L2 DSG- HR Gracia Epilogue

Zaczęty przez jyqx, Styczeń 08, 2011, 03:32:35 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Grande

Cytat: Kamal w Styczeń 08, 2011, 08:56:16 PM
Ja byłem ciut lepszy - postać zrobiłem, ale nie mogę jej zalogować
Liczą sie ułamki sekund, doprawdy zabawny serwer
Ps: Teraz nawet strona przestała działać

jyqx

Teraz akurat gm'i pracuja nad serverem. uwierzcie mi wrescie dagger jest do zabijania tank do tankowania itp :P
Jyq=WejdeCiDoWanny

W życiu najważniejszy jest fuks...

thx mpxx24

tevin

Cytat: jyqx w Styczeń 08, 2011, 09:17:13 PM
Teraz akurat gm'i pracuja nad serverem. uwierzcie mi wrescie dagger jest do zabijania tank do tankowania itp :P
/confirm  Tyrek też ładnie klepie :D

haran

Cytat: jyqx w Styczeń 08, 2011, 09:17:13 PM

To nie ta kronika, gdzie tank jest do tankowania :P
Mam nadzieję, że będzie robił dmg...

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

jyqx

Znaczy tank nei jest jak na 'normalnych' i znanych hr :D
Jyq=WejdeCiDoWanny

thx mpxx24

GenesiZ

Cytat: jyqx w Styczeń 08, 2011, 09:28:17 PM
Znaczy tank nei jest jak na 'normalnych' i znanych hr :D

To jest freya, tank był koxem na epilogue imo, może na tej kronice go znerfowali.
Miesięcy bez L2: już nawet nie licze :(

haran

Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

GenesiZ

Miesięcy bez L2: już nawet nie licze :(

perfecT

epi błąd w topicku jest .jyq gg

//rozcialem se palec xd

jyqx

Sorry przyznaje sie do bledu to jest epilogue :P. admin napisal ze teraz robia all (wielkie zmiany) i te lagi
Jyq=WejdeCiDoWanny

thx mpxx24

4va7ar

ja sobie założyłem He i jestem zadowolony jak na razie, w Sh w Vesperze z Icarusem Bowem +4 bez atrybutów i żadnej Rb biżki 1.8k krytem  moim zdaniem przyzwoicie, wprawdzie dostalem od tego Sh w papke ale koleś już  z latarką latał:) wiec nie jest źle. powiedzcie mi tylko jak tam Questa na Certy zrobic? bo nie jest retailowy, a tak opisany tam jest ze juz nie wiem czego szukac, niby napisane "szukaj mobow 82 lvl na "lvl up zone" a ja sie tam takich nie doszukalem" moze cos zle przeczytalem wiec prosze o poprawke

jyqx

Byly na poczatku ale server zmienil ich lvl na bodajrze  76lvl. wiec bij te wodne na koncu :P
Jyq=WejdeCiDoWanny

thx mpxx24

Shyque

Wbije oblukam server może być ciekawie ;) Jyq jak coś gg ;)

Rafka

Cytat: 4va7ar w Styczeń 08, 2011, 10:09:17 PM
ja sobie założyłem He i jestem zadowolony jak na razie, w Sh w Vesperze z Icarusem Bowem +4 bez atrybutów i żadnej Rb biżki 1.8k krytem  moim zdaniem przyzwoicie, wprawdzie dostalem od tego Sh w papke ale koleś już  z latarką latał:) wiec nie jest źle. powiedzcie mi tylko jak tam Questa na Certy zrobic? bo nie jest retailowy, a tak opisany tam jest ze juz nie wiem czego szukac, niby napisane "szukaj mobow 82 lvl na "lvl up zone" a ja sie tam takich nie doszukalem" moze cos zle przeczytalem wiec prosze o poprawke

Ectoplazm zbierasz na lvl zone mobki wodne 80 lvl a za Jaguary bijesz moby na farm zone. Te ectoplazmy chwile bijesz bo mobki w sumie twarde a nie leci z kazdego

"Od każdego słońca wschodu śmiejesz się i mówisz,
don't worry be happy i do przodu.(...)"

haran

Teoretycznie mają jeszcze 17 min.

kukiman

Bastic

Wbiłem zrobiłem postać,  podszedłem do gmshop'u i....restart za  60sec  :(
Kiedy rozum zaśnie, kiedy pójdzie spać, to jest pora właśnie, by się bać...

kukiman

Wbiłeś, zrobiłeś postac i pojawiła się jedna osoba online D:

Rafka

Cytat: kukiman w Styczeń 08, 2011, 11:58:07 PM

Tak dla twojej wiadomosci na stronie online nie zmienia sie w 1 sek a na serwie ludzie na farmie mogli byc. jest prawie 2 w nocy i 60 online jak na taki HR gdzie dager ze skilami +0 bez atrybuta laduje w deske po 7k 4k zwykle i gdzie SH ma co 2 hit m cryt bez epic to wydaje mi sie ze spory online

Gandam

nie zrozumieliscie motywu powstania tego servera!

jest to refleksowka! zdarzysz albo nie zdarzysz wbic  hahaha
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

Rafka

BeZeLek

stan 02:10 - 83 ludzi online. W dzien pewnie z 130. Na upartego mozna grac ^^

haran

Cytat: Rafka w Styczeń 09, 2011, 01:49:31 AM
Cytat: kukiman w Styczeń 08, 2011, 11:58:07 PM

Tak dla twojej wiadomosci na stronie online nie zmienia sie w 1 sek a na serwie ludzie na farmie mogli byc. jest prawie 2 w nocy i 60 online jak na taki HR gdzie dager ze skilami +0 bez atrybuta laduje w deske po 7k 4k zwykle i gdzie SH ma co 2 hit m cryt bez epic to wydaje mi sie ze spory online

Zobaczymy jak to będzie wyglądało, gdy się już wyfarmi.

Arsus

hehe ja tam zaczolem grac ale cos ciezko to widze ten server Gm niby naprawia te bugi ale mnie jedno zastanawia czemu server ruszyl jak pelno bugow i na dodatek sa te lagi co jakis czas wywale troche mnie zraza do tego servera i na dodatek nie moge wziac ksiazek z certyfikacji

Gandam

Admin nie spodziewal sie takiego naplywu Online z strony polskiej, to tez zamowil slabszy sprzet, albo postawil go na domowym laczu nie zamieszczajc zadnej informacji o nim na stronie  8)
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith