Odp: /epic phail - Shoutbox

Zaczęty przez RazielIII, Grudzień 27, 2010, 03:13:24 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Prokrastynator

Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

jac0l

Ale co cie to debilu obchodzi skoro kurwa tu nie grasz? czytać takie posty i mi aż żyłka pulsuje :| Jesteś takim ubogim człowiekiem że to jest porażka!
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

Rickert

Cytat: Prokrastynator w Styczeń 29, 2011, 08:50:37 PM
cool story bro
Ta, teraz powiedz tardzie, że to nie prawda - jak co 2tyg po kilka osób z kilku const dostaje bana.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Prokrastynator

tak 2k odejdzie bo tw nie wystartowalo, puknij sie w dekiel idioto
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

RazielIII

nikt by nawet nic nie pisal gdyby takie cos zdarzylo sie na jakims lol srv z 300 online, ale to byl srv przez wielu uwazany za best priv, z najwuzszym onlinem, z dobrymi plikami, takie zdarzenia NIE POWINNY miec miejsca, teraz juz wiecie czemu ten srv jest najwiekszym failem?

Cytat: Prokrastynator w Styczeń 29, 2011, 08:57:36 PM
tak 2k odejdzie bo tw nie wystartowalo, puknij sie w dekiel idioto

i kolejne kilkaset osob ze skillami++++, broniami+++ z reszta szkoda slow, za bardzo ograniczony jestes

bedzie dobrze jak na x15 zostanie 1k ludzi po otwarciu dexa
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Prokrastynator

Cytat: RazielIII w Styczeń 29, 2011, 09:00:33 PM
nikt by nawet nic nie pisal gdyby takie cos zdarzylo sie na jakims lol srv z 300 online

czyli na dexie naprzykład, takie rzeczy tam sie zdarzały, przykład powyzej, siege na ktorym zamkow nie dalo sie crestowac, pare m-cy temu na arionie i jakos nikt nie dostawał spazmów przez to, jak ty kiedy cos sie dzieje na rpg

i kolejne kilkaset osob ze skillami++++, broniami+++ z reszta szkoda slow, za bardzo ograniczony jestes

a nie +50? kolejne bajki które mozesz włozyc wiesz gdzie..
hahaha to nie wymaga nawet komentarza, co tydzien startuja jakies lol l2j i rpg na tym nie cierpi.

LentroN

A to sie porobilo.

Draghar

LentroN

Moja cierpliwosc takze sie wyczerpala po ostatnich postach administracji RPG.

szuwarq

To są bany  które powinny być rozdane dwa tygodnie temu.  Teraz  nie dało się  skila wbić na 30  bugiem.  Dlatego wcześniej pytałem chłopaków żeby się przyznali co się im uchowało ;)

wenth1

czemu ludzie uciekaja z 15x??

ps. Raziel kiedy dexa otwieraja, i jakie to beda raty??

RazielIII

Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Draghar

@up

Z powodu ilości bugów/błędów/hacków/botów/flamu/brakiem ogarnięcia adminów - poczytaj posty Raziela, a wskaże Ci on "realne" powody <3.

A tak na poważnie -> ludzie są przekonani, że grają na ruskim offie x15, gdzie powinno wszystko działać.

@szuwarq -> patrząc na aktualną politykę administracji myślę, że nawet po przyznaniu się mieliby banany. a w ten sposób przynajmniej pograli 2 tygodnie :P

RazielIII

Cytat: Draghar w Styczeń 29, 2011, 09:24:14 PM
@up

Z powodu ilości bugów/błędów/hacków/botów/flamu/brakiem ogarnięcia adminów - poczytaj posty Raziela, a wskaże Ci on "realne" powody <3.

A tak na poważnie -> ludzie są przekonani, że grają na ruskim offie x15, gdzie powinno wszystko działać.

@szuwarq -> patrząc na aktualną politykę administracji myślę, że nawet po przyznaniu się mieliby banany. a w ten sposób przynajmniej pograli 2 tygodnie :P
to co wymieniles to jest na powaznie ;p

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

HellSign

Cytat: Prokrastynator w Styczeń 29, 2011, 07:26:58 PM
nom, jak sie zmienia serwery co tydzień.

Skilluj w L2. Ja mam ciekawsze zajęcia. Ja już kiedyś powiedziałem, nie lubię się powtarzać, ale zrobię dla Ciebie ten wyjątek. L2 jest dla mnie formą zabawy, tyle i nic więcej.

Cytat: RazielIII w Styczeń 29, 2011, 08:47:12 PM
Cytat: M4rket w Styczeń 29, 2011, 08:39:50 PM
fu.ck the administration of the server.... you had fu.cking 2weeks to fix the shit... and now again TW shit... gz 2of my CP members left(bishop, SWS),  fuck yea all...
Cytat: kasperbbs w Styczeń 29, 2011, 08:40:36 PM
not only aden ,all sieges ,since i cant port to any town because they are all in siege. i guess i cant expect to get a single badge from this tw either.. QUALITY GUARANTEE YE?
Cytat: Riselie2 w Styczeń 29, 2011, 08:41:09 PM
Nice shit going on, most epic by now on x15.

Right now there's a mix of TW and sieges going on.

Npcs won't cash out badges cause they say TW is going on.

At rune castle u get frozen condition for life,we (LL) got icon above us of defending castle like there's Castle siege going on while wards are there LOL.

Imo,only benom missing from the bugfest right now.

Quality guarantee,get mad.
Cytat: mugee w Styczeń 29, 2011, 08:34:15 PM
Everyday some new sh1t coming up with server. Lag , sieges after tw , no bages , no fame ... :S
Cytat: Mwanted w Styczeń 29, 2011, 08:30:58 PM
Well i think its already fcked up, this is happening since first TW and they didnt fix it, brb c5clam system....

Btw, Sieges after TW?, since we cant create threads coz we get vodkabanhammer i will write it here.

cheats = jail = unban for 100
sell acc's = fully ban
dupe items= fully ban
tw's not working on server that has the major online activity since many many servers.
Sieges after tw  ???

dude it's showing u just care about cash, its ok if u do, but at least give something on reward.

in few words. FIX THE STUPID BUGS.

co 2 tyg z 2k ludzi odchodzi

Grubo przesadzasz .... Fakt faktem te problemy są chore....

5xx badgy, EQ++++, Skille +++++++++++++++++++++++++++, xx recek itd.

Tak to wygląda i Ci co grali na end game dobrze o tym wiedzą, ktoś ciura ciura ciura.... nolife itd. a Tutaj nagle wbija Constant na TW i ma 3x więcej :D.

DEX = gorsze pliki,
RPG = niby all piękne ale te bugi z TW są chore, chyba że według was na serwerze(nie, bardziej w grze pvp)

to, że ktoś sobie podbije seta, wyciągnie xx recek, poenchantuje skille na +30(owni all) nie ma znaczenia to ok.

Cytat: jac0l w Styczeń 29, 2011, 08:52:39 PM
Ale co cie to debilu obchodzi skoro -_-' tu nie grasz? czytać takie posty i mi aż żyłka pulsuje :| Jesteś takim ubogim człowiekiem że to jest porażka!

Wiesz może i on pisze, ale na niego też jadą na dexa jadą ludzie z rpg to dlaczego on nie ma prawa flameować rpg?

Takie trochę polaczkowate myślenie....

np, Jak go okradnę to on jest noob, jak on mnie okradnie to gnida i złodziej.

Cytat: Prokrastynator w Styczeń 29, 2011, 09:05:00 PM
nikt by nawet nic nie pisal gdyby takie cos zdarzylo sie na jakims lol srv z 300 online

czyli na dexie naprzykład, takie rzeczy tam sie zdarzały, przykład powyzej, siege na ktorym zamkow nie dalo sie crestowac, pare m-cy temu na arionie i jakos nikt nie dostawał spazmów przez to, jak ty kiedy cos sie dzieje na rpg

a nie +50? kolejne bajki które mozesz włozyc wiesz gdzie..
hahaha to nie wymaga nawet komentarza, co tydzien startuja jakies lol l2j i rpg na tym nie cierpi.

Poza tym, że na Dexie działy się dziwne rzeczy, a z contentu to działały epicki, skille, siege i to też nie do końca to ok.

ALE co do onlineu, przesadził ale wystarczy, że posypie się jeszcze z 10-15 party na serwerze(a przez te bugi do tego to zmierza i śmiało można powiedzieć, że serwer będzie dead. (tzn już jest, ale wtedy będzie już nawet na mid-high pvp).

Ja nie jestem pro, nie jestem faktorem, ale jedno wam powiem - Lineage II (po dwóch ostatnich serwerach, - cerberus i rpg) zrozumiałem, że ta gra zmieniła się w grę dla ludzi, którzy nic nie robią z prostej przyczyny.

Gra w L2 ma tylko sens jak masz zabawę z PvP, a do tego teraz trzeba bo 8-10h/day(co jest chore).
Wreszcie, niestety muszę przyznać panom/(niom) z offa rację, że granie na privach to idiotyzm, nie dlatego że tutaj raty są x10, x20 a tam x1....

Bo Ci co grali na ratach x5-x10 to oprócz właśnie.... (Dex, Aerith - supreme, abyss) grali na każdym serwerze max rok, bo te privki się dłużej nie trzymały.

a Ci panowie z offa co grali sobie od c1/gracji bodajże(ruoff) nadal mają swoje postacie, nadal się świetnie bawili i nadal się bawią. Niestety - my też się śmiejemy z graczy z offa, a to dlatego że większość, którzy się tutaj wypowiadają to członkowie pl clanów(ambereye -bartz, deathadders - luna, paru z franca, z teona - armagedon ?) i oni nie mieli dostępu do całego kontentu.

No, ale byli też tacy polacy co się zakręcili w International clanach i jak tłuki tak pewnie nadal tłuką (freye, epicki, pvp) itd.

Jak dla mnie możecie się ze mnie śmiać, wyzywać mnie - nic mnie to rusza....

a i btw - Byście się  jeszcze zdziwili z kim, gdzie grałem (L2 to gra internetowa, a to daje bardzooo dużo prywatności...)
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

szuwarq

I bardzo dobrze jak  dla mnie to mogą wszystkich ll wybanować  robią największe dramy bo  ktoś rangera używa ktoś botuje  ktoś  jak gra to  sra a sami dokładnie to samo robią.   Jak ktoś śledzi ban list to wie że bany  systematycznie się pojawiały za poprzednie tw.

HellSign

Cytat: szuwarq w Styczeń 29, 2011, 09:29:35 PM
I bardzo dobrze jak  dla mnie to mogą wszystkich ll wybanować  robią największe dramy bo  ktoś rangera używa ktoś botuje  ktoś  jak gra to  -_-' a sami dokładnie to samo robią.   Jak ktoś śledzi ban list to wie że bany  systematycznie się pojawiały za poprzednie tw.

Ja na 5tce śledziłem, można też wywnioskować od której do której GMI off:D
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Draghar

Cytat: szuwarq w Styczeń 29, 2011, 09:29:35 PM
Jak ktoś śledzi ban list to wie że bany  systematycznie się pojawiały za poprzednie tw.

Fakt ;) Szkoda tylko, że potrzebne unbany się nie pojawiają/ły ;)

szuwarq

Jak zapłacą będzie unban jak nie zapłacą to nie, wielka filozofia  przecież dex  na podobnej zasadzie działa

RazielIII

Cytat: szuwarq w Styczeń 29, 2011, 09:56:49 PM
Jak zapłacą będzie unban jak nie zapłacą to nie, wielka filozofia  przecież dex  na podobnej zasadzie działa
You are allowed to have one chance. If u try again to login with cheats, you will be banned again.
Unban feature aplies only for those banned by antibot. GMs ban are not included here

bardzo nie podobna zasada

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Gold dragoN

In this chronicles TW can`t has so many regs. Update only in next chronicles, soon.
Admins will not do anything with TW now. No extra badges or frame from administrations (info at least now).
Any flood about this = ban.

By Шабака
The Abyss x3:

Insomnia clan www.insomnia.home.pl

Ten rozdział życia mam już za sobą

Na Forum od
    Listopad 27, 2005

RazielIII

Cytat: Gold dragoN w Styczeń 29, 2011, 10:02:15 PM
In this chronicles TW can`t has so many regs. Update only in next chronicles, soon.
Admins will not do anything with TW now. No extra badges or frame from administrations (info at least now).
Any flood about this = ban.

By Шабака
to jest bardziej epickie niz 50 lvl na offie w 30 min ;p

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

LentroN

Widać komuś się znudziła gra na serwerze:
http://allegro.pl/lineage-2-rpg-club-x15-ghost-hunter-79-nobl-i-gear-i1437017507.html
Ten gracz mógłby wziąć spokojnie więcej za postać z tym sprzętem przeliczając na adene.

RazielIII

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Prov

chetnie przyjme itemki ktorych ludzie juz nie potrzebuja ;D ja nie mam juz czasu na gre(opchnalem swojego chara^^) to chociaz po takim epick failu moze uda sie cos przygarnac ;D. Ci ktorzy odeszli i raczej nie wroca chetnie przyjme cos. Chetnych zapraszam na pm ;D
"Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie."
Prov - Feoh -  SixthSense™