Co słychać na DN?

Zaczęty przez Nerdil, Styczeń 03, 2011, 03:33:51 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

IlikePlacki

Z niektorymi sie zgodze DN upada, ale da sie tam pograc jezeli grasz z kumplami. Ja gram tam kilka miechow i powiem ze atmosfera jest zaje.....
Biniu - He/Wk  79lvl
Clan-BenarePL
Ally-blood
Pro kille nukerów

pardi

Cytat: Margrit w Styczeń 07, 2011, 08:37:54 PM
Cytat: credo w Styczeń 06, 2011, 12:01:27 PM
zastanawiam sie nad rpg club x15

Jak tylko masz dobrego kompa to polecam, do 11k online widziałem (niech będzie, że 4k to sklepy i boxy to i tak daje niezły wynik) Zacząłem tam grać ale niestety mój sprzęt nie wyrabia, więc rzuciłem to w cholerę.

Ps. tak poza tematem gra ktoś na ps3???
[/quote]
co ma sprzęt do tego serwera :P ?

ja gram na ps3
@PSN: pardinek
pogram: bc2, bf3, mw, mw2, mw3, bo, bo2, moh, moh wf,  fifa11 pogram !

HellSign

Cytat: IlikePlacki w Styczeń 13, 2011, 05:27:21 PM
Z niektorymi sie zgodze DN upada, ale da sie tam pograc jezeli grasz z kumplami. Ja gram tam kilka miechow i powiem ze atmosfera jest zaje.....

L2 umiera, to ostatni rok IMO ...
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Margrit

Cytat: pardi w Styczeń 14, 2011, 01:24:41 PM
Cytat: Margrit w Styczeń 07, 2011, 08:37:54 PM
Cytat: credo w Styczeń 06, 2011, 12:01:27 PM
zastanawiam sie nad rpg club x15

Jak tylko masz dobrego kompa to polecam, do 11k online widziałem (niech będzie, że 4k to sklepy i boxy to i tak daje niezły wynik) Zacząłem tam grać ale niestety mój sprzęt nie wyrabia, więc rzuciłem to w cholerę.

Ps. tak poza tematem gra ktoś na ps3???
co ma sprzęt do tego serwera :P ?

ja gram na ps3
[/quote]

Dużo ja gram na laptopie mam 1.73 ,gf 7300 i 2gb ddr2 i mi nie wyrabia, jak się zaczyna dogrywać giran to klota.

Ps. pm DlugiChudyLoLo nick z infi i na ps3 może jak co to pogramy w coś w sieci :D

djk_25

Cytat
L2 umiera, to ostatni rok IMO ...
skąd takie informacje? napisz, bo jak tak to nie warto tworzyć nowych postaci i inwestować w nie czasu.

Decimus

kto uważa że Dn umiera to niech tam nie gra i tyle, a przepowiednie zatrzyma dla siebie, DN "umiera" już kilka lat i coś umrzeć nie może a atmosfera nadal jest tam zajebista

Elvin

Cytat: Decimus w Styczeń 14, 2011, 09:53:39 PM
kto uważa że Dn umiera to niech tam nie gra i tyle, a przepowiednie zatrzyma dla siebie, DN "umiera" już kilka lat i coś umrzeć nie może a atmosfera nadal jest tam -_-'
No właśnie "umiera", czyli wije się w agonii.
A jak uważasz, ze atmosfera jest tam zajefajna... o losie, trzeba bylo grac tam 5-6 lat temu, teraz to tam na mój gust wieje rybą.

Decimus

Gram jakieś 4 lata już na DN i nie narzekam jak co niektórzy

ViveN

Te 5+ lat temu kiedy Dn był w okresie swietnosci online był taki jak na cerberusie pamietam ze jak zaczynalem wszedzie bylli ludzie  :)

djk_25

fajnie się gra na DN to fakt. próbowałem wielu serwerów, ale zawsze wracam na DN. szkoda tylko, że serwer stanął w miejscu na hellbondzie. trochę zazdroszczę innym serwerom dynasty platinum, vesperów i innych nowych gadżetów. DN może nie umiera, ale na pewno zatrzymał się w miejscu już dawno temu i nie zapowiada się, aby ruszył choć odrobinę do przodu.  wiele rzeczy na DN nie działa i raczej działać nie będzie. admini nic już nie robią, serwer stoi bo stoi. wielka szkoda.

Decimus

właśnie że się mylisz bo na DN od jakiegoś czasu wzięli się admini do roboty, usprawniają serwer i poprawiają błędy, przyjdzie też czas i na nową kronikę

djk_25

obyś się nie mylił, bo nie uśmiecha mi się zaczynać od nowa [chociaż niczego takiego się jeszcze nie dorobiłem, bo nie jestem donatem] na jakimś retailowym serwerku nez subek łączonych i innych dragonowych rzeczach :)