Problem z obracającą sie kamerą!

Zaczęty przez jacher, Marzec 04, 2006, 12:12:02 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

jacher

Pare dni temu sciagłem wkońcu update z C3 na C4,  [wczesniej sciagłem całego C4 ale oczywiście wyskoczył error i nie szło tego niczym rozpakowac] Gdy już wszystko było gotowe zalogowałem się i weszłem do gry na serwerze Eureka. W tym momencie jeszcze wszystko bylo ok. Stwierdzilem ze musze zmniejszyc rozdzielczość dla wiekszej płynności gry.Ustawilem więc i zatwirdzilem opcje jednak w tym momencie zaczęły sie juz problemy... ale nie z grafiką tylko z kamerą która od tej pory kręci sie cały czas wkółko uniemożliwiając normalną gre. Nic nie pomogło wyjscie z gry ani reinstalacja bo za każdym razem gdy wchodze do gry mam ten sam problem :( Nie wiem kompletnie czemu to sie dzieje i jak to wyłączyć. Prosze o jakies sensowne rady bo zastanawiam sie już nad całkowitym usunieciem gry i ponownym jej zainstalowaniu. Prosze nie piszcie mu rad typu "zobacz czy nie masz wcisniętego jakiegoś klawisza na klawiaturze"Jak na razie tylko takie rady usłyszalem a wiem ze to nie z winy klawiatury bo odłączylem ja by sprawdzic. Kamera dalej kreci sie jak szalona przyprawiając mnie normalnie o zawrot głowy :/
POMOCY... HELP

No.1

Options ->game-> wylacz GAMEPAD a obracac kamera sie przestanie CZARY hyhhyhyyh

ainaarwen

u mnie tez tak bylo, ale po restarcie l2 juz dziala

System

wystarczy  ze pada wylaczysz...ja mialem joy pada podlaczonego i tej opcji juz nie bylo
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

jacher

Wielkie dzieki :) Wkońcu moge grac :D  Wielu rzeczy probowalem a rozwiazanie bylo banalne. Jeszcze raz dziex