem takim przypadek ze nic na stronce nie pisało a w godzine otworacia na  serverze  pojawiły sie wszystkie informacje,zobaczymy poczekamy jeszcze kilka godzin i wszystko sie okaże.

http://www.syndicate2.fora.pl ------->Zapraszamy  8)

Nemezis

Skoro jak mowice 10dopiero maja to jest czas serwery zazwyczaj wieczorem wlanczaja chyba ze jak zbak mowi+5 to by juz bylo niepokojace

Rickert

Ta, strona kłamie? :p Nie wiem na jakiej zasadzie ta strona co podał jh0ri działa, ale mi pokazuje że jest 10. A żyję w strafie GMT + 0

zbakt

jh0ri

Тихий!!! Тихий!!!

Duszekk

www.l2heaven.jcom.pl    Zapraszamy!!!!!!!!!!!

Dexter69

Cytat: jh0ri w Styczeń 08, 2011, 11:25:28 AM
Jak do 15 nie bedzie strony to server nie wstanie .
Brazylia -5h, także do naszej północy jest po co czekać...

Duszekk

serwery wstaja przewaznie 18-20 godzina wiec najpozniej do 1 mozna czekac chyba ze info jakies dadza o zmianie daty to sie pozegnamy z noobami i na x10 ruski sie skoczy

Nemezis

mcveigh

jh0ri

Powinno wstawac wiecej serverow IL bo gra w Kosmosie (Gf,Ge,freya) mi sie juz dawno znudziła
Тихий!!! Тихий!!!

Duszekk

perfecT

Nie chce mi się czytać tego całego topicku, ale z tego co widzę to nie ma żadnego info o starcie i reszcie ustawień . Widać tylko ,że rusza dzisiaj ,ale czy na pewno ?:p

Duszekk

info mamy ze rusza dzisiaj xD moze taki ,,SUPRAJSE" :D hahaha i jak ruszy stronka tez sie pojawi:P hahaha hahaha

kololuzak20

sadze ze jak bedzie strona to nie bedzie english version, tylko wszystko bedzie po brazylijsku :D

mcveigh

Nemezis

Duszekk

Rickert

Dla mnie serwer już fail, nograde na start, maaaało informacji o serwerze etc.. :f

Ok, robimy kase na C grade, mam już 2kk!

4kk keep going!

Ok, zgadujemy kiedy wipe?

cizas ale polaczki się fapują... robią q na 1 profy itp.. ludziki jak tu wipe nie będzie to gf.