L2 ICE - [Medium] - x10 Interlude

Zaczęty przez cymbal, Grudzień 28, 2010, 08:20:50 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

LelOO

Cytat: SWIR23 w Styczeń 15, 2011, 07:50:35 AM
Cytat: LelOO w Styczeń 15, 2011, 02:11:09 AM
heh, podaj mi chodź jeden argument dlaczego l2 net miałby nas oszukiwać ?? a co do oszukiwania administracji z ilością online na serwerze, to z pewnością maja na celu przyciągnięcia większej liczby graczy. powiedz po czym poznajesz 600 a 1k ?? jestem ciekaw twoich filozofi

po czym ? myslalem ze to wystarczajaco jasno napisalem .... nie gram w l2 od wczoraj i potrafie rozruznic 600 online od 1000+ a najlepiej zamiast odpalac boty bys po miastach sie przelecial i sam sie przekonal ze 600 online to zdecydowanie nie ten online :)

człowieku ja się z tobą kłócił nie będę  :/ mówie co widziałem na liczniku w którego bardziej wierze niż w podkręcane liczniki różnych serwerów, ty określasz online po tym ile ludzi jest w mieście to gl, może w końcu wyjdź poza miasto, zresztą w tym temacie jest gdzieś mój screen z onlinem, i jakoś dziwnym trafem nigdy nie widziałem na stronie serwera że online jest poniżej 1k no chyba że świeżo po resie

jh0ri

Jest jak jest wiec nie wiem o co halo.
Czy podwiekszaja licznik czy nie to i tak jest jedyny taki server na rynku.
Тихий!!! Тихий!!!

Seyonne

witam potrzebuje dla kolegi zdobyć IP servera Ice, wie ktoś jakie ono jest? Bo jakoś nie mogę sobie proadzić

maly232

Cytat: Seyonne w Styczeń 15, 2011, 03:38:05 PM
witam potrzebuje dla kolegi zdobyć IP servera Ice, wie ktoś jakie ono jest? Bo jakoś nie mogę sobie proadzić
hahaha

Uruchom L2 wpisz Pasy , jak będzie regulamin nic nie rób,kliksj Start>Urochom>CMD>netstat -n

Port 2106 pokazuje IP serwera.
Cytat: technics1990 w Październik 29, 2010, 08:33:46 PM
Head admin z Rosji dlatego lt strona
admin to ja

SWIR23

Cytat: Seyonne w Styczeń 15, 2011, 03:38:05 PM

jesli do jakiegos bota to gz gl gf :D Gm cos pisal o wykryciu botow i jailu za powturke ban :)

lelOO wierz tam swoijm l2netom ja wole zaufac doswiadczeniu ;) , odnosnie wyjscia z miasta to zostawie to bez kometarza  hahaha hahaha

virek3

Jak mozna odpalic offline shop na tym servie?

spiety

mam problem mam ciagle pink 500 ;/ od razu mówie to nie wina mojego neta bo na rpg jak wbijam mam 60 i nie laguje ;/ mial ktos podobny problem ?

Sheani

Cytat: virek3 w Styczeń 15, 2011, 06:52:10 PM
Jak mozna odpalic offline shop na tym servie?

kupujesz odpowiedni item w grocery
Castani

MYLFF

wszystko spoko ale ten drop x1 to przesada :x oby to szybko zmienił :>

twoja zawiść twoją własną głupotą

necrosman

ktos moze wstawic ss z oczywistym licznikiem ludzi na serwie chodzi mi o screena z widomym online l2control itp. Mam watpliwosci co do wiarygodnosci licznika na stronce oficjalnej a waham sie czy nie pograc na tym serwie

mcveigh

Licznik jest na stronie serwera i dziala poprawnie :)

HellSign

Total Players Online : 2200

Spory sukces, Interlude&między narodowy.
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Magnets

Cytat: LelOO w Styczeń 15, 2011, 02:51:02 PM
Cytat: SWIR23 w Styczeń 15, 2011, 07:50:35 AM
Cytat: LelOO w Styczeń 15, 2011, 02:11:09 AM
heh, podaj mi chodź jeden argument dlaczego l2 net miałby nas oszukiwać ?? a co do oszukiwania administracji z ilością online na serwerze, to z pewnością maja na celu przyciągnięcia większej liczby graczy. powiedz po czym poznajesz 600 a 1k ?? jestem ciekaw twoich filozofi

po czym ? myslalem ze to wystarczajaco jasno napisalem .... nie gram w l2 od wczoraj i potrafie rozruznic 600 online od 1000+ a najlepiej zamiast odpalac boty bys po miastach sie przelecial i sam sie przekonal ze 600 online to zdecydowanie nie ten online :)

człowieku ja się z tobą kłócił nie będę  :/ mówie co widziałem na liczniku w którego bardziej wierze niż w podkręcane liczniki różnych serwerów, ty określasz online po tym ile ludzi jest w mieście to gl, może w końcu wyjdź poza miasto, zresztą w tym temacie jest gdzieś mój screen z onlinem, i jakoś dziwnym trafem nigdy nie widziałem na stronie serwera że online jest poniżej 1k no chyba że świeżo po resie

Osobiście przed wipe sprawdzałem online l2netem i był jak by x2 np.(L2net 600)(Strona 1200) Nie jestem w 100% pewny czy l2net aby dobrze pokazuje na nowym serwerze niestety dziala tylko opcja ig tego bota więc nie wiem jak jest teraz. I tutaj musze pochwalić serwer co do botów nie działa acp l2control walker divnity ogólnie za każdy program ingerujący w gre dostaje sie automatycznie bana trzeba się było troche napocić aby odpalic l2net ale mam nadzieje że załatają i to

Seyonne2

No mi się nie udało nic>
Jak na razie serwer został zhakowany więc pewnie już padnie ;<

SWIR23

aktualnie server off  :( :(  przenosza dane na server w usa z leprzymi zabezpieczeniami z tego co wyczytalem :)

ps. chodzi plotka ze to Polacy z l2 middle earth ddsuja server bojac sie upadku serva na którym graja

pozostaje czekac i sie wyspac :D

hmmmmm dziala juz :D

Rzarziel

Serwer obecnie jest stawiany na lepszą maszyne przez co bedzie trzeba sciagnac nowego patcha.( juz trzeciego)
oby tym razem było dobrze ;]

p.s drop rate jest  -_-'any
Naia:
Fanning - Sigel Knight 9x - Retired
Chronos:
Resider - Sigel Phoenix Knight 102/99/80/80 - Retired
Lilith:
Resider - Sigel Knight 9x- Retired
Ramona:
Raindays - Othell Adventurer 99/99/80/80 - Retired
Resider - Feoh Mystic Muse 99/99/80/80 - Retired
Skelth:
Resider - Dark avenger 4x - Active
Rzarziel - Warcryer 4x - Active

mcveigh

fart200

jh0ri

Ja sobie pogrywam potym jak FirePoint mi nie dziala.
I powiem tak jest sporo klanow.
Nie widac na razie B .grade
Gracze w okolicy 50-60 LvL'a
Gm stara sie wszystko ogarniac ale nie zawsze mu to wychodzi.
No i co najważniejsze jest to Interdlude bez nie konczacej sie farmy i ten klimat.

Mi sie podoba
Тихий!!! Тихий!!!

MYLFF

ahahhahahah B grade już by chciał :D jak tam wcale matsy nie leca :D mam 52 i po 8 coal itp. ;d Nie gram już z 2 dzień bo to trochę głupstwo :> Ale widzę jest nius ze po restarcie będzie niby już wszystko naprawione, nie wiem czy już był ten restart sprawdzę za niedługo jak to wyglada :) Jak będzie dobry drop to jak najbardziej polecam !

/dalej nic nie leci :x czekam na rebot.

SWIR23

Cytat: MYLFF w Styczeń 19, 2011, 11:11:51 AM
ahahhahahah B grade już by chciał :D jak tam wcale matsy nie leca :D mam 52 i po 8 coal itp. ;d Nie gram już z 2 dzień bo to trochę głupstwo :> Ale widzę jest nius ze po restarcie będzie niby już wszystko naprawione, nie wiem czy już był ten restart sprawdzę za niedługo jak to wyglada :) Jak będzie dobry drop to jak najbardziej polecam !

/dalej nic nie leci :x czekam na rebot.

drop dla kazdego jest taki sam :) wiec jak dla mnie jeszcze lepiej noobki nie pozbroja sie za szybko :) a odnosnie dropa to zosal widocznie swiekszony i tak :)

MYLFF

jh0ri

Drop został powiekszony z ostatnim restartem .
Ze spoila w CT lecialo 1cl teraz leci 3, z dropa tak samo 1-4 matsow wiec nie wiem w czym problem...
Ale gorzej jest z quest rate ale to juz inna bajka
Тихий!!! Тихий!!!

janekv3

Spoko serwer na początku miał problemy ale teraz gra się super 2k+ online i rośnie.

0wn3d

Cytat: jh0ri w Styczeń 19, 2011, 11:43:03 AM
Drop został powiekszony z ostatnim restartem .
Ze spoila w CT lecialo 1cl teraz leci 3, z dropa tak samo 1-4 matsow wiec nie wiem w czym problem...
Ale gorzej jest z quest rate ale to juz inna bajka

Drop SB nadal jest tak chujowy że szkoda gadać, godzina na EV i żadnego SB.