Odp: /epic phail - Shoutbox

Zaczęty przez RazielIII, Grudzień 27, 2010, 03:13:24 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Paskudny

Cytat: Tyumio w Styczeń 25, 2011, 03:21:36 PM
Cytat: Paskudny w Styczeń 25, 2011, 03:13:27 PM
Cytat: Alarion w Styczeń 25, 2011, 01:22:34 PM
Lentron, do końca się z tobą nie zgodzę. Ja stawiam od łuższego czasu tezę, że właśnie takich graczy co ci nie pasują swoim zachowaniem i robią z siebie factorów wannabe (zazwyczaj max przez pierwsze 2 miechy po czym i tak 90% z nich failuje i zmienai serwer, a cała reszta po zdominowaniu serwera zmienia go i tak po kilku następnych) jest najwięcej na privach.

Idą tam, bo liczą, że będzie łatwo szybko i przyjemnie (oczywiście nei wszyscy), w rzeczywistości szybko sobie odpuszczają i szukają nowej szansy. Ludzie z pirvów, nie rozumieją, że na takim maskymalnym low rate (ru off) Dobra zabawa na PvP to nie tylko +85/75/75/75 full epic.
Gram już tu równo rok. Oczywiście skład się co jakiś czas zmieniał (chociaż 3/4 postaci w party ta sama, tylko inni właściciele lub operatorzy), ale patrząc po naszych frpasach, gdzie średnia lvli była 77-78, poprzez te około 80 i do teraz z średnią 82-83 bawiliśmy się świetnie na każdym przedziale.

Ba! Pójdę o krok dalej i powiem, że pvp na 50-70 w cata/ dawnym słabym loa, ToI też były fajne i miały swój urok, gdy enemy byli w A/S a my w B/A a i tak ich jechaliśmy i mimo wszystko było urozmaicenie w expie. Po prostu każdy lvl nie był męczarnią, a po prostu zwykła grą. Ludzie u nas w klanie w większości (ofc też nei wszyscy) grają dla przyjemności, a nie dla wyścigu szczurów, bo ruskich nie przegonisz. Mamy ten średni lvl 83 w pt, potrafimy nei raz pocisnąć dużo mocniejsze party od nas i często też dostać łomot, ale wiem, że nie będę musiał quitować za 2-3 miechy, bo serwer będzie zdominowany i z coraz mneijszym online i cały czas jest przypływa nowych graczy. To buduje i daje motywację do dalszej gry ; )
Wszystko fajnie, ale żeby zacząć grać na ru offie to trza mieć pt, bo samemu nie chce mi się zaczynać.
Raziell, sod pvp to nie jest pvp ! sup ?  hahaha
Paskudny cp wcale trudno nie jest znaleźć, w tym momencie 2-3 pt w OC szukają ludzi do cp.(jedno archer, jedno mage i chyba juz full dd) więc trochę chęci i pt jest.
Tak, tylko na początku trzeba trochę się natrudzić żeby wbić 76, czy da się to wbić z randomami ? ;D

pokit

Cytat: Paskudny w Styczeń 25, 2011, 06:25:22 PM
Cytat: Tyumio w Styczeń 25, 2011, 03:21:36 PM
Cytat: Paskudny w Styczeń 25, 2011, 03:13:27 PM
Cytat: Alarion w Styczeń 25, 2011, 01:22:34 PM
Lentron, do końca się z tobą nie zgodzę. Ja stawiam od łuższego czasu tezę, że właśnie takich graczy co ci nie pasują swoim zachowaniem i robią z siebie factorów wannabe (zazwyczaj max przez pierwsze 2 miechy po czym i tak 90% z nich failuje i zmienai serwer, a cała reszta po zdominowaniu serwera zmienia go i tak po kilku następnych) jest najwięcej na privach.

Idą tam, bo liczą, że będzie łatwo szybko i przyjemnie (oczywiście nei wszyscy), w rzeczywistości szybko sobie odpuszczają i szukają nowej szansy. Ludzie z pirvów, nie rozumieją, że na takim maskymalnym low rate (ru off) Dobra zabawa na PvP to nie tylko +85/75/75/75 full epic.
Gram już tu równo rok. Oczywiście skład się co jakiś czas zmieniał (chociaż 3/4 postaci w party ta sama, tylko inni właściciele lub operatorzy), ale patrząc po naszych frpasach, gdzie średnia lvli była 77-78, poprzez te około 80 i do teraz z średnią 82-83 bawiliśmy się świetnie na każdym przedziale.

Ba! Pójdę o krok dalej i powiem, że pvp na 50-70 w cata/ dawnym słabym loa, ToI też były fajne i miały swój urok, gdy enemy byli w A/S a my w B/A a i tak ich jechaliśmy i mimo wszystko było urozmaicenie w expie. Po prostu każdy lvl nie był męczarnią, a po prostu zwykła grą. Ludzie u nas w klanie w większości (ofc też nei wszyscy) grają dla przyjemności, a nie dla wyścigu szczurów, bo ruskich nie przegonisz. Mamy ten średni lvl 83 w pt, potrafimy nei raz pocisnąć dużo mocniejsze party od nas i często też dostać łomot, ale wiem, że nie będę musiał quitować za 2-3 miechy, bo serwer będzie zdominowany i z coraz mneijszym online i cały czas jest przypływa nowych graczy. To buduje i daje motywację do dalszej gry ; )
Wszystko fajnie, ale żeby zacząć grać na ru offie to trza mieć pt, bo samemu nie chce mi się zaczynać.
Raziell, sod pvp to nie jest pvp ! sup ?  hahaha
Paskudny cp wcale trudno nie jest znaleźć, w tym momencie 2-3 pt w OC szukają ludzi do cp.(jedno archer, jedno mage i chyba juz full dd) więc trochę chęci i pt jest.
Tak, tylko na początku trzeba trochę się natrudzić żeby wbić 76, czy da się to wbić z randomami ? ;D

Ja 2 miechy gram i dobijam 82 właśnie, do 7x solowałem bo musiałem pt gonić ;]

thorrum

jaka klasa?;] paskud jak co to ja chetnie tez na ruoffa pojde

kazuPwNz

Cytat: RazielIII w Styczeń 25, 2011, 03:13:40 PM
ja nie porownuje, pisze tylko ze dawalismy rade na wrath, pozniej x5 rpg, teraz x15 rpg a ty mi probujesz wmowic ze ich klepales na dn

jeszcze kilka miesiecy temu jak lokocz zaczal szczekac na x5 forum to niezla beke z niego mieli, jesli ty biegales z lokoczem to pewnie byles taki sam nF na poziomie bajakow
co dajecie rade na rpg bo nie wiem ?
Aerith - saggi 78
Nanaki - gh 78
Celes - swm 79
rpg club x5 - gh 85
rpg club x15 - mm 85

the end

Prokrastynator

Cytat: Paskudny w Styczeń 25, 2011, 06:25:22 PM

ja 7x wbilem solo z kurą
tam co chwile jest jakis event gdzie lecą potki na buffa, z eventu z tygrysami wyciagnalem ponad 90 mleczek, a kazde daje buffa na godzine,
ostatnio w swiatecznym evencie tez byly itemki na buffa.
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

pokit

Cytat: thorrum w Styczeń 25, 2011, 06:51:53 PM

SE :]

szuwarq

Może teraz pochwalmy się  tym czego admini nie  usunęli po feralnym poniedziałku. Bo jak wiemy najwięcej oberwało  się  starym afl,  ll też ucierpiało.  No ale przecież co ja będę pisał albo inaczej  jak długo będziemy  udawać że nic się nie stało a pan admin  wszystko naprawił ?
No dalej chłopcy kto zaczyna ?

Paskudny

Cytat: pokit w Styczeń 25, 2011, 07:09:10 PM

raczej dckiem bym grał, chociaż sk też fajnie zawsze mi się grał ; D
tylko pierwej to trzeba format zrobić, zassać najnowszą wersję i zebrać się w sobie ! :)

Gandam

Cytat: szuwarq w Styczeń 25, 2011, 07:47:22 PM
Może teraz pochwalmy się  tym czego admini nie  usunęli po feralnym poniedziałku. Bo jak wiemy najwięcej oberwało  się  starym afl,  ll też ucierpiało.  No ale przecież co ja będę pisał albo inaczej  jak długo będziemy  udawać że nic się nie stało a pan admin  wszystko naprawił ?

nie rob takiego cisnienia! rozwin temat!

btw jest to moj ulubiony watek - dziekuje wam za to - zgadnijcie czemu?  hahaha
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

RazielIII

Cytat: Gandam1989 w Styczeń 25, 2011, 10:24:52 PM
Cytat: szuwarq w Styczeń 25, 2011, 07:47:22 PM

nie rob takiego cisnienia! rozwin temat!

btw jest to moj ulubiony watek - dziekuje wam za to - zgadnijcie czemu?  hahaha

10000 skill+30 zrobionych na lagu servera, to samo z adena i innymi rewardami z questa,  enchantowanie broni+++ na lagu i inne
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

jac0l

CytatI dont necessarily agree with everything i say

Nie grasz to skąd możesz wiedziec? od kolegów z ooc?
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

Prokrastynator

nie odpisuj na posty tego dzieciaka,
hejtuje bo gówno na rpg osiągnął i ludzie z forum targają pompe z niego do dzisiaj.
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

RazielIII

pewnie sam wyciagnales kilkaset badgy z TW

@cycek ja nic nie osiagnalem? chodz 9v9 to sie przekonamy
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

jac0l

Niedawno się chwaliłeś ile to wy nie wyciągneliście kasy ze swoim cp za itemki na rpg, a teraz chcesz pvp? avadony vs avadony? :|

RazielIII

Cytat: jac0l w Styczeń 25, 2011, 11:06:38 PM
Niedawno się chwaliłeś ile to wy nie wyciągneliście kasy ze swoim cp za itemki na rpg, a teraz chcesz pvp? avadony vs avadony? :|
pisalem o x5 wtedy

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

jac0l

więc tym samym przyznajesz się do tego że grasz na x15? Chociaz ciągle go flejmujesz jak gimnazjalista?

RazielIII

nie gram lol, ale moge ustawic 9v9

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

jac0l

ihateelfs

Cytat: Paskudny w Styczeń 25, 2011, 09:24:10 PM
Cytat: pokit w Styczeń 25, 2011, 07:09:10 PM

raczej dckiem bym grał, chociaż sk też fajnie zawsze mi się grał ; D
tylko pierwej to trzeba format zrobić, zassać najnowszą wersję i zebrać się w sobie ! :)

Jak coś mogę też iść i możemy zrobić jakieś const. Najchętniej bym EE pograł albo jakims DD :)
TehLover EE 80 / TH 77; Teon: RedSky [BANNED]
Ardhin SD 83 / Saggi 77 / Destro 75; Teon: SilentHorrors [RETIRED]
NoBuffsForU EE 85 / SWS 77 / Tank 4x; Naia: GreenFire [BANNED]
TehLover Yul Saggi / Sigel Shillien Templar; Core EU: BlackAngels [RETIRED]

Shiny

Chetnie sie przylacze do nowego cp na ruoffie :D

A co do tego krasnala... to one teraz tak wygladaja czy to jest jakis mega zboostowany l2j?
kkthxbye - Cardi - L2Sublimity [Hot Problems]

[Wspieram akcję WSKU]
[ENGLISH MOTHER F*****]

RazielIII

Cytat: Shiny w Styczeń 25, 2011, 11:39:12 PM
Chetnie sie przylacze do nowego cp na ruoffie :D

A co do tego krasnala... to one teraz tak wygladaja czy to jest jakis mega zboostowany l2j?
to ruoff chyba

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Shiny

o ja Cie pier... smieszny kras ><

[Wspieram akcję WSKU]
[ENGLISH MOTHER F*****]

RazielIII

nom, nawet krasnal daje rade teraz

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Shiny

[Wspieram akcję WSKU]
[ENGLISH MOTHER F*****]

Prokrastynator

przeciez podał nazwe serwera ruoff waytrel