Najlepsza klasa do PvE

Zaczęty przez VikeM, Luty 04, 2011, 11:39:10 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

VikeM

Witam!

Jakie jest najlepsze połącznie klas do PvE na Dragonie x15?

VikeM

BenQ

Sry za double posta, ale coś mi ścięło i 2x napisalem.

BenQ

Cytat: VikeM w Luty 12, 2011, 12:47:35 PM
a he/wk jak sie sprawuje?
He/Wk - dobra suba, ale bez DNETa, Icarusa++ i RB seta to chuja zdziałasz. Tak samo innymi klasami, bez sprzętu juz nic nie zrobisz na DNie.

VikeM

a da sie w jakis sposob zarobic na ten sprzet bez donatowania?

BenQ

Cytat: VikeM w Luty 12, 2011, 01:53:46 PM
a da sie w jakis sposob zarobic na ten sprzet bez donatowania?
Na Arenie da rade, ale na reszcie ciężko jak nie masz ogarniętego klanu.

VikeM

gram na dragoni x15 i tak sie własnie zastanawiam bo mam majestica i draco bowa +3, nie mam klanu i koncze dopiero 3 rd, wiec z hornem bedzie ciezko... czy jak zrobie tego he/wk jestem w stanie zarobiac donatocry farmiac jakies moby?

BenQ

Cytat: VikeM w Luty 12, 2011, 02:11:26 PM
gram na dragoni x15 i tak sie własnie zastanawiam bo mam majestica i draco bowa +3, nie mam klanu i koncze dopiero 3 rd, wiec z hornem bedzie ciezko... czy jak zrobie tego he/wk jestem w stanie zarobiac donatocry farmiac jakies moby?
Nie, nawet jak zrobisz sube na He/Wk to i tak nie jest postać do farmy, tym bardziej z takim sprzętem. Jak już farmić to ty/de. Ale jak już mówiłem, bez ogarniętego klanu teraz już nic imo nie zdziałasz.

Thorns

HE  to  nie jest dobra postać do farmienia,  znajdź lepiej aktywny klan.

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.