Fire Point x50 14 Stycznia 2011 Interlude

Zaczęty przez nawrot, Styczeń 08, 2011, 11:58:10 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

bula

Cytat: MiilkyChocolate w Styczeń 27, 2011, 07:19:18 PM
Poraz kolejny uswiadomilem sobie ze PL klany i PL memberzy to w 80% tardy jakich malo. Item Whore selfish b1tches itp itd.
inna sprawa to moze to ze ludzie ktorzy cokolwiek ogarniaja nie chca miec z toba nic wspolnego

o tym juz nie pomyslales, co?

maslo69

Cytat: omleT w Styczeń 27, 2011, 08:05:02 PM
mam potworne lagi, grac sie nie da. jestem ciekawy u innych graczy tez tak jest.
Mam coś podobnego
Nie wiem ocb ale rano gra się super a wieczorem gra mi się tnie minutę chodzi płynnie potem ścina i 10 sekund stoję nic się nie dzieje. Już myślałem że to Netia nawala ale nie wiem jak to sprawdzić

MiilkyChocolate

Fart nie napisalem wszyscy.

Bula smieszny jestes ; 0 Bo Ci co ogarniaja to grali ze mna do konca na Fajer Pojncie, ale OKS wiec lepiej ^^

Vizjerei - SH 79 [BFDE x12]
Viz - TH 79 Noble [BFDE x12]
Viz - GH 79 Noble [BFDJ x30]
Vizjerei - BD 79 [RPG x5]
DaVidS - BP 80 [RPG x5]
RewQ - TH 79 Noble [Kastien x15]
MilkChocolate - WR 79 [RPG x15]
Overpow - PR 80 Noble [FirePoint x50]
MilkChocolate - SPS 85 Noble [DarkOmen x22]
iFckYourMom - Bers 84 Noble [DarkOmen x22]
Vizjerei - PR 79 Noble [InfiniteL2]

Aresik

Cytat: omleT w Styczeń 27, 2011, 08:05:02 PM
mam potworne lagi, grac sie nie da. jestem ciekawy u innych graczy tez tak jest.

wszystko w porządku, zrestartuj połączenie internetowe jeśli masz zmienne IP - pomaga.

@ co do nieogarów, mam kumpla co gra z nami (jakis miech w l2) i jakoś nie ma z tym problemów, może chodzi o to że ludzie bardziej liczą na to że jeśli mają klan to będą miec itemy za free i pomoc nawet w expie..? Miałem kiedyś swój klan, i trzeba sporo osób porostu wyrzucić żeby do czegoś dojśc, nawet jeśli ma być to większość.

Scorpion

Tbh server nudny, i jak dla mnie to online podkrecony. Gram statystycznie w godzinach 24-4 rano, niby jest 1,7k na zegarze, a ludzi ciezko spotkac na spotach. Mozna sie tam pobawic w 1vs1 i tyle. Ops sry, idziesz bijesz kogos i zaraz zrywasz 5 canceli od jakis ludzi w b gradach. Poza tym zmniejszony m crit rate, i tego jestem bardziej niz pewny. O skill crit rate tez nie wspomne- bo to tragedia jest. Ubralem postac i stwierdzilem, ze nie ma tam co robic. Ogolnie to tam nawet sidow nie ma, lata zbieranina ruskow ktorych fajnie poklepac, ale jakbym chcial sie tak bawic gral bym w counter strike'a.
I ludzie moga miec problemy z lagami, ja grajac z Irl mialem 150 pinga, poza tym miedzy 1-3 mialem czasem takie lagi, ze post poruszal sie raz na minute.
...

Szakalaka

1. Podczas q na baiuma ostatni dobijalem, i zrobilismy to na 1 buffie ( z dojsciem).
2. Ludzie znali q na baiuma - co z tego skoro nie umieli sie zebrac, gdy na spawnie stalo 1 pt wara.
3. Na gorze tanor (obok skrzyni) stoi pt 9 osob (nasi) czesc dobila, pali soe. Zostaje sam support. Wpada war. GL HF po quescie.
4. Moj lider robil QQ bo dostal odemnie (sps) 2x mch 6k +5k. Stwierdzil ze zmieniamy serwer.... 2 mch pod rzad - jak dla mnie mega fart :)
5. licznik online - chyba krecony, chociaz na starcie bylo widac tych ludzi :)

Odemnie:
Chetnie bym pogral, ale z kim? Moj klan quitnol - wiec ja tez. Dla mnie to bylo niezrozumiale - tego samego dnia z rana nakurwialismy sie z wszystkim co sie rusza i bylo OK - dlatego opuscilem klan :D

A teraz mam w dupie wszystkie wasze prywatne serwerki, gram EE na lancerze, zaraz wskakuje w a graty i mam nadzieje ze wytrzymam trudy codziennego koxu oraz nie zmnienie serwa do usranej koncowki studiow :D

LelOO

Cytat: Scorpion w Styczeń 28, 2011, 01:51:25 AM
Tbh server nudny, i jak dla mnie to online podkrecony. Gram statystycznie w godzinach 24-4 rano, niby jest 1,7k na zegarze, a ludzi ciezko spotkac na spotach. Mozna sie tam pobawic w 1vs1 i tyle. Ops sry, idziesz bijesz kogos i zaraz zrywasz 5 canceli od jakis ludzi w b gradach. Poza tym zmniejszony m crit rate, i tego jestem bardziej niz pewny. O skill crit rate tez nie wspomne- bo to tragedia jest. Ubralem postac i stwierdzilem, ze nie ma tam co robic. Ogolnie to tam nawet sidow nie ma, lata zbieranina ruskow ktorych fajnie poklepac, ale jakbym chcial sie tak bawic gral bym w counter strike'a.
I ludzie moga miec problemy z lagami, ja grajac z Irl mialem 150 pinga, poza tym miedzy 1-3 mialem czasem takie lagi, ze post poruszal sie raz na minute.

Oo, lagi, gram codziennie mniej więcej do 3 lagów nie mam, jedynie miałem jak mój internet zaczął sie pier*** i miałem transfer 200kb,

Aresik

Cytat: Szakalaka w Styczeń 28, 2011, 05:19:08 AM
1. Podczas q na baiuma ostatni dobijalem, i zrobilismy to na 1 buffie ( z dojsciem).
2. Ludzie znali q na baiuma - co z tego skoro nie umieli sie zebrac, gdy na spawnie stalo 1 pt wara.
3. Na gorze tanor (obok skrzyni) stoi pt 9 osob (nasi) czesc dobila, pali soe. Zostaje sam support. Wpada war. GL HF po quescie.
4. Moj lider robil QQ bo dostal odemnie (sps) 2x mch 6k +5k. Stwierdzil ze zmieniamy serwer.... 2 mch pod rzad - jak dla mnie mega fart :)
5. licznik online - chyba krecony, chociaz na starcie bylo widac tych ludzi :)

Odemnie:
Chetnie bym pogral, ale z kim? Moj klan quitnol - wiec ja tez. Dla mnie to bylo niezrozumiale - tego samego dnia z rana -_-' sie z wszystkim co sie rusza i bylo OK - dlatego opuscilem klan :D

A teraz mam w dupie wszystkie wasze prywatne serwerki, gram EE na lancerze, zaraz wskakuje w a graty i mam nadzieje ze wytrzymam trudy codziennego koxu oraz nie zmnienie serwa do usranej koncowki studiow :D

ja w b gratach chodze i nie dostałem wiekszego kryta niz 2k.... może to wina twojego buffa...

Braver

Może ktoś zapodać linka do systemu  bo ten z glównej strony servera mi nie działa ;/

xXxFelekxXx

Cytat: MiilkyChocolate w Styczeń 27, 2011, 08:46:54 PM
Fart nie napisalem wszyscy.

Bula smieszny jestes ; 0 Bo Ci co ogarniaja to grali ze mna do konca na Fajer Pojncie, ale OKS wiec lepiej ^^

To trzebało pytać na rozmowach na tsie czy wiedzą co to quest na baiuma . A Bula ma tu dużo racji wiem to z własnego doświadczenia , jakoś nic szczególnie już viz do Ciebie niemam ale jak usłyszałem Viz + Rickert Leaderami Clanu no to sorry czego się spodziewałeś skoro twoi memberzy mają o tobie takie a nie inne zdanie i nie robią nic co mówisz :p.

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

Rickert

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

xXxFelekxXx

Cytat: Rickert w Styczeń 28, 2011, 05:23:31 PM
Hmm, straaasznie dziwny jesteś feluś. w/e.

Nie jestem dziwny pisze to co myśle , a to że wasi clanowicze mieli o was takie zdanie jakie mieli to nie moja wina że tak mi na gg pisali Rickert :). Aczkolwiek musze przyznać że bardziej im o Viza chodziło :p

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

Kelly^_^

hmmm dlaczego masz samych nieogarow w klanie teorie sa dwie:
1. l2 stalo sie gra dla mass, czyli plebstwa ktore przegralo zycie i probuje ownic w internecie ktory dostaje sie na komunie wraz z Computorem z Saturna, przez co szansa poznania normalnych ziomkuf maleje w zastraszajacym tempie
2.w czasach swietnosci l2/bez wiekszych napinek i dram/quitow
ludzi poznawalo sie lepiej przez klimatyczna farme i rozmowy na "nick ew #/@
a teraz juz nei ma czasu na takie pierdoly trzeba farmic i byc faktorem dlatego rekrutacja wyglada w sposob:
1.jak dlugo grasz w l2
2.clany
3.online 8+

DOTA 2 > DOTA 1
Cytat: Naito
Niestety żyję i mam się dobrze :P
:/

dont kaminzi

MrCynicism

Cytat: Kelly^_^ w Styczeń 28, 2011, 06:53:57 PM
1. l2 stalo sie gra dla mass, czyli plebstwa ktore przegralo zycie i probuje ownic w internecie ktory dostaje sie na komunie wraz z Computorem z Saturna, przez co szansa poznania normalnych ziomkuf maleje w zastraszajacym tempie
a teraz juz nei ma czasu na takie -_-' trzeba farmic i byc faktorem dlatego rekrutacja wyglada w sposob:
1.jak dlugo grasz w l2
2.clany
3.online 8+

beka XD dawno nie widzialem posta ktory by mnie tak rozbawil i mial tyle prawdy w sobie haha

HellSign

Cytat: Kelly^_^ w Styczeń 28, 2011, 06:53:57 PM
a teraz juz nei ma czasu na takie -_-' trzeba farmic i byc faktorem dlatego rekrutacja wyglada w sposob:
1.jak dlugo grasz w l2
2.clany
3.online 8+

Agree !, kiedyś musi być ten pierwszy raz.
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Rickert

Cytat: xXxFelekxXx w Styczeń 28, 2011, 05:26:10 PM
Cytat: Rickert w Styczeń 28, 2011, 05:23:31 PM
Hmm, straaasznie dziwny jesteś feluś. w/e.

Nie jestem dziwny pisze to co myśle , a to że wasi clanowicze mieli o was takie zdanie jakie mieli to nie moja wina że tak mi na gg pisali Rickert :). Aczkolwiek musze przyznać że bardziej im o Viza chodziło :p
Ok, nicki pls którzy clanowicze mieli o mnie takie zdanie, bo ciągle na ts jest codziennie po 20 tych samych osób(tych z którymi chcieliśmy grać)

Dertu, pokasz skilla lf cardizzz.

Kelly^_^

DOTA 2 > DOTA 1
Cytat: Naito
Niestety żyję i mam się dobrze :P
:/

dont kaminzi

LelOO

WTB TTs set 500 FA :))

EDIT: nie aktualne

Don007

mam problem. jak ja, lub ktos inny chce mi sie zalogowac na konto to wyskakuje na dole ekranu "there is no time left on this account." Na czym polega problem?

Aresik

bana zerwałeś albo za bota, albo za ACP (teraz ostro dają) albo miałeś jakiś syf w systemie..

Don007

nic. czysciutko, dopiero zaczynalem mialem 62, zreszta niewazne. moj kumpel smiga pa ruski i odkryl na stronce przycisk unban ;D wracam do gry ;P

Rickert

MiilkyChocolate

Za długo się nie nacieszysz. Jak raz dostałeś dostaniesz drugi w przeciągu tygodnia. jedyny ratunek przed tym to format kompa : )

DaVidS - BP 80 [RPG x5]

LelOO

jesli ktoś z tych co quitneli z serwa posiadał draco seta proszę  o PW

MiilkyChocolate

Farmic a nie zydzic ! Taka latwa farma na tym serwie a ludzie o itemy zebraja : O ROFL OMFG LMAO

DaVidS - BP 80 [RPG x5]