Luźne Rozmowy o Serverze

Zaczęty przez e2rdos, Grudzień 10, 2010, 09:37:06 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

OsamaInAden

Nie ma lipy- co za spinka! Rocket Fuel wam sie skonczyl czy co?
Swoja droga wiadomo co jest z serwerem juz? Ktos cos wyczytal ciekawego? Jakies wyjasnienia?
(nie znam ruskiego)

Bubacz

Cytat: FusoYa w Styczeń 22, 2011, 09:03:04 PM
Skończcie spamować i lepiej powiedźcie co jest z serwerem :P

Nie działa i nie wiedzą kiedy im się uda im sprawić, żeby zadziałał :<
---
ShiningWill - Me haz shield!

Leeyon

l2 eu Core player...

carlos_69

Jako, że wszyscy tzw moderatorzy mają w d... swoją pracę ponawiam prośbę o oczyszczenie tematu z postów nie związanych z serwerem Van Holter

Ciekawe czy all nasi pseudo moderatorzy zareagowaliby podobnie gdybym w topicu http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,40691.0.html ogłosił, że lepszym rozwiązaniem dla nuków z tego consta jest gra na Van Holterze.

P.S.
Ok dodam od siebie jeszcze jedno:
Mięliśmy Leppera i Giertycha za vicepremiera, nie dziwcie się więc, że mamy Acid'a i Mściciela za modów tego forum.
Good night wszystkim :)

Mscici3l

zal mi cie :(
twoje porownania sa nadzwyczaj nie trafione bo pragne przypomniec ze tamten gracz jest/byl nowy i ja nie mialem na celu odbierac go komus...no prosze was
btw.kolejnym failem z twojej strony jest link do tematu kaczora, tamto pt wlasnie wrocilo z van holtera

ps. twoje uwagi do acida i mojego moderatora nie wymagaja chyba komentarza...(user ktory pojawil sie z... no wlasnie skad? chce zablysnac na forum hatem do modow? syndrom dzisiejszych celebrytow ?
Lineage 2 official server Luna
Msciciel - Ghost Hunter 83/75/75/73- BANNED
Lineage 2 official server Lancer ru:
Msciciel - Sword Muse 82/75/75/68 - SOLD
NomoreQQ - Soul Hound 82/75/75/75 - SOLD
ErrOrCrC - Grand Khavatari 85/80/75/75 - SOLD - 6x Hero

carlos_69

Chyba żartujesz, albo masz  syndrom megalomanii.
Osiągnięcie wieku 15 lat nie oznacza automatycznie świadectwa dojrzałości, musisz się czymś wykazać.
Jak do tej pory wzbudzasz raczej negatywne odczucia, ale cóż co najważniejsze dla Ciebie, że parkując na miejscach dla niepełnosprawnych nie dostaniesz mandatu. Tak 3maj.

Mscici3l

Popros mamusie do komputera, moze przeczyta i wytlumaczy ci moj post.
Megalomania ma sie nijak do mojego poprzedniego posta
btw. pisales dobranoc a jeszcze na forum bazgrolisz?

TakWiem

Cytat: pokit w Styczeń 22, 2011, 07:17:00 PM
Cytat: TakWiem w Styczeń 22, 2011, 05:51:40 PM
Przez moje CP przewinęło się łącznie około 25 osób niektórzy wytrzymywali na " przymusowej postaci" 2 tygodnie , niektórzy troszkę dłużej. Ciężko znaleźć CP gdzie brakuje postaci jaka che się grac, albo znaleźć ludzi do całkiem nowego party. Pograj chociaż pól roku, i przekonaj się

haha to dobre cp jak 25 osób Ci przez pt sie przewinęło, co ty ich w gludin szukasz?

Głownie randomy z forum......

carlos_69

Cytat: Mscici3l w Styczeń 23, 2011, 12:28:00 AM

Twój płacz jest zrozumiały.
Nie wszystko można kupić. jak dorośniesz to zrozumiesz

sobek

Cytat: sobek w Styczeń 22, 2011, 02:36:42 PM
Cytat: TakWiem w Styczeń 19, 2011, 03:56:57 PM
2 sprawa większość polaków na lancerze to postacie 80+ serwer stoi 2 lata, wiec kaza ci szybko ich gonić nowa postacią, albo dadzą jakaś w comonach na lvlu 76....

Nie ma jak glosic farmazony...
Ja zacząłem 2 tygodnie temu, gram DD, jestem w klanie, expie tylko w party, mam 71 lev, razem staramy sie stworzyć kolejnego consta, na TW klan pomogl mi zdobyc 41 badges, 6k fame, spotkałem sie z duzą życzliwością itp.
Sprawa jest taka, jest ktos chce i sie stara ten znajdzie miejsce dla siebie w klanie, dzieci neo, trole, nie ogary nie koniecznie.

OMG 2 tygodnie gratuluje, tu mnie masz bo ja na lancerze grałem hmmm 1,5 roku prowadząc CP. W sumie to zgaduje bo co ja tam mogę wiedzieć. Przez moje CP przewinęło się łącznie około 25 osób niektórzy wytrzymywali na " przymusowej postaci" 2 tygodnie , niektórzy troszkę dłużej. Ciężko znaleźć CP gdzie brakuje postaci jaka che się grac, albo znaleźć ludzi do całkiem nowego party. Pograj chociaż pól roku, i przekonaj się
Cytat: sobek w Styczeń 22, 2011, 02:52:20 PM
Cytat: TakWiem w Styczeń 22, 2011, 12:30:43 PM
Cytat: Daglas w Styczeń 22, 2011, 11:42:22 AM
Chyba pytającemu chodziło o polskie klany na ruoffie. Powtórzę, skoro nie ma polskiego klanu na VH, to czy osobie pytającej napisałbyś:
A) nie ma polskiego klanu kropka
B) polski klan jest na lancerze dlatego lepiej żebyś tam poszedł
Albo ja źle interpretuje jego zapytanie, albo ty na sile starasz się udowodnić coś innego...
A) pisał w dziale vana, jakby ktoś napisał w dziale lancera, a na vanie był by polski klan nikt by o tym nie wspomniał. Bo i po co?
B) Gdzie pytający wspominał coś o całym ruoffie? patrz punkt A
C) Skąd mógł wiedzieć z4e ich nie ma? jakby wiedział to by nie pytał lol?
D) Dostał odpowiedz iż takich na nim nie ma
E) po co na siłę lancerowcy starają się przekręcać fakty i dopisują ukryte znaczenia w zapytaniu których tam nie ma? , a nie potrafią się przyznać do błędu?

hmn to może z innej strony idziesz do sklepu komputerowego po dysk twardy 500Gb. Sprzedawca informuje Cie:
a:) - nie ma
b)  - u nas nie ma ale obok w sklepie maja na pewno.

Która odpowiedz jest wg Ciebie bardziej przyjazna potencjalnemu klientowi?

Jak dla mnie czepianie sie Msciciela w tym konkretnym przypadku to jak "pretensje do garbatego, że ma proste dzieci"

jak to jest naprawdę....

Podejrzewam ze nikt by się go nie czepił, jednak że jeden z moderatorów którym również jest mściciel usunął podobne wypowiedzi w dziale lancera gdzie sytuacja była odwrotna. Mianowicie próba "zareklamowania" van holtera przez ów graczy uznając te wypowiedzi za spam. I Ci sami moderatorzy przyszli do nas i zrobili dokładnie to samo co my w dziale lancera, z ta różnica ze to co oni napiszą nie jest już spamem
PS, dysk bym kupił przez sklep internetowy....
heheh po 1 dzięki.
Gratki gry na l2ru przez tyle czasu, gratki ogarniania CP, oczywiście ze ciężko znaleźć miejsce w CP (zwłaszcza przy założeniu iż nie chce się ktoś dopasować a po prostu grac klasa DD), jednak pomimo wszystko argument, iz trzeba pograć pól roku aby mieć pojecie jakoś do mnie nie wtrafia. Moj post dotyczył aktualnej sytuacji na Lancerze w OC (dałem jako przykład siebie).
Odnosząc się do zachowań, bezstronności moderatorów, powiem wprost admin, moderator powinien być "stały" w swoich wizjach moderacji, w decyzjach, itp. Nie chce mi sie sprawdzać czy faktycznie któryś z moderatorów był stronniczy ale wierze na słowo. (nie popieram ludzi którzy zmieniają zdanie w zależności od tego z której strony wiatr wieje)
Co do "czyszczenia" topików to jestem zdecydowanie przeciwny. Kiedyś notorycznie udowadniałem pewnemu ludzikowi o nicku Kard, iz hipokryzja ma któtkie łózki ale niestety nie zawsze admini pisanie prawny w topicu o tym klanie uważali za właściwe dla tego miejsce.

Mscici3l

Cytat: carlos_69 w Styczeń 23, 2011, 12:38:02 AM

...nie, nie znize sie do twojego poziomu. Dobranoc

carlos_69

Cytat: Mscici3l w Styczeń 23, 2011, 12:53:14 AM
Cytat: carlos_69 w Styczeń 23, 2011, 12:38:02 AM

...nie, nie znize sie do twojego poziomu. Dobranoc
Dobranoc.

Rano jak wstaniesz zapytaj mamę o podstawy ortografii... wiem, że będziesz to miał dopiero za kilka lat jak pójdziesz do gimnazjum, ale jako mod tego forum wypadałoby pisać poprawnie po polsku (pkt 14 regulaminu).

btw Twoje żałosne wypowiedzi nic nie wnoszą do tego tematu.
Chcesz trollować to, to trolluj, ale gdzie indziej. Tutaj jesteś modem, i masz inne zadanie, to chyba nie jest zbyt trudne do pojęcia nawet dla osoby o takim IQ jak Twoje

Arimas

Przez moje CP przewinęło się łącznie około 25 osób niektórzy wytrzymywali na " przymusowej postaci" 2 tygodnie , niektórzy troszkę dłużej. Ciężko znaleźć CP gdzie brakuje postaci jaka che się grac, albo znaleźć ludzi do całkiem nowego party. Pograj chociaż pól roku, i przekonaj się

haha to dobre cp jak 25 osób Ci przez pt sie przewinęło, co ty ich w gludin szukasz?
Jak się nie wie o czym się gada to lepiej nie gadać  :oops:  :noob:

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Polopiryn

Wy tu zrobicie za 2 dni, drugi dział RPG-Club. Brakuje tylko Raziela i spółki (bez urazy).

Po co kłótnie z modami skoro i tak nie wygracie? Jedyną metodą to pisanie do administracji.... Ino jak Kaczyński do Tuska, byle go błotem obsypać, a samemu się nie po brudzić.

Poczekamy do końca miesiąca i będzie drugi dział rpg, mogę się założyć :P.
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

pokit

Cytat: Arimas w Styczeń 23, 2011, 01:06:54 AM

Jak się chce gadać to trzeba tak gadać żeby było wiadomo o co chodzi  :oops:  :noob: dla mnie jeżeli przez pt przewija sie 25 osób w przeciągu roku to z tym pt jest coś nie tak :d

Arimas

Cytat: pokit w Styczeń 23, 2011, 03:03:33 AM

Jak się chce gadać to trzeba tak gadać żeby było wiadomo o co chodzi  :oops:  :noob: dla mnie jeżeli przez pt przewija sie 25 osób w przeciągu roku to z tym pt jest coś nie tak :d
Nie moje wina, że nie orientujesz się o jakim pt mowa...

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

pokit

Cytat: Arimas w Styczeń 23, 2011, 05:10:47 AM
Cytat: pokit w Styczeń 23, 2011, 03:03:33 AM

Nie moje wina, że nie orientujesz się o jakim pt mowa...

Orientuje się o jakim pt mowa i co to zmienia?  :o

TakWiem

Hmm no 25 a party jak party miało lepsze lub gorsze dni, z czego 90% z tych 25 to zmiany na klasach BD, SwS i OL, reszta składu była mało zmieniana. I było to constant magów które było jako jedyne na obecne czasy, co jeszcze bardziej utrudniało sprawę... I to party nie przeszło jak większość z innego serwa, nie graliśmy od 1 lvla razem, zlepiałem powoli i w bólach ludzi którzy chcieli pograć magami , gdzie poza party ryuzaku które odeszło nie istniało żadne. Potem razem z Chiniolem udało nam się coś z tego stworzyć, nie było magow, bd, sws których trzeba było wykoksać od podstaw, przeważnie dawali rade do 60 lvlu, potem odkupowaliśmy postacie, szukaliśmy nowych driverow którzy po raz pierwszy grali na offie wytrzymywali na tych ratach do miesiąca, potem trzeba było szukać kolejnego drivera i tak w kolko....

Dorianetti

Sobek a ty przypadkiem nie grales na lunie?  :o

nadszedlkoniec

Nie mozecie w 1 dziale pisac o tym jak to moby uciekaja? chyba po to jest dzial lancera.

Po co zasmiecac kolejny dzial?

Neural

Cytat: Dorianetti w Styczeń 23, 2011, 01:07:31 PM
Sobek a ty przypadkiem nie grales na lunie?  :o
No pewnie, że grał razem ze mną :D
Cytat: nadszedlkoniec w Styczeń 23, 2011, 02:31:09 PM
Nie mozecie w 1 dziale pisac o tym jak to moby uciekaja? chyba po to jest dzial lancera.

Po co zasmiecac kolejny dzial?

Donq??
S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

Dorianetti

A to tu sie podzialiscie i jak tam znalezliscie juz sposob na bota zeby wam go nie banowali na rusku? Bo kiedys z tego co wiem pare waszych trainow sie wykoleiło   :D

Alarion

Dorian, jesteś aż takim kretynem, czy takiego udajesz?

Co z tego że botowali na ofie (ja też i co w związku z tym?). Grałeś na Lancerze i po samym przykładzie donkutasso powinieneś wiedzieć, że nawet jak odpalisz bota, to góra po kilkudziesięciu lvlach (o ile nei od ręki) dostaniesz bana. Neural gra u mnei w PT i jakoś nie widziałem by kto kolwiek ode mnei botował.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Dorianetti

Hamuj Analion bo nie do ciebie pytanie było gówno mnie obchodzi kto gra u ciebie i najmniej mam ochote na polemike z takim pajacem.
czekam na odpowiedz tego kogo pytałem a tobie nic do tego

Alarion

a co ci do tego kto botował na innym serwerze? Botowali, jak 90% graczy na ofie, a tu 99% nie botuje. Chyba, że póki co waszym VH zanim się porządnie za boty wezmą, bo to początek serwera.

A co do polemiki, to i tak cię na nią nie stać, so...?
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker