L2 DSG- HR Gracia Epilogue

Zaczęty przez jyqx, Styczeń 08, 2011, 03:32:35 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Arsus

mialem pvp na tym serwerze z AW znaczy to nie bylo pvp to byl 1 backstap za 26k dmg a najlepsze to jest to ze ja gram tankiem xDwiec mnie to troche zastanawia jak aw moze jednym backstapem zabic tanka i to z dmg 26k

perfecT

no tu trochę przesadzili ,normal back był za 13k ,a dd za 26k ;;tak czy inaczej powinno to byc max 3,4k ;p

Duralex

Sh tez zadaje hity po 20k, mieliście racje ze to zręcznościówka.

haran

Cytat: Duralex w Styczeń 09, 2011, 09:31:34 AM
Sh tez zadaje hity po 20k, mieliście racje ze to zręcznościówka.

Wbijecie full itemy +20 i atrybuty w armor to pewnie tak nie będzie.

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

Duralex

Bedzie bił po 10k to tak mało? btw. ja gram magiem to mam wywalone.

jyqx

ja jeszcze nei mialem takiego przypadku:#
Jyq=WejdeCiDoWanny

W życiu najważniejszy jest fuks...

thx mpxx24

4va7ar

wszedłem na 10 min, później mialem crash i już wbić nie moge ....OMG osłabia mnie to....

jyqx

GM pisal ze to zrobia a co on robil przez ten caly czas to nie wiem

Szczerze mowiac ja chyba nawet odpuszcze sobie go :D. Teraz testuje nowy server. Jezeli nie bedzie takich crush'y to natrualnie przyjde na ten
Jyq=WejdeCiDoWanny

thx mpxx24

kukiman

Wbiłem, zrobiłem postac - nafarmiłem 3k blue eva dostałem cryta od daggera za 23k hp server padł jak prawie ubiłem sam bossa (biłem go przez 30 minut) zostało 10% hp i gm zrobił restart więc poszedłem spac :D

perfecT

reuse blowów jest strasznie duży ;P Tyle dostałeś ,bo nie masz resista na niego .
//dajcie screeny ,że macie all +20 +atry +dobry buff i dostajecie za 20k

Rafka

Cytat: dejv w Styczeń 09, 2011, 12:29:42 PM
reuse blowów jest strasznie duży ;P Tyle dostałeś ,bo nie masz resista na niego .
//dajcie screeny ,że macie all +20 +atry +dobry buff i dostajecie za 20k

Grasz dagerem to ci nie przeszkadza... Powiedz mi dlaczego taki aw czy th wala po 10k+ nie majac nawet max lvl i w dynasty +0 bez atrybuta bez skili ++? to normalnie jest tak? co z tego ze ja zrobie sobie full itemy na 20 + full atry jak dager wbije atry do broni i skile ++ to mnie jebnie jeszcze mocniej

"Od każdego słońca wschodu śmiejesz się i mówisz,
don't worry be happy i do przodu.(...)"

Shyque

Wbiłem na chwile na server i wygląda to nie aż tak tragicznie :) Ale balans daggerów by się przydał :)

novy221

Cytat: Shyque w Styczeń 09, 2011, 02:38:14 PM
Wbiłem na chwile na server i wygląda to nie aż tak tragicznie :) Ale balans daggerów by się przydał :)

Dokładnie z tymi daggerami to przegięcie  :x

Subtlety

chcialem wbic, bo patrze online jest. wszedlem w login byl server ON i za chwile OFF.
no nic poczekam

edit: po 5 minutach byl online, znow wszedłem i znow OFF ;p

jyqx

Do tych co uwazaja ze balans daggerow by sie przydal xD ---- Idzcie na jakiegokowiel offa ale potem nie placzcie ze dostajecie za 10 k od daggera :P
Jyq=WejdeCiDoWanny

thx mpxx24

Duralex

Cytat: jyqx w Styczeń 09, 2011, 06:06:58 PM
Do tych co uwazaja ze balans daggerow by sie przydal xD ---- Idzcie na jakiegokowiel offa ale potem nie placzcie ze dostajecie za 10 k od daggera :P
To ty idź na jakiego kol wiek offa, grałem na rpg który posiada pliki off i nigdy tankiem nie dostałem od daggera bez atri za 15k

haran

Ten serwer to scierwo. Tu się nie da grac melee fighterem, bo do nuka nawet się nie dobiegnie. Co do daggera, w secie +10 i atri dostałem od TH za 10,5k (tank).

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

mariucha

Od polskich serwerów gorsze są chyba tylko litewskie, jak np. ten. Chciałem wbić potestować a tu kupa, nie da się pomimo, że na stronie server online i niby 58 graczy. SHIT.

Duralex

20h na serwerze w plece nie bede grał na czymś gdzie mając 200 resist dark i bizu +15 obryw od necro z dsa za 2k
to jest n/c

elando1

Cytat: Duralex w Styczeń 09, 2011, 06:10:34 PM
Cytat: jyqx w Styczeń 09, 2011, 06:06:58 PM
To ty idź na jakiego kol wiek offa, grałem na rpg który posiada pliki off i nigdy tankiem nie dostałem od daggera bez atri za 15k
Podobaja mi sie argumenty typu idz sobie na offa. Sam gralem daggerem na rpg i nawet w zwyklych tankow w s nie walilem duzego dmg a mialem skille aq attry takze wiem. Jedyne co to walilem w magow calkiem spory dmg ale jak mieli dobry sprzet to tez dosyc ciezko bylo aczkolwiek tu sie rozchodzi bardziej o to co Ty masz na daggerze a nie o to co ma twoj przeciwnik(oczywiscie w pewnych granicach).
asd

jyqx

no daggerzy ktorzy bija w tanka za 10k sa przesadzeni chodzilo mi o te 10 (dagger vs mage/light user):P Teraz testuje nowy server moze pozniej zrobie prezentacje.http://l2.arkanus.lt/informacija.php zobaczcie czy watro ...
Jyq=WejdeCiDoWanny

thx mpxx24

kukiman

Na serwerze się wiele teraz zmieniło, jak masz full resy i +16 armorka <lighta mam> to daggerzy bija po 1k-2k :), polecam strasznie!! w 2-3 godziny grania full itemki +20 z ressami

Rafka

Kuki i dodaj ze zmienil sie jeszcze online ze 100 teraz widzialem max 30

jyqx

hmmm... wrocilbm tam ale nie chce mi sie farmic dla 30 osob zeby z nimi robic PvP
Jyq=WejdeCiDoWanny

thx mpxx24

Rafka

Cytat: jyqx w Styczeń 12, 2011, 05:21:02 PM
hmmm... wrocilbm tam ale nie chce mi sie farmic dla 30 osob zeby z nimi robic PvP

Ten serwer co pisales juq nie lepszy wbilem 5 min i juz dc ;S