L2 ICE - [Medium] - x10 Interlude

Zaczęty przez cymbal, Grudzień 28, 2010, 08:20:50 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

acerrr

mi np kasy nie usuneli, a ci ktorzy nazbierali na poczatku sprzedajac bronie juz maja top d grade all

mcveigh

qback

Ogarnijcie się, dc i lagi sa spowodowane atakami ddos, myslicie ze kolejny nowy super serwer nie bedzzie mial z tym problemow?
I tą bronią top d mozna sie po plecach poskrobac na 50lvlu

IloveKarma

smoczek7

Wszystko fajnie, ale podczas robienia q na 2nd proff brakuje kasy...

Jestem przy ostatnim parcie na pierwszą odznakę i nie ruszę się z Dark Elven, bo mam 7k adeny. Troszkę kiepsko, bo muszę dojść do Ivory Tower. O_o STOJĘ W MIEJSCU!

Jeżeli bije się moby i z 10 zabitych 3 dają po 3k adeny to nie jest zbyt dobrze...

Pozdrawiam.

mcveigh

No ja latam z buta :/ z oren do dion z giran do wasterland xD  i co 15 min DC

qback

Amount drop adeny jest x10, ale szansa pewnie 70%, o dropie matsow i spoilu nie wspominajac ;]

0wn3d

Cytat: Mad w Styczeń 09, 2011, 03:08:17 PMMam tez pytanie...czy tylko ja tak mam ze jak klikne na cos, np. na moba to zaznacza sie on z pol sekundowym opoznieniem?
Mają to wszyscy mieszkający w srodku europy i dalej na wschód, gdyż serwer stoi w Dallas jeżeli sie nie myle, to są Delay'e :P

Nemezis

Skoro naprawili pt exp jak mowicie obcieli wszystkim lvle do 1 profy?? bo jak nie to juz jest po ptakach
PS jest jakas mozliwosc skontaktowac sie z adminem czy tam gm w grze??

Mad

Cytat: 0wn3d w Styczeń 09, 2011, 04:23:10 PM
Cytat: Mad w Styczeń 09, 2011, 03:08:17 PMMam tez pytanie...czy tylko ja tak mam ze jak klikne na cos, np. na moba to zaznacza sie on z pol sekundowym opoznieniem?
Mają to wszyscy mieszkający w srodku europy i dalej na wschód, gdyż serwer stoi w Dallas jeżeli sie nie myle, to są Delay'e :P

Czy ja sam albo admin serwera moze cos na to poradzic?

jh0ri

Тихий!!! Тихий!!!

0wn3d

Admin by pomógł jakby przeniósł hosting do europy :P a Ty co najwyżej możesz ogarnąć płatne programy takie jak battleping albo lowerping.

jh0ri

Daje sobie siana Server masakra z tymi lagami , lol adeną i crashami co 30 min nadaje sie na smalec.
Online z 1,300 spadl ponad o połowę.

Тихий!!! Тихий!!!

Nemezis

Ciekawe ile trza bedzie czekac na jakis pozadny low IL

smoczek7

Jeżeli można w ogóle myśleć o jakimś dobrym IL. :( te czasy już niestety przemijają. Teraz FREYA (gówno) i inne. Sam sh1t.

Można mieć nadzieję, a jak wiemy - nadzieja matką głupich.

Zobaczymy co stanie się z Ice'm za 2tygodnie. ;) Coś chyba DDOS ich przygniata.

mcveigh

jh0ri

40lvl i wez tu zrób 2rd ja w eq 100k adeny  :afro: :afro:
Тихий!!! Тихий!!!

pritus

prawie 35 lvl 500k adeny, nie narzekam brak lagów, po naporze DDoS myśle, że drop adeny zostanie poprawiony.

jh0ri

Jak rozmawialem 20 min temu na ts'ie z klanowiczami to co 3 ma lagi.
I zrób za 500k 2rd powodzenia , na same tp schodzi grubo ponad 1,2kk
Тихий!!! Тихий!!!

Vanquish

Bez kitu nie ma sensu grac na takim czyms daje im czas do wtorku na ogarniecie tego szamba a jak nie to trza prosic duszka o przejscie gdzie indziej ...

mcveigh

47 lvl i w no grade + 1 klasa O.o no i oczywiscie 170k  :afro:

molik19

ja tylko skromnie chcialem zapytac czy jest dualbox na serwie czy jednak nie bo jedni mowia tak drudzy tak ??
i czy aktywny support ma tu jakies szanse;) :shock: dzieki

cymbal

w regulaminie nie ma nic o dualboxie, moim zdaniem i tak gm ma za dużo na głowie żeby banować za dualboxy ;]

janekv3

Serwer miał na początku problemy atak DDOS, party exp(to był raczej taki bonus na początek), drop, i częsty dc serwera ale już wszystko się ustabilizowało bynajmniej na razie. Jest spoko klimat Interlude ma to coś  :D. Jest z kim się bić, łatwo o pt, wszyscy na równi z lvlem. Troszkę słabo jest z kasą ale to jest plus tego serwera przynajmniej nie jest łatwo i trzeba się pomęczyć, chociaż ja na brak adeny nie narzekam :) Zapraszam do gry bo naprawdę jest fajna zabawa  8)

mcveigh

Cytat: janekv3 w Styczeń 10, 2011, 07:46:37 AM
Serwer miał na początku problemy atak DDOS, party exp(to był raczej taki bonus na początek), drop, i częsty dc serwera ale już wszystko się ustabilizowało bynajmniej na razie. Jest spoko klimat Interlude ma to coś  :D. Jest z kim się bić, łatwo o pt, wszyscy na równi z lvlem. Troszkę słabo jest z kasą ale to jest plus tego serwera przynajmniej nie jest łatwo i trzeba się pomęczyć, chociaż ja na brak adeny nie narzekam :) Zapraszam do gry bo naprawdę jest fajna zabawa  8)

Jak najbardziej sie z tym zgadzam :) Klimat, nie jest latwo mozna powiedziec ze same plusy ;] tylko te dc no ale nie ma co narzekac malo kto robi teraz takie serwery low rate + int a to naprawde piekna kronika.