Nowe nuker party

Zaczęty przez Nehem, Styczeń 31, 2011, 07:34:52 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Nehem

hej,
jakiś czas temu powstał pomysł odnośnie stworzenia nowego nuker party, na chwile obecna wygląda ono tak, większość ludzi zaczyna od 1 lvl albo będzie zaczynać w przeciągu tygodnia, wyjątkiem jestem ja bo ja już mam postać, a na dniach będzie mieć 3rd... .

rekrutacja zamknięta

nuke.........(sps)   -
nuke.........(necro)   - 
nuke.........(sh)   - 
disco.........(bd)   - 
disco.........(sws)   -
bateria......(ee)    - 
bateria......(se)    - 
healer.......(bp)    -
buffer........(ol)    -

jak jest ktoś zainteresowany proszę pisać tutaj albo na pm, odpiszę, zapytam się, odpowiem =)...

polityka odnośnie PA: chciałbym aby każdy miał PA ale na początku nie będę wymagał tego
... gram w wowa na Burning Onion ^_^

Apocalyptik

Ooo fajnie wygląda, cały support praktycznie jest, inna sprawa na jak długo :D Sam bym się chętnie skusił, gdybym grał nukerami albo SE :D Powodzenia :)

We ride together, we die together.

Vascius

Ja chtnie jako SpS lub Necro, jeszcze pomyśle.

Jeśli dobrze mi sie wydaje to necro w pt teraz robi jako debuffer? Jak sie ogarnia w pvp? (każdym rodzaju)

Nehem

na pvp jak to necro ma para + 2x silence + tp + curse of gloom co działa trochę inaczej niż działało do tej pory + swoje nuki =)
CytatCurse of Gloom: Duration reduced from 15s to 12s, Now does Dark Aligned Magic Damage Power 87, mdef reduction decreased from -23% to -15%, additional effect -25 to all element resists. Cooldown 5s. New OE option for +power on damage.
Mass Curse of Gloom ma power 44 oraz większy cd (12 albo 30s - rożna źródła rożnie podają)

Paskudny

Dobrze widzieć, że znowu ktoś chce składać pt, powodzenia ;)

Vascius

Dobra robie necro.

nick: ViG0 (zero na koncu)

Alarion

I necro to podstawa do Frinty, Frey i wielu innych bosów, dzięki DoD-owi ; )

Kwestia tylko wyfarmić ten ~~80 lvl : >
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Nehem

...będą nuki 74 to będzie i fog =) czyli i 80 będzie...

Bubacz

Cytat: Nehem w Luty 01, 2011, 01:21:12 AM
...będą nuki 74 to będzie i fog =) czyli i 80 będzie...

na 74 masz jeszcze żółte moby i wysokie kary do dmg, najlepiej od 76 z am150 ;p
---
ShiningWill - Me haz shield!

Nehem

będzie dobrze jak będą ludzie =)

Yezo

Bam to ja też wracam do l2 ^^
ofc o ile Nehemowi, będę pasował  :oops: :D
League of Legends

kabulek

dolendil w party = epic fail
L2C EU wannabe?
A chuuu, nic nie chce sprzedać :)))

Dolendil

Cytat: kabulek w Luty 01, 2011, 10:42:48 AM
dolendil w party = epic fail
:noob: Poćwicz trafianie DoDem w tiata.  :oops:

kabulek

chowajcie sprzęt i adene ;)
tak powtarzaj dalej tą bajeczkę złodzieju
L2C EU wannabe?

Dolendil

Oficjalnie nazwany przez Kabulka pr0 playera pvp złodziejem  :oops: Straszne, co ja teraz zrobię?  hahaha

kabulek

hehehe, akurat nie przeze mnie, połowa serwera wie jakim jesteś graczem, a reszta pewnie niedługo się przekona.
hate'uj dalej, nigdy się nie nazywałem pro playerem, ani się za takiego nie uważam, ale proszę bardzo, może powtarzane w kółko brednie staną się prawdą, jak to zwykle w lolpolaczkowie bywa., wystarczy mieć swoje grono przydupasów potakiwaczy.

odwracanie uwagi przez flame i hate od tego że jesteś osławionym scammerem i złodziejem już na DWÓCH serwerach ruoffa imo fail.
nie będę z tobą dyskutował więc daruj sobie, dobrze że przynajmniej nie zaprzeczasz.

edit: eido szukałeś dramy to jest, gogogo ;)
L2C EU wannabe?

Dolendil

Cytat: kabulek w Luty 01, 2011, 11:06:34 AM
hehehe, akurat nie przeze mnie, połowa serwera wie jakim jesteś graczem, a reszta pewnie niedługo się przekona.
hate'uj dalej, nigdy się nie nazywałem pro playerem, ani się za takiego nie uważam, ale proszę bardzo, może powtarzane w kółko brednie staną się prawdą, jak to zwykle w lolpolaczkowie bywa., wystarczy mieć swoje grono przydupasów potakiwaczy.

odwracanie uwagi przez flame i hate od tego że jesteś osławionym scammerem i złodziejem już na DWÓCH serwerach ruoffa imo fail.

edit: eido szukałeś dramy to jest, gogogo ;)
Dlatego miałem z Ciebie taka bekę na tsie, zawsze chwaliłeś się co to twoje party nie wyczyniało a solo nikt Cie nigdy nie zabił (no chyba że na lagu).  hahaha

kabulek

lol, blablablabalbalba, każdy wie że ciągle o tym opowiadam i wszystkim się chwalę że jestem najlepszy, nie muszę sam tego robić hahaha  hahaha hahaha hahaha
weź skończ bo tylko obrzydzenie czuję.
L2C EU wannabe?

Dolendil

Kabul jesteś jednak dziwny, 15minut temu podniecałeś się tym, że napisałeś Dolendil scamer a teraz czujesz obrzydzenie.  :oops:

BTW. Jest na lancerze taka osoba która nie ma twojego zdania w dupie?  :beksa:

Azella

prawdą jest iż Kabulek na 3 tiaty DoDem trafil raz ale od siebie dodam że dolendil musiałby być ostatnim człowiekiem na tym serwerze żebym go wziął do party i to tez bym sie dlugo zastanawial :) . Nie chodzi o to że mnie okradł bo akurat mnie sie to nei zdarzylo. Natomiast ten czlowiek zwiedzil juz 5-6 constow z ktorych odchodzil bo.. no wlasnie

Jest nieslowny a do tego sposob jego zachowanie mnie osobiscie nie odpowiada. Wasza sprawa czy zrobicie z nim party nie mnie to oceniac jakkolwiek warto zebyscie znali caly obraz a nie tylko flame pomiedzy dolendilem a kabulkiem :)

Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

AndyBishop

dzięki azel :D
czuje się zaszczycony że to nie ja jestem ostatnią osobą do consta :P

HiFi

kabulek

azex ty się jednak nie znasz :P
ale dobrze o dolendilu prawisz to ci wybaczam :)
L2C EU wannabe?

Dolendil

To, że grając na swsie zmieniałem kilka razy const to chyba wszyscy wiedzą, tylko Kabul się tym jara.  :o

No i oscamowałem wszystkie consty w którym byłem, niestety legenda o scamerze powstała dopiero wtedy kiedy sprzedałem postać więc nikt nie mógł ostrzec kolejnych const do których dołączałem przez co wzbogaciłem się jak huh.  hahaha

sosula

Jest sie czym chwalic, co za zryta bania.
Core:
Gozbar - Archer 89
Lancer:
Gozz - Warrior - 87
Morfeusz - Enchanter - 87

Dolendil

Cytat: sosula w Luty 01, 2011, 01:08:17 PM
Jest sie czym chwalic, co za zryta bania.
Cytat: Dolendil w Luty 01, 2011, 01:04:51 PM
To, że grając na swsie zmieniałem kilka razy const to chyba wszyscy wiedzą, tylko Kabul się tym jara.  :o

No i oscamowałem wszystkie consty w którym byłem, niestety legenda o scamerze powstała dopiero wtedy kiedy sprzedałem postać więc nikt nie mógł ostrzec kolejnych const do których dołączałem przez co wzbogaciłem się jak huh.  hahaha
Serio nie czujesz tego?  :o