Kilka pytan

Zaczęty przez Mlor, Styczeń 26, 2011, 10:31:51 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Mlor

Hej, dawno w L2 nie gralem i troche sie pozmienialo. Chcialem sie zapytac o kilka rzeczy, a mianowicie:

1) Czym sa te male, latajace nad glowa stworki, jakie bonusy daja i jak je zdobyc?
2) Co to jest na mala boczna ramka z niebieskim paskiem, ktory jak sie naladuje, moja postac robi sie czerwona?
3) Co daje konto premium i ile kosztuje?
4) Czy ktos sie zorientuje kiedy wyjdzie zangielszczenie?
"Na tym świecie istnieje zło zrodzone z dobra. Istnieje również dobro zrodzone ze zła" by Lelouch Lamperouge
I'm OFFLINE

roli

1) agathion z donata/forty/zamku/lux shopu i innych źródeł, w większości przypadków nic nie dają, niebieski 3głowy smok daje wind walka na 20 min i dostajesz go jak masz PA
2) jak wbijesz na maxa (świecisz na czerwono) to odnawia Ci się vitality, i jak zginiesz to nie tracisz expa.
3) po krotce raty x2 około 10$
4) najprawdopodobniej jak wyjdzie H5 na US/EU serwerach

Mlor

Dzieki, a wiesz moze jeszcze ile trwa premium? Jest dozywotnie czy trzeba wykupywac co miesiac? Czy grajac w party, jak zabijemy mobka to kazdy dostanie 2x exp czy tylko ja?
"Na tym świecie istnieje zło zrodzone z dobra. Istnieje również dobro zrodzone ze zła" by Lelouch Lamperouge
I'm OFFLINE

roli

ty dostaniesz więcej expa jak masz PA, a reszta nie, i drop się jakoś redukuje w zależności od ilości graczy z PA w party (nie wiem dokładnie :P)
Są rożne okresy ważności PA od chyba 1 dnie do nawet 6 miesięcy (może nawet roku nie pamiętam).
Większość z nas kupuje co miesiąc i to na 30 dni kosztuje 10$ reszta ma inne ceny ofc.

Acid

1. Niektóre agationy z donatu dają buffki np. energia (podczas bicia mobów rośnie pasek vitality), inne bsoe, jeszcze inne podnoszące atak spd/oraz max mp/hp etc... Tyle, że buffki te trwają kilka minut, a ich reuse waha się od 1h do paru.
3. Dodam, że PA kosztuje 270 rubli/miesiąc (przy kupnie na więcej miesięcy z góry oczywiście bardziej się opłaca) co w przeliczeniu na złotówki, łącznie z wszystkimi prowizjami za przewalutowania wychodzi niecałe 40 zł. Możesz też kupić PA od graczy za adenę. Przelicznik według kursu adeny na danym serwerze.

Arimas

Co do tego paska który jak się nabije to jest taki czerwony dymek: oprócz tego, że odnawia vita to przez czas trwania masz vit4

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

MastJedi

Cytat: Acid w Styczeń 26, 2011, 11:25:46 PM
(...)
3. Dodam, że PA kosztuje 270 rubli/miesiąc (przy kupnie na więcej miesięcy z góry oczywiście bardziej się opłaca) co w przeliczeniu na złotówki, łącznie z wszystkimi prowizjami za przewalutowania wychodzi niecałe 40 zł. (...)
To czym to się różni od abonamentu na normalnym oficjalu? Jedyne exp x2. A ktoś tutaj wspominał, że nie idzie na ofa ytlko na RUOffa, bo nie będzie płacił za gre. Macie super _darmowy_ serwer :D
Ahahaha.
Podoba mi się to wasze logiczne myślenie :D

Pozdrawiam
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

Acid

A mi się podoba Twoje wybiórcze czytanie postów i na ich podstawie komentowanie całych tematów. ;D

Tym, że jak nie zapłacisz to będziesz miał rate x1 jak na eu/na offie, ale będziesz mógł grać, bo sama gra jest free.

Alarion

Po pierwsze to co pisał Acid, a po drugie, sporo osób sprzedaję PA za adenę (wysyłasz im adenkę mailem w grze, podajesz sam login bez hasła, a oni ci załatwiają ruble za które kupujesz PA), zatem jak jesteś przedsiębiorczy, albo dobrze farmisz, to PA kupisz sobie 1-2 x za $$ a potem za adenę.

Także jak widzisz jest olbrzymia różnica ; )
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker