L2 ICE - [Medium] - x10 Interlude

Zaczęty przez cymbal, Grudzień 28, 2010, 08:20:50 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Nemezis

Mcveight podeslij na pw mi tez jakis tylko bron boze rosyjskiego pochodzenia;p

janekv3

Na pewno będzie ten wipe bo ludzie normalnie koksają a na czacie zero info  ?

qback

Start serwera po becie 14 stycznia
Cymbal zmien w prezentacji raty na takie jakie podali na tronie.

cymbal

Pobawię się w ta prezentacje jak serwer wystartuje, z tym serwerem nic nie wiadomo. Najgorsze kontakt oraz info od admina jakie widziałem.  Najpierw gada, że wipe dzisiaj. Myślę dobra tylko szkoda, że wcześniej tego nie powiedział bo właśnie kończę questa na profe. Później gada, że jeden dzień gry i wipe. Teraz wipe 14. Działa mi oto powoli na nerwy

Nemezis

A z wipe sie problemy skoncza?? 14 zresetuja acc??

qback

Powinien napisac na forum/stronce ze bedzie wipe, bo tylko w grze o tym napisal. 14 serwer ma juz wystartowac "czysty" do tego czasu maja skonczyc zmiene ratow, ddosy i wipe.

jh0ri

I tak beda mieli ataki DDos o ile ktos ich w ogole atakuje.
Тихий!!! Тихий!!!

Nemezis

Zmiane rate?? Chodzi Ci o pt exp?? Zobaczymy co 14 wykabinuja jak ponaprawiaja wszystko i nie straca online to jeszcze moze cos bedzie z tego choc w sumie juz sam mam mieszane uczucia. Na poczatku sadzilem ze bedzie fajny serv potem zonk w dzien startu a teraz jeszcze raz otworza zobaczymy co z tego wyniknie choc jestem raczej negatywnie nastawiony. Jeszcze by curse wepy wylaczyli na start.

mcveigh

Heeee ?? Wipe :/ Z jednej strony plus a z drugiej minus :/ Minus dlatego ze wbilem wysoki lvl xd i prawie profa byla 3 marka i koniec :(

SWIR23

Cytat: mcveigh w Styczeń 12, 2011, 03:54:16 PM
Heeee ?? Wipe :/ Z jednej strony plus a z drugiej minus :/ Minus dlatego ze wbilem wysoki lvl xd i prawie profa byla 3 marka i koniec :(

uswiadomie cie nie miales dozego lvlu ;p

ja tam sie ciesze z wipe jeszcze lepiej zawsze mozna zaczac :) tylko oby dropu adeny nie zwiekszali ...

mcveigh

No ale nie byl to niski xD ale lvl spoko mozna wbic.

AwuS/JancioWodnik

Ahh nawet dobrze ze bd ten wipe. Ale nie szkoda mi tego co sie tam zrobiło. Bo tak jak już wcześniej powiedzieliście nie ma lepszego serva low na interlude wiec coś trzeba było robić.  A i tak od siebie, śledzę to forum od porządku  i wiedzę ze niektóre osoby  na tym forum są tylko po to aby krytykować server.  Ja myślałem że to forum dotyczy info o servie, ogłoszeń o klan itp. a tu "księga skarg i zażaleń ".

SWIR23

+ :)

podyskutowac tez mozna ale nie wyczytywac placzkow Polaczkow....

a wracajac do tematu to GZ wiekszosc ma co chciala adena drop x15 jak dlamnie to blad bo stary drop adeny byl jak najbardziej ok ...

jh0ri

Тихий!!! Тихий!!!

Magnets

Graj człowieku na takim serwie wbilłem 73 a tu sie okazuje ze wipe   :oops:

jh0ri

Тихий!!! Тихий!!!

Nemezis

Raczej uzytkownik zachire dla tego powinny byc wylaczone na starcie przez pewien okres od startu.

zex123

Ja się cieszę że zwiększyli Adena rate ponieważ wbiłem 50 lvl na TP kasy nie miałem nadal w No grade latałem tak jak cały klan (40 osób)

AwuS/JancioWodnik

To co Wy robicie ze na 50 nie macie kasy na tp?? ja na 43 mialem adnki ze latal jak chciałem i nie martwiłem sie o nic a  juz na pewno o quest na 2 rd :) 10x adena by stykało :P

jh0ri

Sporo fajnych serverow wstaje 14.stycznia.
Bedzie alternatywa wyboru jak ktorys nie wypali. ^^
Тихий!!! Тихий!!!

AwuS/JancioWodnik

mcveigh

jh0ri no ja ci mowilem ze pelno serwerow int teraz bedzie xd normalnie epidamia xd

necrosman

Nemezis

Mowicie o servach max x10 bez donate i rosyjskiego pochodzenia?? jak tak to prosze na pw mi poslac;d

AwuS/JancioWodnik

Jak bez donate tylko servy z donate?? jak to inaczej chce Ci sie all samemu robic?? ;p;p