Flame @ klan TimeToDie [Zapowiedź] Czechgamers - 8x - Freya - 7 luty 2011 @ 18:00 GMT+1

Zaczęty przez MiilkyChocolate, Luty 03, 2011, 11:50:36 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

MiilkyChocolate

Pro elo clan, a nie potrafi dobrze RBkow nazwac ; o Mam prosbe bo jestem zainteresowany i zaciekawiony. Podaj mi ALL wasze osiagniecia z kazdego serwa oraz nicki core memberow.

Poza tym piszesz "świeży klan", a -_-' gracie od celesa razem ; o Czegoś tu nie rozumiem.

@Edit:
Obejrzałem waszego frapsa i jestem naprawdę zaskoczony waszą umiejętnością grania w tą grę oraz zafascynowany tym wspaniałym frapsem. Błagam czy mogę do was dołączyć jesteście moim marzeniem i spełnieniem snów o L2. Nie widziałem chyba lepszego klanu w akcji. I rozumiem, że jesteście tak dobrzy, że używacie demo version FRAPS, żeby nie było, że nie legalne. Ja Cie nie mogę jesteście mega uczciwi i mega skillowi. KOCHAM WAS.

Vizjerei - SH 79 [BFDE x12]
Viz - TH 79 Noble [BFDE x12]
Viz - GH 79 Noble [BFDJ x30]
Vizjerei - BD 79 [RPG x5]
DaVidS - BP 80 [RPG x5]
RewQ - TH 79 Noble [Kastien x15]
MilkChocolate - WR 79 [RPG x15]
Overpow - PR 80 Noble [FirePoint x50]
MilkChocolate - SPS 85 Noble [DarkOmen x22]
iFckYourMom - Bers 84 Noble [DarkOmen x22]
Vizjerei - PR 79 Noble [InfiniteL2]

kazuPwNz

Cytat: pindol w Luty 03, 2011, 11:20:29 PM
Witam chciałbym wam zaprezentować nowy Polski klan: Time Of Die jest to świeży klan ale gramy wspólnie od kroniki C5 ( celes ), tak więc jeśli
interesuje was gra na CZECHGAMERS proszę o odwiedzenie naszej strony WWW.TIMEOFDIE.CBA.PL tam też proszę o składanie wszystkich podań, o chęć przystąpienia do klanu. (Klan mieszany i nie koniecznie sami Polacy :) )

Proszę też o oglądnięcie naszego filmiku prezentacyjnego, z servera cerbeus, jest to tylko mała próbka tego co robiliśmy na "cerberusie" niestety nie kręciliśmy filmików z wielu innych Raid Bossów, takich jak np:
-Decabria
-Ser Shark
-Hestia
-Palatanos
-Skylancer
-Cheruba Galaxy itp. itd

Tak więc zapraszam na stronę i miłego oglądania: http://www.youtube.com/watch?v=dADDNYtBBcU
ja chce do klanó !
Aerith - saggi 78
Nanaki - gh 78
Celes - swm 79
rpg club x5 - gh 85
rpg club x15 - mm 85

the end

toshiro-

Trason

Cytat: pindol w Luty 03, 2011, 11:20:29 PM
Witam chciałbym wam zaprezentować nowy Polski klan: Time Of Die jest to świeży klan ale gramy wspólnie od kroniki C5 ( celes ), tak więc jeśli
interesuje was gra na CZECHGAMERS proszę o odwiedzenie naszej strony WWW.TIMEOFDIE.CBA.PL tam też proszę o składanie wszystkich podań, o chęć przystąpienia do klanu. (Klan mieszany i nie koniecznie sami Polacy :) )

Proszę też o oglądnięcie naszego filmiku prezentacyjnego, z servera cerbeus, jest to tylko mała próbka tego co robiliśmy na "cerberusie" niestety nie kręciliśmy filmików z wielu innych Raid Bossów, takich jak np:
-Decabria
-Ser Shark
-Hestia
-Palatanos
-Skylancer
-Cheruba Galaxy itp. itd

Tak więc zapraszam na stronę i miłego oglądania: http://www.youtube.com/watch?v=dADDNYtBBcU

Na celesie bylo o was glosno podobno nawet zabiliscie Cat Gang RB. Upload video for confirm plx

Aza

Powiedz mi ktoś co znaczy "time of die"? Bo "time of death" czy "time to die" jeszcze ma sens ale oni chyba właśnie stworzyli własna wschodnio-europejską wersję języka angielskiego !!!!

PS. no i te zabijanie rbkow... naprawde full szacun, wycieram ciagle cum z monitora bo nie wytrzymalem podniecenia  :oops:

piempek

Ten topic idealnie obrazuje jak nisko upadło to forum i jaki jest aktualnie poziom community na lineage2.com.pl.
Pomyśleć, że kiedyś można było przeczytać tu coś ciekawego i merytorycznego...
Guild Wars 2 Aurora Glade- Yvety 80lvl Ranger
DOTA 2 Steam ID: Winford
Diablo 3: Yvette#2536

MiilkyChocolate

DaVidS - BP 80 [RPG x5]

pindol

Sorry ale ja tylko założyłem konto na youtube, pomyłka w nazwie wynika z tego że pozwoliłem osobie (która ponoć dobrze zna angielski) zająć się reklamą klanu  :o , tak więc wszystko (oprócz konta na youtube) to nie moja sprawka. Teraz muszę poprawiać błędy w postach i na stronie, jeszcze raz przepraszam ale pierwszy raz zakładamy klan (tak, nie mielismy klanu tylko cp) , i proszę o wyrozumiałość, regulamin i wszystko jest teraz poprawiane, tak więc proszę o wyrozumiałość i życzę miłej gry na serverze :)

MiilkyChocolate

Na Twoim miejscu usunąłbym ten filmik z każdego możliwego źródła gdzie on się znajduje. I zaczął pod nowymi nickami i nową nazwą klanu ponieważ już jesteście straceni ^^

I nie odpowiedziałeś mi na pytanie.

DaVidS - BP 80 [RPG x5]

Sadek

Niby czemu są straceni? bo się tobie nie spodobali? Fakt może nooby ale zobaczymy co osiągną na serwie po tem komentuj.

MiilkyChocolate

A co oni mogą osiągnąć z takim poziomem? XD Chyba, że ten fraps to była mega przykrywka.

DaVidS - BP 80 [RPG x5]

Sadek

Widze, że ci się nudzi. Znasz ich? grałeś z nimi? nie? to o czym gadamy??:P Nie lubię osób którzy komentują innych choć ich nie znają.
może fraps beznadziejny ale zobaczymy jak sobie poradzą.

MiilkyChocolate

Widać to chociaż po składzie w jakim biją rbki -,- Chyba, że faktycznie było ich taaaaaaaaak mało, że nie mieli wyboru : < Poza tym może znam może nie. Pindol mi nie odpowiedział na pytania ; )

DaVidS - BP 80 [RPG x5]

pindol

O co ci chodzi? Nie byliśmy klanem, tylko 6 osobowym const pt, poza tym co ty cwaniaku osiągnąłeś żeby nas krytykować? Wsadź sobie w dupe swoje pro elo komentarze, a RB ubijaliśmy w 6 osób ponieważ po prostu wystarczało nas tyle, nikt nie padał (graliśmy bez bp)  a RB schodziły na 1, góra 2 cov-ach tak więc pozdro cwelu.

jureknt

Cytat: MiilkyChocolate w Luty 03, 2011, 11:50:36 PM
Pro elo clan, a nie potrafi dobrze RBkow nazwac ; o Mam prosbe bo jestem zainteresowany i zaciekawiony. Podaj mi ALL wasze osiagniecia z kazdego serwa oraz nicki core memberow.

Poza tym piszesz "świeży klan", a -_-' gracie od celesa razem ; o Czegoś tu nie rozumiem.

@Edit:
Obejrzałem waszego frapsa i jestem naprawdę zaskoczony waszą umiejętnością grania w tą grę oraz zafascynowany tym wspaniałym frapsem. Błagam czy mogę do was dołączyć jesteście moim marzeniem i spełnieniem snów o L2. Nie widziałem chyba lepszego klanu w akcji. I rozumiem, że jesteście tak dobrzy, że używacie demo version FRAPS, żeby nie było, że nie legalne. Ja Cie nie mogę jesteście mega uczciwi i mega skillowi. KOCHAM WAS.

MiilkyChocolate! Haha już nie moge Cie słuchać widzisz chłopcy dostali uwagi i sie dostosowali. A ty jak jakaś lama "ProElo" jak pisales, im jedziesz po ambicjach, chłopaki tak dalej nie przejmójcie sie tym debilem grajcie dalej i czerpcie zabawe. A ten wielki ProElo dziecko neo:

DaVidS - BP 80 [RPG x5]

Niech powie co osiągnął wszystko 79 większość serverów kronika gracii. Powiem tyle podnieca sie a sam jest  :noob:. Po za tym jak mówił pindol nie byli klanem tylko zaczynają wiec o co ci chodzi na siege miali pojść w CP matole?

ChillenSaint

wytykając komuś to że jest tępy, nie używajcie wulgaryzmów, bo to was dyskredytuje.
L II status - retired
- 85/79/79/78 EE - l2ex - retired
- 85/80/79/75 Titan - l2ex - retired
- 80/80/78 BD/Bish/SH - Abyss x7 - retired
- 79/80/79 Sorc/WL/TH - Abyss x7 - retired

wodzu3000

MiilkyChocolate

Pomimo moich "low lvli" na serwach jestem w stanie stwierdzić, że osiągnąłem w tej grze dużo więcej niż taki pindol : O

Jurek jak skończysz Gimnazjum i będziesz znał podstawy J. Polskiego to może porozmawiamy kiedyś razem.

Poza tym oceniasz mnie zwrotem "Noob" A nigdy mnie w grze nie widziałeś i nigdy ze sobą nie graliśmy? Na jakiej podstawie ja się pytam?

DaVidS - BP 80 [RPG x5]

MrCynicism

Prov

Cytat: MiilkyChocolate w Luty 04, 2011, 06:08:25 PM
Pomimo moich "low lvli" na serwach jestem w stanie stwierdzić, że osiągnąłem w tej grze dużo więcej niż taki pindol : O

Jurek jak skończysz Gimnazjum i będziesz znał podstawy J. Polskiego to może porozmawiamy kiedyś razem.

Poza tym oceniasz mnie zwrotem "Noob" A nigdy mnie w grze nie widziałeś i nigdy ze sobą nie graliśmy? Na jakiej podstawie ja się pytam?

przymiotniki mala litera qq, a ocenia cie na takiej samej podstawie jak ty tych pindolow
"Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie."
Prov - Feoh -  SixthSense™

ChillenSaint

na takiej samej podstawie na jakiej ty ich oceniasz np? więc sam sobie odpowiedz
L II status - retired
- 85/79/79/78 EE - l2ex - retired
- 85/80/79/75 Titan - l2ex - retired
- 80/80/78 BD/Bish/SH - Abyss x7 - retired
- 79/80/79 Sorc/WL/TH - Abyss x7 - retired

Prov

"Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie."
Prov - Feoh -  SixthSense™

JesseJames

no jak by nie patrzec to na tym forum tylko lol klany sie prezentuja tak samo jak wiekszosc graczy :noob:
http://www.own3d.tv/video/34485/This_is_ET

Cytat: bula w Luty 08, 2011, 12:51:08 AM
Cytat: Slomek w Luty 08, 2011, 12:13:40 AM
Mass PvP to tu zadne, na varce czy kolo goddard malo ludzi nie wiem gdzie te 2k... Chyba ze jest jakis battle ground o ktorym nie wiem.
prawie 8 lvl HB a ty szukasz pvp na varce czy kolo goddard

okej

HoN < LoL

MiilkyChocolate

Cytat: Prov w Luty 04, 2011, 06:16:59 PM

przymiotniki mala litera qq, a ocenia cie na takiej samej podstawie jak ty tych pindolow

Oceniam ich na podstawie frapsa i forum.

@Co do przymiotników owszem powinno być z małej litery, ale mam przyzwyczajenie, ze po kropce oll piszę z wielkiej oraz ładniej wygląda ^^

DaVidS - BP 80 [RPG x5]

toshiro-

Dobra daj im już spokój ;p
A wy chłopaki jak prezentujecie klan to następnym razem dajcie filmik z pvp, bo gdy prezentujesz klan to RBki na nikim nie robią wrażenia(chyba że epickie).