L2 ICE - [Medium] - x10 Interlude

Zaczęty przez cymbal, Grudzień 28, 2010, 08:20:50 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

MiilkyChocolate

SWIR23 sie tak tutaj udzielal o doswiadczeniu, ze rozroznia online 1000 od 600 a w kazdym poscie robi conajmniej jeden blad w pisowni ;o "swiekszy"? Co to kur.wa jest? masz mega doswiadczenie w wieku 12 lat sie pytam?

Vizjerei - SH 79 [BFDE x12]
Viz - TH 79 Noble [BFDE x12]
Viz - GH 79 Noble [BFDJ x30]
Vizjerei - BD 79 [RPG x5]
DaVidS - BP 80 [RPG x5]
RewQ - TH 79 Noble [Kastien x15]
MilkChocolate - WR 79 [RPG x15]
Overpow - PR 80 Noble [FirePoint x50]
MilkChocolate - SPS 85 Noble [DarkOmen x22]
iFckYourMom - Bers 84 Noble [DarkOmen x22]
Vizjerei - PR 79 Noble [InfiniteL2]

jh0ri

Ale ja rozróżniam i mówię ci że na tym servie jest wiecej niż 2000 graczy przynajmniej teraz gdy online wynosi 2,5k ile dodaja tego nie wiem ale wiem co widze
Тихий!!! Тихий!!!

PingwinekPikPok

Opyla sie wbijac - jak to wyglada w praniu bugland czy ujdzie w tlumie , dual dozwolony - sprawdzal ktos dzialanie walkera czy tam l2net-a ?

0wn3d

Jak dla mnie to szkoda czasu, GM pisał juz chyba z 7 razy ze naprawił drop chance, nadal nie jest naprawiony. Na 5 lvl klanu jest chyba 60 osob z tego co czytałem na forum. Ludzie z europy mają lagi(spoźnienia). Community nie działa, admin w ogóle sie nie udziela na forum :P

MYLFF

Mi tam drop działa :f nie wiem gdzie ty farmisz. Bugow na razie nie widziałem, dual dozwolony, botow nie sprawdzałem ;f serwer polecam !

twoja zawiść twoją własną głupotą

jh0ri

Brednie hehe .

Mamy 5 lvl i max 40  + 20 Aka co daje nam 60.
Drop zostal poprawiony w malym stopniu ale zostal wczoraj polecialy nam doom glovsy i boty.
A ze Sb leca tak a nie inaczej , ale wszyscy maja takie same szanse.

Może jakis aktywny sws by chcial pograc ?
Тихий!!! Тихий!!!

qback

Zdobycie niektórych amuletów i ksiażek potrafi wdać się we znaki, ale ogólnie fajnie się gra i polecam.

Sheani

serwer mial potencjal tylko glownodowodzacy calym tym bajzlem jest chyba z lekka uposledzony i nie reaguje badz tez reaguje z kilkudniowym opoznieniem na prosby graczy co tez przeklada sie na jakos gry ktora szczerze mowiac jest srednia i odrzuca...
ogolnie grac mozna tylko dla tego ze nie ma nic lepszego na chwile obecna
chodz z drugiej strony gdyby wzial sie za to ktos kto rzeczywiscie ma pojecie zdownowal serwer na dzien dwa i naprawil wszystko co powinno byc naprawione to zapewne graloby sie wiecej niz przyjemnie
Castani

radek888

To ja proponuje głosować na interlude na l2 envador, tam wypali bo ja tam będę  :P

Trason

Mam problem, przy logowaniu wyskakuje CE, przeinstalowalem gre i dalej to samo. Ktos mial taki problem? Jakos nie mam zamiaru formatowac dysku

jh0ri

Start--mój komputer--Właściwosci--Zaawansowane--(wydajnosc) Ustawienia--Zapobieganie wykonywaniu danych--Włącz funkcję DEP--I dodaj l2.exe--Zastosuj--OK-I zresetuj pc recznie nie przez start.

Mi to pomaga . A mam tez CE
Тихий!!! Тихий!!!

Zarandiel

Cytat: jh0ri w Styczeń 22, 2011, 01:32:15 PM
Może jakis aktywny sws by chcial pograc ?

A rekrutujecie inne klasy? np. destro

Shiny

Jesli jest jakies aktywne CP to chetnie bym zaczal grac moze - gram supportem / dd wiec jest mi obojetne czym bede gral.
kkthxbye - Cardi - L2Sublimity [Hot Problems]

[Wspieram akcję WSKU]
[ENGLISH MOTHER F*****]

HellSign

RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

MYLFF

Pumas

Cytat: zbakt w Styczeń 24, 2011, 06:57:23 PM
3k i nie da sie grac.... ludziki juz po 3 profie..... http://img602.imageshack.us/img602/5356/shot00005hf.png
a co w tym dziwnego? zawsze znajdą się jakieś nolify.
plusy serwera:
+duży online
+jedyny nieruski low rate interlude na rynku(sporo polskich klanów)
minusy:
-lagi(ping 185 serw leży w usa chyba)
-dużo bugów(np. rate dropu nie jest x10, quest itemów też, ludzie nie mogą skończyć questa na 1 profę bo ze 100 mobów tylko 1 qi poleciał)
-nieogarnięta administracja

MYLFF

Pumas

MYLFF

Ja mam ping 163 i zero laga )) a pytałem bo 1 ziomek narzeka na lagi i pewnie kłamie :D

Kommodus

rofl kolesowi udało sie wbic na l2neta, załozyl na forum topic o tym ze ten online na stronie to sciema to od razu wszystko zostało usunięte  hahaha

http://img834.imageshack.us/img834/7855/onlinecount.png

na stronie 2718
w grze z boxami i offshopami 1238

MYLFF

coś tu kłamie bo ludzi widać wszędzie gdzie nie pójdę ;d

po za tym http://img69.imageshack.us/img69/7855/onlinecount.png  o/

/dawaj na niego namiar to go zbije w ut2k4 za kare :D

Antonator

kazdy tak powiada ze maly online to po co wy tam gracie bo na moje to szkoda czasu wtedy jak malo graczy gra , a pisac kazdy duzo moze a zadnych konkretow nie napisze lub nie poda krotko mowiac jestescie dziec z serverow 1000rate +++++

ShamaU

Online moze nie jest 3k ale z 1.5k aktywnych jest napewno.
Server ogolnie ok bo IL z online 1k+ co jest zadkoscia
Ale do kurwy nie moge ogarnac jak mozna miec swoi server i nie potrafic zmienic ratow ...

Kommodus a ty gdzie grasz ze taki madry jestes?

ShamaU

Właściciele tego serwa sa totalnymi debilami 0 informacji / 0 zmian i nawet tych ratow nie potrafia zmienic ,do tego dzieki zbugowanym curs wep zabili baiuma i tez temat zlany. Ogolnie jeszcze podobno gmowie graja w tym klanie wlasnie xd. Najgorsze jest to ze pomimo tego ze ten serwer jest totalnym shitem, to i tak niema konkurencji wsrod il.