Lineage 2 uGaming Epilogue x20/x10 start: 26.12.2010r. 19:00 L2J

Zaczęty przez perfecT, Grudzień 23, 2010, 01:31:46 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Brianoc

haha jak sie ma wilka to wlascicielowi spada exp za zabijanie mobow. Nie ma to jak L4 :D
a.k.a Szakalaka

Bot coder!

mariucha

gumiss

L4mp4rd

ONYX2

Zgarnijcie ten online i chodźcie na porządny serwer, który nie ma kłopotów jak ten. Nie powiem nazwy bo zaraz mnie posądzą o kryptoreklamę. Nie wiem ile tu gra ludzi, ale tam się pomieścimy wszyscy. Nadmienie, że tam dużo rzeczy po prostu działa.
L2 Official Franz/Naia: Necro/Soultaker 76
L2 Official Franz/Naia: Spoil 70

TO JEST CZAD: http://www.lineage2.com/gd/
NEW ENGINE.

Lineage® II: Goddess of Destruction™, the largest ever content update to the immersive fantasy MMORPG of elite PvP combat, maximizes your fun. Fight in stylish and lively battles with new powerful classes and skills. Take your character to new heights with 14 more levels. Play time to achieve endgame level speeds up dramatically. New group features like the party match system and revamped group sizes and character.

L4mp4rd

ONYX2

NEW ENGINE.

Lineage® II: Goddess of Destruction™, the largest ever content update to the immersive fantasy MMORPG of elite PvP combat, maximizes your fun. Fight in stylish and lively battles with new powerful classes and skills. Take your character to new heights with 14 more levels. Play time to achieve endgame level speeds up dramatically. New group features like the party match system and revamped group sizes and character.

Bastic

jakiś hack, też  widziałem jak spamował w giran tymi dyniami :)
Kiedy rozum zaśnie, kiedy pójdzie spać, to jest pora właśnie, by się bać...

ONYX2

Niezłe zdjęcia :). Myślę, że czas na zmianę serwera chłopaki.

NEW ENGINE.

DoD0

Online ~450 na x20. Bugów sporo naprawili już, dobrze się gra, mnóstwo pvp na każdym lvlu :)

"...When the FAIL is so strong, one facepalm is not enough"

mariucha

Debuffy nie poprawione a droplista to chyba zaczerpnięta z WoW-a - nie wprowadzaj ludzi w błąd,  no i lagi w dalszym ciągu na porządku dziennym, fakt, że tam są jeszcze jacyś gracze ten serwer zawdzięcza jedynie zastojowi na rynku midratów oto cała prawda o tym LOLservie.

FokuSs

To opłaca się wbijać?:D Aaaa Psotek ten ze starsa pewnie tak?:D Napewno mnie pamietasz xd
Cytat: Dyma w Styczeń 12, 2012, 09:14:32 PM
a ja tam jestem zadowolony bo na razie hb czyli klan z offa jest jedynym side a nie jakieś rumuńskie dzieci privow

mariucha

Powiem Ci tak wbij na serw idz do necropolii Sacrifice i popatrz na drop. Później sam zdecyduj. ^^

pant

fail server,

dzisiaj wieczorem mialo byc TW a admin sie zapytal co to jest i o ktorej ma byc. 

Brianoc

Niektorzy dostali jaila za pytanie o TW. Ale najlepsze jest to, ze mozna bylo wyjsc za pomoca SOE  hahaha. Do tego targetnext lapie ally, rowniez masowki ich bija, SB moze ukrasc celestiala, ktory i tak nie dziala bo postac dostaje dmg :noob:
a.k.a Szakalaka

Bot coder!

DoD0

Cytat: Brianoc w Styczeń 08, 2011, 09:57:20 PM
Niektorzy dostali jaila za pytanie o TW. Ale najlepsze jest to, ze mozna bylo wyjsc za pomoca SOE  hahaha. Do tego targetnext lapie ally, rowniez masowki ich bija, SB moze ukrasc celestiala, ktory i tak nie dziala bo postac dostaje dmg :noob:

Nie zapominaj o nowym RB o nazwie Azazel dropiacego 100% ringa aq  hahaha

"...When the FAIL is so strong, one facepalm is not enough"

Gandam

epicki nie ma co :P

jak ja sie teraz ciesze ze znajomym nie udalo sie mnie tam sciagnac  hahaha
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

mariucha

Ja wiedziałem, że tak będzie ............ja wiedziałem     i         przestrzegałem ^^

karliksnk

w pierwszym dniu na starcie serwer strzelił faila
od tamtej pory tam sie nie zalogowałem :D

OneGeer

Serwer epic fail, no nie ma co. Przydal by sie jakis w miare dobry serw x15-25
http://fpscs.net/?sid=339d13730fed9a68d80cf8eebf73ff78- polska sieć gry Counter Strike, zapraszam!!

pant

spalilem dm na +7 ;p kurde wiecie co w sumie to byl fajny serwer bo bylo sie z kim bic , nie wiem jak ten debilny administrator tylu ludzi tam zwabił... szkoda troche ^^ trzeba uważać na przyszłość, przynajmniej newbie cieszyli sie z itemow :D

DzuDzak

Ta a ja spaliłem z 7 na 8 mojego icarus stingera +health (chyba jedyna broń icarus na serwie z SA lol) ogólnie to fajnie się grało, ale za dużo bugów. I respawn epików zaczerpnięty z kosmosu :D baium resp 5dni +8 randomu a tam 2 dni po respie mija na czujkach i jak nie było tak niema :D LoLed serwer :D