Jak blyskawicznie sciagnac C4 ?

Zaczęty przez hardc0re, Marzec 02, 2006, 07:17:53 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

hardc0re

Witam
Wszyscy wiemy, ze ftp lineage2.com jest zawsze zajete, wiec pewnie kazdy z was szukal jakiegos zastepczego mirrora. Imo najlatwiej jest sciagnac przez fileplanet.com (tak, tak, wiem, link jest jak byk na stronie). Problem polega na tym, ze nie da sie sciagnac plikow z tego serwisu bez posiadania odpowiedniego programu :)

1. Rejestrujesz sie na stronie www.fileplanet.com
2. Sciagasz i instalujesz Download Manager ( link jest na prawym panelu)
3. Sciagasz L2 >_<

DM jest programem specjalnie napisanym dla potrzeb fileplanet. Jego najlepsza funkcja jest mozliwosc spauzowania, lub ponowienia sciagania z FP bez stracenia pliku ( tak wiem, na flashget i wielu innych programach jest taka funkcja, ale w FP trzeba sie laczyc przez serwery >_<)

Pozdrawiam
Vivos voco, mortuos plango, fulgura frango ![/size]

Heinen

Czyli nawet jeśli sie komp zresetuje to i tak bede ten plik mial ?

ainaarwen

tak pewnie bedziesz mial, zreszta taka funkcje masz tez kazdy inny download manager

Heinen

Hehe tylko ze na tym downloadzie nie da sie wlaczyc flashgeta albo getrighta. Niezle idzie z tego download managera. Sciaga mi 44kB/s a mam tylko 256kbit/s

hardc0re

to ladnie podziekujcie moze, co ? :d
Vivos voco, mortuos plango, fulgura frango ![/size]

Heinen

Armagedon

mam pytanko z innej beczki czy mozna z l2c3 zrobic uptade na c4 plz nie chce mi sie sciagac gry plz o szybka odpowiedz z góry thx

ainaarwen

odsylam do IDENTYCZNYCH teamtow o update do c4, btw update sciaga sie tak samo dlugo (jesli nie dluzej) niz sam klient

Tyr

No i muszę wspomnieć o transferze... nieiwem jak to działa :) ale ja mam NEO256 (max. transfer 30kb/s), a tutaj ściagało się 40, 50, 60kb/s ale zazwyczaj pomiędzy 40-50 :)
Lineage 2 Classic EU

Kirdan

Ja to zrobiłem tak:

Nie bawiłem się w Fileplanet tylko bezpośrednio zasysałem z servera lineage2.com za pomocą flashgeta. Oczywiście tam też nie obyło się bez kolejki  ale wystarczyło ustawić limit powtórzeń na 2 sek i czekać. Oto wynik:
http://img.photobucket.com/albums/v465/TomalaJones/FG.jpg

System

"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

ainaarwen

o fuck! kirdan ty to masz szczescie  :)

Armagedon

ej podajcie jakies stronkie skad mozna sciagnac c4 ponuiewaz stronka www.lineage2.com nie dziala pppppllllllllzzzzz

Armagedon

jakim programem trzeba otwierac l2c34 poniewaz kumpel ma winrar i mu wyskakuje blad

Heinen

Eeeeee Kirdan jaki ty masz internet ?

Tyr

Lineage 2 Classic EU

Dohid

hehe, nie chwaląc się ma taki sam jak ja ;) A co do flashgeta to faktycznie najprostrzy sposób, po co kąbinować.

Xavierr

Cytat: Armagedonjakim programem trzeba otwierac l2c34 poniewaz kumpel ma winrar i mu wyskakuje blad

WinZip 10 na przykład
You watch the world exploding every single night
Dancing in the sun a newborn in the light
Say goodbye to gravity, say goodbye to death
Hello to eternity I'll live for every breath

baranex

jak ustawic we flash get limit powtorzen na 2 plz o pomoc bo nie moge sciagnac l2 c4

Kirdan

Wejdź w opcje i w zakładke Połączenie.

W tej zakładce, w czasie oczekiwania ustaw Powtórzenie opuźń. na 2

baranex

wielkie dzieki

Kirdan JESTES wielki gratuluje pomyslowosci sciagam z pred 250 + klb/s

podziwiam cie RESPECT 4you !!!

Dymek69

Ja wpisuje adres tp://l2clientdownload.lineage2.com/Chronicle04/L2_C4_Installer.zip i dupa nie moge sciagnac przez FlashGeta pisze, że ZŁE DANE ;/
Knowledge Reigns Supreme Over Nearly Everyone

nostro

ja tam polecam stronke www.thepiratebay.org tam jest c4 na darmowym serwerze tam właśnie gram i spoko klimacik i w ogóle dużo polaków którzy chętnie ci pomogą. Pozdro

Kirdan

WarHammer

mi kiedys przyspieszyl do 5k i czymalo sie tak ptrzez 10 min :) to zalezy od szcescia
EDIT by Shaman: skasowalem sygnature i wystawiam ostrzezenie za syga niezgodnego z regulaminem. Mozesz wstawic innego w to miejsce i skasowac moj edit