Counter-strike 1.6 Steam

Zaczęty przez Zovi, Listopad 28, 2009, 11:37:42 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zovi

Gra ktoś na steamie ? Ja mam problem, że gdy włączam cs'a to włącza mi się tylko obrazek początkowy na kilka sekund po czym znika i tyle. Ma ktoś na takie coś radę ?

EDIT.
Tak robiłem reinstala.

EDIT.#2
http://www.forum.wiaderko.com/instalacja-gry-i-podstawy/9659-problem-z-uruchomieniem-counter-strike-1-6-steam.html
Podobny problem znalazłem na tym forum, ale bez odpowiedzi :( .

EDIT. #3
Zrobiłem formata i już działa. Dzieki wszystkim za pomoc i zaangażowanie :P .Można już zamknąć :)
Cytat: ZUZIA w Lipiec 01, 2009, 06:14:50 PM
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

SpeedyGonzales

Nigdy nie gralem w CSa, opserwowalem wiele razy jak graja i rzecz jasna wiem co to za gra xD, moznesz podac strone gdzie sciagne ta gra? postrzelalbym sobie

Kokiruka

W empiku albo media markt możesz kupić za 19zł razem z kontem steam i masz pewność, że inni nie używają cheatów  :)

***Kam!l***

Cytat: Kokiruka w Styczeń 07, 2011, 12:27:22 AM
W empiku albo media markt możesz kupić za 19zł razem z kontem steam i masz pewność, że inni nie używają cheatów  :)
Tylko porównaj sobie poziom gry na S a na NS

Ryane

Cytat: ***Kam!l*** w Styczeń 07, 2011, 02:21:36 PM

Na Steamie mozna pograc nie denerwujac sie, gdy na przyklad ktos nie wie jak rozbroic bombe :) A te mody w csie to porazka. Lepiej grac na normalnym serwerze TP/FFA.

pardi

Cytat: Ryane w Styczeń 07, 2011, 02:49:25 PM
Cytat: ***Kam!l*** w Styczeń 07, 2011, 02:21:36 PM

Na Steamie mozna pograc nie denerwujac sie, gdy na przyklad ktos nie wie jak rozbroic bombe :) A te mody w csie to porazka. Lepiej grac na normalnym serwerze TP/FFA.

o czym wy piszecie o0

gram w CS od ~6/7 lat. Adminuje od ~3lat. Steam teraz =! Steam kiedyś. Za 15 zł każdy bachor może kupić steama i czitować. Stare ekipy już nie grają, a jak graja to same casuale w CODa albo BFa. Została sama dzieciarnia. Wiec dla mnie teraz to jeden chuj czy steam czy nonsteam. Rożnica jest tylko w friend list.
@PSN: pardinek
pogram: bc2, bf3, mw, mw2, mw3, bo, bo2, moh, moh wf,  fifa11 pogram !

Ryane

Ale Ci co maja steama juz troche lepiej ogarniaja :) Ja gram na serwerach steam only i jakos nie trafiam na cheaterow. W Bad Company 2 gralem (xfire nabil jakies 300 godzin) i nie bylo widac roznicy w zachowaniu graczy. I w csie i bc2 trafi sie taki co nie wykonuje celow mapy. Jak gralem w CODa 4 to bylo podobnie.

Piryx

Wystarczyło wcisnąć ctrl+alt+delete i wyłączyć EXPLORER.exe tylko ten pisany wielkimi literami!!
FARMA!!!

Ryane

Jesli ktos ma porzadny serwer steam niech mi posle IP na pmie :) Szukam takiego z max 24 slotami, bo jak jest wiecej graczy jakos dziwnie fpsy mi spadaja :/

PuFF

Cytat: Ryane w Luty 13, 2011, 08:39:49 PM
Jesli ktos ma porzadny serwer steam niech mi posle IP na pmie :) Szukam takiego z max 24 slotami, bo jak jest wiecej graczy jakos dziwnie fpsy mi spadaja :/
http://botypolskie.pl/ dawno nie grałem a jak grałem to same hajty grały tam Steam/NS