Fire Point x50 14 Stycznia 2011 Interlude

Zaczęty przez nawrot, Styczeń 08, 2011, 11:58:10 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Antonator

ja tam juz nie gram dlatego ze dostalem bana za free pozniej odbanowalem sie i gm dal mi jaila i zbanowal spowrotem moje konto powiedzial ze czituje z klanem bo w 2 dni mielismy 5 db :( ruscy to sa dzieci i tyle :)

co do klanow to kazdy lider ogarnia swoj klan jak chce wiec nie wolno sie smiac z kogos bo kazdy pro nie jest a itemy z donacji to nie wszystko :) :P

Shiny

Mily/Rick - jak nie popaliliscie jeszcze esek swoich to wezcie odadje sprzet / postacie bo nie chce mi sie farmic a bym tam chwile polatal :D
kkthxbye - Cardi - L2Sublimity [Hot Problems]

[Wspieram akcję WSKU]
[ENGLISH MOTHER F*****]

Aresik

można wiedzieć ile polaczków już zrobiło emoquita? btw, taka to jest gra z polaczkami - zbierają sie miesiąc zeby po tygodniu zmienić server bo już sobie nie dają rady

xXxFelekxXx

Cytat: Aresik w Styczeń 26, 2011, 03:18:51 PM
można wiedzieć ile polaczków już zrobiło emoquita? btw, taka to jest gra z polaczkami - zbierają sie miesiąc zeby po tygodniu zmienić server bo już sobie nie dają rady

+1

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

Aresik

ja nauczyłem sie i nie będe grał z polaczkami w klanie, przytocze tutaj przykład robbera. wszystko pięknie fajnie 5 ant queenów wydropionych, pierwsze dostali koledzy robbera - Ok niech będzie. Potem stwierdzili ze odchodzą, oddali wszystko jednemu który został,  wyjebali wszystkich z klanu i na tym koniec. Nie chodzi o sprzęt tylko o zasadę.

Shiny

jak grac to ze znajomymi, ktorzy nie przytna w ch...a, albo z zagraniczniakami
kkthxbye - Cardi - L2Sublimity [Hot Problems]

[Wspieram akcję WSKU]
[ENGLISH MOTHER F*****]

Rickert

Ale im free epicki przeta idą na rękę, to po co mają quitować? :f
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Aresik

jakoś przed startem mieliście wielki plan przejąc władanie nad całym serverem, podjąc baiuma, ant queena i wszystkie inne nie winne stworzenia. Nic wam z tego nie wyszło, to że S grade sie pali podczas tworzenia to nie dziwne.. poczytaj sobie o rachunku prawdopodobieństwa. Myślałem że wytrzymacie przynajmniej do pierwszego siega.. a tak to życze wam samych OE D grade na x8 ;) Miłego dnia

Rickert

Ale stary co ja ci poradzę, że tutaj pvp wygląda 1v1 a na epicki ludzi nie ma, bo gracze na tym serwerze grają tylko po kilka h dziennie by sobie tak o pograć, bynajmniej w RA tak jest, w ascentach też jakiegoś dużego online nie widzę.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

MiilkyChocolate

Aresik  Ty nie rozumiesz :D Plany planami ludzie ludzmi. Ja "osiagnalem" to co chcialem i jestem zadowolony.  A mysle ze rickert Ci sprostowal co innego.

@Tak poza tym jeszcze jedna rzecz, ktora mnie najbardziej wk#@^@#^ to to, ze biegne sobie na fladze i nagle nie mam buffa, lece po rebuff ide na spota znowu flaga i znowu rebuff. Najlepsze to sa VIPy i Horde full party sps/sorc i mysla ze sa pro xa0x0a

@Do tego dobre info ze Augu active nie dziala ; o kolo ma WM lvl 10 active i nic mu to nie dalo. Cryty jak mial tak ma.

Cytat: Aresik w Styczeń 26, 2011, 04:06:49 PM
to znaczy na co sobie pozwalają, mają odejść razem z tobą bo stwierdziłeś że jest nudno...?

A co do tego to "pozwalaja na tak maly online" :  << < <  B grade w klanie? w Factorach? FU

Vizjerei - SH 79 [BFDE x12]
Viz - TH 79 Noble [BFDE x12]
Viz - GH 79 Noble [BFDJ x30]
Vizjerei - BD 79 [RPG x5]
DaVidS - BP 80 [RPG x5]
RewQ - TH 79 Noble [Kastien x15]
MilkChocolate - WR 79 [RPG x15]
Overpow - PR 80 Noble [FirePoint x50]
MilkChocolate - SPS 85 Noble [DarkOmen x22]
iFckYourMom - Bers 84 Noble [DarkOmen x22]
Vizjerei - PR 79 Noble [InfiniteL2]

Antonator

ale wy macie problemy to bylo wiadomo ze polacy tam nie pograja dlugo dlatego ze to ruski server zeby to byl europejski jeszcze server to by gralo sie inaczej a tam wszystko po rusku jest wiec emoquity strzelaja polacy taka prawda

GenesiZ

Cały Spam, Flame, oraz posty nie na temat serwera zostały usunięte w całym temacie. Nie daję na razie ostrzeżeń %, a powinienem. Następne posty nie na temat serwera, flame i prowokacje będą karane.
Miesięcy bez L2: już nawet nie licze :(

LelOO

czy to oznacza że ta cała "pr0 killerownia" odchodzi z serwa ?? uff w końcu nikt mnie nie będzie bił, a swoją drogą podpatrywałem co sie działo pod baiumem, i szczerze powiem że jak byście chcieli się pobawić to napewno VIPy by wam sprzed nosa nie uciekli, byłem widziałem jak sobie czekali na wara, a czy ktoś się zjawił to nie powiem bo nie wiem,

Antonator

LelOO

Cytat: Antonator w Styczeń 27, 2011, 02:54:36 PM
masz jakies foto z tego baiuma jak vipy czekali ?:D

no nie pomyslałem żeby shoty robić, ale tak na oko ze 3 PT były

Antonator

nastepnym razem fotke sytrzel :P Vip co wiem najlepszy jklan na tym ruskim serverze

Aresik

MiilkyChocolate

Lezalem sobie dobre 20 minut na toi 13. Przeliczylem VIPow bylo ich dokladnie 3 party 27 osob. Z czego jedno pt bez klanu. Paru potem podochodzilo i jakos tak biegali. Po jakichs 5 minutach wpadli ascenty i nic nie zrobili. A hordy to nie widzialem ani razu.

DaVidS - BP 80 [RPG x5]

Antonator

hmm troche to dziwne graja czy grali polski klany co mieli po 20 do 50 osob w klanie i nie dali sobie rady smieszne to jest zamiast spolpracowac razem to emoquity kazdy strzela

LelOO

Cytat: MiilkyChocolate w Styczeń 27, 2011, 03:33:26 PM
Lezalem sobie dobre 20 minut na toi 13. Przeliczylem VIPow bylo ich dokladnie 3 party 27 osob. Z czego jedno pt bez klanu. Paru potem podochodzilo i jakos tak biegali. Po jakichs 5 minutach wpadli ascenty i nic nie zrobili. A hordy to nie widzialem ani razu.

nie no tak jak mówiłem około 3 PT, szkoda tylko że kolejni polacy odchodzą z serwera :// ale w sumie może to i dobrze bo co powstawał Polski klan, to nie obyło sie bez wojny miedzy rodakami ://

MiilkyChocolate

Cytat: Antonator w Styczeń 27, 2011, 04:58:56 PM
hmm troche to dziwne graja czy grali polski klany co mieli po 20 do 50 osob w klanie i nie dali sobie rady smieszne to jest zamiast spolpracowac razem to emoquity kazdy strzela

najsmieszniejsze jest to ze kazdy polak to pro elo ownator gra 5 lat i nie potrafi zrobic Q na baiuma ; )

Sytuacja w moim klanie:
Mialem kolo 50 osob na zebraniu bylo kolo 40 kazdy wiedzial 2 dni przed startem ze bedziemy rashowac baiuma w pierwszy dzien. Kazdy wiedzial ze na forum jest opis questa i kazdy wiedzial ze musi sie z tym zapoznac. Przyszedl start serwa 50 osob z czego 40 nie potrafi zrobic questa W OGOLE KOMPLETNE DNO na GC np siedzialem 3 godziny bo ludzie nie potrafili ogarnac dobijania mooba. Wiec jak tu wspolpracowac z takimi retardami i idiotami? Gdyby ludzie sie chociaz jeszcze sluchali to jakos by wypalil ten klan, ale nie bo po co typ ma zerowe pojecie o grze i bedzie sie wymadrzal to co on nie robil : O Poraz kolejny uswiadomilem sobie ze PL klany i PL memberzy to w 80% tardy jakich malo. Item Whore selfish b1tches itp itd.

DaVidS - BP 80 [RPG x5]

JesseJames

Cytat: MiilkyChocolate w Styczeń 27, 2011, 07:19:18 PM
Cytat: Antonator w Styczeń 27, 2011, 04:58:56 PM

najsmieszniejsze jest to ze kazdy polak to pro elo ownator gra 5 lat i nie potrafi zrobic Q na baiuma ; )

Sytuacja w moim klanie:
Mialem kolo 50 osob na zebraniu bylo kolo 40 kazdy wiedzial 2 dni przed startem ze bedziemy rashowac baiuma w pierwszy dzien. Kazdy wiedzial ze na forum jest opis questa i kazdy wiedzial ze musi sie z tym zapoznac. Przyszedl start serwa 50 osob z czego 40 nie potrafi zrobic questa W OGOLE KOMPLETNE DNO na GC np siedzialem 3 godziny bo ludzie nie potrafili ogarnac dobijania mooba. Wiec jak tu wspolpracowac z takimi retardami i idiotami? Gdyby ludzie sie chociaz jeszcze sluchali to jakos by wypalil ten klan, ale nie bo po co typ ma zerowe pojecie o grze i bedzie sie wymadrzal to co on nie robil : O Poraz kolejny uswiadomilem sobie ze PL klany i PL memberzy to w 80% tardy jakich malo. Item Whore selfish b1tches itp itd.

wiesz raczej chodzi o to ze ty dobierales takie osoby

np: koles gra od 2 tyg w l2 w aplikacji napisal 3 lata ... "oh jak tak dlugo grasz w ta gre to musze miec cie w klanie"
http://www.own3d.tv/video/34485/This_is_ET

Cytat: bula w Luty 08, 2011, 12:51:08 AM
Cytat: Slomek w Luty 08, 2011, 12:13:40 AM
Mass PvP to tu zadne, na varce czy kolo goddard malo ludzi nie wiem gdzie te 2k... Chyba ze jest jakis battle ground o ktorym nie wiem.
prawie 8 lvl HB a ty szukasz pvp na varce czy kolo goddard

okej

HoN < LoL

MiilkyChocolate

Nie bo z kazda osoba ktora skladala podanie gadalem na tsie. Nie sprawiali wrazenia nie ogarow gadali dosc madrze i ladnie. Niestety to tylko pozory bo w teori kazdy mocny a w praktyce okazali sie gownami : )

DaVidS - BP 80 [RPG x5]

fart200

milk pamietaj jak kazdy polak to emo noob i nieogar,  to ty tez sie do tego grona zaliczasz, w koncu wszyscy Polacy to jedna rodzina :)

omleT

mam potworne lagi, grac sie nie da. jestem ciekawy u innych graczy tez tak jest.